Reklama

Reklama

Obchoďák Sedmé nebe

(seriál)
  • Česko Obchoďák (více)
Trailer
USA, (2015–2021), 40 h 38 min (Minutáž: 21–22 min)

Tvůrci:

Justin Spitzer

Hudba:

Mateo Messina

Hrají:

America Ferrera, Ben Feldman, Lauren Ash, Colton Dunn, Nico Santos, Mark McKinney, Nichole Sakura, Jon Barinholtz, Kaliko Kauahi, Johnny Pemberton (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(113)

Zajímá vás, co všechno se dá prožít v hypermarketu? V seriálu Obchoďák Sedmé nebe zjistíte, že se zde ukrývá svět plný vzrušení, humoru a hlubokých lidských vztahů. Ocitnete se v samém srdci dění, kde se proplétají osudy zaměstnanců, zákazníků i náhodných kolemjdoucích. Prožijte radosti i strasti obyčejných lidí, kteří dělají neobyčejné věci. Uvidíte, že každý den v obchoďáku je nečekaný a neopakovatelný... (TV Nova)

(více)

Zajímavosti (65)

  • Mateo je stejně jako jeho představitel Nico Santos z Filipín a homosexuál. (Zix.)
  • Řetězec Target, který je v seriálu mnohokrát zmíněn a do kterého přejde Jeff (Michael Bunin), je na rozdíl od řetězce Cloud 9 skutečný. (flyer.nick)
  • Seriál si svým tématem utahuje z amerického obchodního řetězce Walmart, který je v USA považován za obchod pro nižší třídu zaměstnanců i zákazníků a kde se opravdu vyskytují podivíni, jak je v seriálu často ukazováno, například v epizodě Zákaznické safari (2020). Podle řetězce Walmart byla i zvolena stejná hlavní barva obchoďáku Sedmé nebe, a to modrá. (flyer.nick)
  • Postava Amy (America Ferrera) má na štítku na tričku v každém díle jiné jméno. (MMR)

Reklama

Reklama