Reklama

Reklama

Obchoďák Sedmé nebe

(seriál)
  • Česko Obchoďák (více)
Trailer
USA, (2015–2021), 40 h 38 min (Minutáž: 21–22 min)

Tvůrci:

Justin Spitzer

Hudba:

Mateo Messina

Hrají:

America Ferrera, Ben Feldman, Lauren Ash, Colton Dunn, Nico Santos, Mark McKinney, Nichole Sakura, Jon Barinholtz, Kaliko Kauahi, Johnny Pemberton (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(113)

Zajímá vás, co všechno se dá prožít v hypermarketu? V seriálu Obchoďák Sedmé nebe zjistíte, že se zde ukrývá svět plný vzrušení, humoru a hlubokých lidských vztahů. Ocitnete se v samém srdci dění, kde se proplétají osudy zaměstnanců, zákazníků i náhodných kolemjdoucích. Prožijte radosti i strasti obyčejných lidí, kteří dělají neobyčejné věci. Uvidíte, že každý den v obchoďáku je nečekaný a neopakovatelný... (TV Nova)

(více)

Recenze uživatele MoiJe k tomuto seriálu (4)

Obchoďák Sedmé nebe (2015) 

Na to, ze je to o bande roznych pakov v hypermarkete, je to super. ()

Reference (2019) (S05E02) 

Toz postavy sa chovaju ako assholes celkom bezne a byva to vtipne, ale WTActualF? Byt hnusny na Sandru, byt hnusny na cloveka, co prizna, ze nikdy nebol na party, zneuzivanie ludi pod nepravdivym prislubom... Uz to nie je vtipne, uz su to len assholes. ()

Kalifornie, 1. část (2020) (S05E21) 

Pre mňa zatiaľ najslabšia sezóna, často boli nevtipní a miestami vyložene otravní. Ale stále som si každú epizódu pustila s radostným očakávaním a po tej poslednej som zvedavá, čo bude ďalej. ()

Série 6 (2020) (S06) 

Posledná séria nie je nijak extra vtipná. ale postavy sú menej protivné ako v 5. a som až prekvapivo spokojná s tým, ako to uzavreli. ()

Reklama

Reklama