Reklama

Reklama

Obchoďák Sedmé nebe

(seriál)
  • Česko Obchoďák (více)
Trailer
USA, (2015–2021), 40 h 38 min (Minutáž: 21–22 min)

Tvůrci:

Justin Spitzer

Hudba:

Mateo Messina

Hrají:

America Ferrera, Ben Feldman, Lauren Ash, Colton Dunn, Nico Santos, Mark McKinney, Nichole Sakura, Jon Barinholtz, Kaliko Kauahi, Johnny Pemberton (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(113)

Zajímá vás, co všechno se dá prožít v hypermarketu? V seriálu Obchoďák Sedmé nebe zjistíte, že se zde ukrývá svět plný vzrušení, humoru a hlubokých lidských vztahů. Ocitnete se v samém srdci dění, kde se proplétají osudy zaměstnanců, zákazníků i náhodných kolemjdoucích. Prožijte radosti i strasti obyčejných lidí, kteří dělají neobyčejné věci. Uvidíte, že každý den v obchoďáku je nečekaný a neopakovatelný... (TV Nova)

(více)

Recenze uživatele zdepapepa k tomuto seriálu (1)

Obchoďák Sedmé nebe (2015) 

Mám svoje za kasou a mezi regály odpracováno díky několika probrigádovaným letním prázdninám. Myslím si ale, že tenhle seriál si užije kdokoliv, zejména však ti, kteří někdy v super/hypermarketu byli a nejvíce ti, kteří tam někdy dělali. V esenci je to klasický pracovní sitcom z dílny NBC plné osobitých postav, které většina lidí zná, ať už pouze z pozice zákazníka nebo rovnou z pozice zaměstnance nějakého super, v tomto případě spíše hypermarketu. Divákovi není nabízeno jen drama/vtipy mezi jednotlivými zaměstnanci, ale i drama/vtipy ve vztahu zákazník-zaměstnanec, podobně jako u Parks & Rec a jejich veřejnými fóry. Přitom se ale seriál nebojí vyobrazit ani reálné věci jako například zásahy ICE nebo boj korporací s odbory. Největší komediální síla Superstore podle mě ale tkví v každodenních pracovních situacích a zejména ve hromadných scénách v kuchyňce, kdy nejlépe vynikne kvalita napsaných postav, i včetně těch velmi okrajových, kde každá má vždy osobitou reakci nebo připomínku. (EDIT 26.03.2021 - o to víc je znát, když některá postava chybí nebo se vrátí) Velké plus také za to, že se seriál téměř pořád drží v hypermarketu (a tím i dějové linky) - a je úplně jedno, že je to třeba dáno náklady na lokace pro natáčení. ()

Reklama

Reklama