Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V každom meste je blázon. V tomto tiež, hoci to nebolo tak odjakživa. Seung-ryong sa ako blázon usmieval v časoch dobrých i zlých. Mal ten najžiarivejší úsmev a každý, kto ho videl, musel sa smiať tiež. Mal len jednu bundu, jedny tepláky a smradľavé tenisky, ktoré neustále strácal. Drel od rána do večera, nikdy nebol unavený a nič ho netrápilo. Chcel jediné, aby jeho mladšia sestra nikdy netrpela. (sochoking)

(více)

Recenze (46)

Mkqp 

všechny recenze uživatele

Příběh o Seung-ryongovi, který se stal po otravě kouřem mentálně postiženým. U této tragické události umře jeho otec a netrvá dlouho, než mu a jeho sestře odejde také máma. I přes všechen handicap s nímž žije, se snaží postarat o svou mladší sestru. Ta jej nedokáže přijmout a odstrkuje ho. Seung-ryu každý den pracuje před školou, kterou navštěvuje jeho sestra a prodává tousty, z jehož výdělků pro ní šetří peníze. Mezitím každý den čeká na starou kamarádku ze školy, která je v Evropě. Po deseti letech se dočká a Ji-ho (Ji-won Ha) se vrací domů. Ta jej zprvu nepoznává, ale postupem času ve své mysli rozkrývá kousky minulost, jejíž je Seung-ryong součástí. ()

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Korejský pokus o dojemný film se zaostalým hrdinou v centru dění, který kolem sebe šíří radost a i přes svou nízkou inteligenci hluboce zasáhne do životů lidí kolem sebe. V historii již mnohokrát úspěšně realizovaný záměr bohužel zoufale nevyšel. S přibývajícími minutami se postavy přestávají chovat logicky přímo úměrně tomu, jak film ve všech ohledech stále více tlačí na pilu... ()

Reklama

ivan_drago 

všechny recenze uživatele

Nepamatuju se, že bych viděl nespravedlivější film... Zcela zvolna plynoucí příběh jehož rozuzlení mně vyloženě nasralo... Vynikající výkon hlavního hrdiny a emoce podané opravdově, nikoli však vtíravě či vyděračsky... A jako doprovod krásné piano a na úplný závěr i Praha... Zkurveně smutnej film... ()

misulka03 

všechny recenze uživatele

Krásný a pro mě netradiční příběh. Asi jako každého, kdo tento film viděl zaujal konec....člověk soucítí s postavami, prožívá jejich životy...někoho to i rozbrečí a stejně většina z nás na konci zůstává s otevřenou pusou a následným úsměvem....V korejském filmu česká tramvaj...a ježiš, vždyť jsem zahlídla Petřín....ano, najednou jsme v Praze :) Krásné :) :) ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Nekoná se žádnej milostnej trojúhelník, ani se nekonaj stovky srdceryvných scén, přesto to je ale velice kvalitní a silný drama, ve kterým mi konečně nevadila blbá tlama Cha Tae-hyeon, ono je pravda, že v My sassy girl to u něj nebyl až zase takovej problém, ale například ve Windstruck byl ten závěr s nim a s tim jeho absolutně dementním pohledem úplně zdrcujícně příšernej, ale tady hraje výborně a nechybí tady ani velice příjmenej ženskej element v podobě Ha Ji-won. Btw. Jaktože mi nikdo neřek, že Ha Ji-won byla v Praze??? ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

  • Snímek vychází ze zábavné komiksové předlohy nesoucí identický název. Čtenářům, mezi než se řadí i samotný režisér snímku, Jeong-kwon Kim, se představovala od začátku ledna do konce dubna roku 2004. Jejím autorem není nikdo, než jeden z nejpopulárnějších jihokorejských komiksových tvůrců, Full Kang. (Conspi)

Reklama

Reklama