Reklama

Reklama

Obchoďák Sedmé nebe

(seriál)
  • Česko Obchoďák (více)
Trailer
USA, (2015–2021), 40 h 38 min (Minutáž: 21–22 min)

Tvůrci:

Justin Spitzer

Hudba:

Mateo Messina

Hrají:

America Ferrera, Ben Feldman, Lauren Ash, Colton Dunn, Nico Santos, Mark McKinney, Nichole Sakura, Jon Barinholtz, Kaliko Kauahi, Johnny Pemberton (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(113)

Zajímá vás, co všechno se dá prožít v hypermarketu? V seriálu Obchoďák Sedmé nebe zjistíte, že se zde ukrývá svět plný vzrušení, humoru a hlubokých lidských vztahů. Ocitnete se v samém srdci dění, kde se proplétají osudy zaměstnanců, zákazníků i náhodných kolemjdoucích. Prožijte radosti i strasti obyčejných lidí, kteří dělají neobyčejné věci. Uvidíte, že každý den v obchoďáku je nečekaný a neopakovatelný... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (57)

Pavel82 

všechny recenze uživatele

Pokud si neoblíbíte charaktery hlavních postav už po prvním díle, nemá smysl pokračovat ve sledování. Já se do nich zamiloval hned, takže pro mě nebylo co řešit. Nic se tu vlastně neděje, jen se tu velmi specifickým stylem řeší klasické i méně klasické situace, ke kterým v obchodě dochází... Někomu to stačí, jiný se musí poohlédnout jinde. ()

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Mám svoje za kasou a mezi regály odpracováno díky několika probrigádovaným letním prázdninám. Myslím si ale, že tenhle seriál si užije kdokoliv, zejména však ti, kteří někdy v super/hypermarketu byli a nejvíce ti, kteří tam někdy dělali. V esenci je to klasický pracovní sitcom z dílny NBC plné osobitých postav, které většina lidí zná, ať už pouze z pozice zákazníka nebo rovnou z pozice zaměstnance nějakého super, v tomto případě spíše hypermarketu. Divákovi není nabízeno jen drama/vtipy mezi jednotlivými zaměstnanci, ale i drama/vtipy ve vztahu zákazník-zaměstnanec, podobně jako u Parks & Rec a jejich veřejnými fóry. Přitom se ale seriál nebojí vyobrazit ani reálné věci jako například zásahy ICE nebo boj korporací s odbory. Největší komediální síla Superstore podle mě ale tkví v každodenních pracovních situacích a zejména ve hromadných scénách v kuchyňce, kdy nejlépe vynikne kvalita napsaných postav, i včetně těch velmi okrajových, kde každá má vždy osobitou reakci nebo připomínku. (EDIT 26.03.2021 - o to víc je znát, když některá postava chybí nebo se vrátí) Velké plus také za to, že se seriál téměř pořád drží v hypermarketu (a tím i dějové linky) - a je úplně jedno, že je to třeba dáno náklady na lokace pro natáčení. ()

Reklama

geklon 

všechny recenze uživatele

Docela překvapivá kravinka. Potenciál se slušně naplňuje, pomalu a postupně. Na mě Superobchoďák působí, jako kombinace Silicon Valley svým neurčitým, trapným, až Kaufmanovským nehumorem a My Name Is Earl, svými potřeštěnými Charaktery, se sklony k podivným deviacím, ale působí roztomile a neškodně. Chtělo by to nějaká hvězdná camea...a máme nový seriálový hit. ()

Human_Traf 

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál je výjimečný v jedné věci. Zatímco hlavní postavy jsou ve skrze nudné a nezajímavé (s výjimkou Diny a možná Garreta) a jejich příběhy nezáživné, tak všechny ty úžasné vedlejší postavy, které kolikrát řeknou jednu větu jsou natolik zábavným zpestřením, že mě to nutí na to koukat. K tomu všechny ty záběry "mimochodem v pozadí" jsou často tím nejzábavnějším na celé epizodě a dohromady to má své jisté kouzlo. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Tento seriál ma veľmi prekvapil. Čakal som, že ledva dopozerám prvú epizódu a ono sa z toho stala návyková záležitosť. Seriál som začal pozerať kvôli mojej obľúbenej herečke Nichole Bloom. Seriál je zaujímavý hlavne tým, že sa odohráva skoro neustále v jednom americkom supermarkete, kde všetky hlavné postavy pracujú. Skoro každá postava je niečím zaujímavá a svojsky vtipná. Humor je nenútený, čo je vždy plus. Asi každý si tu nájde tú svoju obľúbenú seriálovú postavu. Seriál sa stal populárnym nielen za oceánom, ale aj v mnohých iných krajinách, o čom svedčí fakt, že sme dočkali už piatich sérií. Rozhodne vyskúšajte prvú časť a seriál vás dostane. Za to vám ručím. ()

Galerie (1 441)

Zajímavosti (65)

Reklama

Reklama