Reklama

Reklama

Miseuteo robin ggosigi

  • Jižní Korea Mr.로빈 꼬시기 (více)

Obsahy(1)

Min-jun věří v pravou lásku a vždy se plně věnuje svému partnerovi, což má však pokaždé za následek bolestný rozchod. Tentokrát jí bylo zlomeno srdce přímo v den přítelových narozenin a Min-jun z rozrušení nabourá do auta pohledného cizince Robina. Aby se vykroutila z problému, předstírá, že neumí anglicky. Když se však Min-jun vrátí do práce, zjišťuje, že jejím novým šéfem není nikdo jiný než právě Robin. (profhubert)

(více)

Recenze (17)

vett 

všechny recenze uživatele

To co tu napsali ostatní přede mnou je sice pravda, ale ani zdaleka to na dobrý film nestačí. Daniel Henney je sice líbivý a jeho angličtina nádherná, ale Jeong-hwa Eom vypadá jako po zkaženém "přifouknutí" rtů a její roztomilost jsem opravdu nepostřehla. Skutečným zlem je ale můj dojem, že se celou dobu dívám na tuctovou americkou komedii pouze s korejskými herci v hlavní roli. Ble! Bez špetky kouzla, bez špetky citů, pouze s hromadou klišé a prázdných frází a jako vrchol nevkusu k závěrečné objímačce hraje pochodová hudba. Ble podruhé! ()

Naslund 

všechny recenze uživatele

Na filmy se lidé dívají z různých důvodů. Někdo kvůli hercům, někdo kvůli žánru, předloze, doporučení, hudbě, režisérovi nebo protože je film prostě in. Nebudu nic skrývat, já jsem se díval, protože se tam chvíli mluví o Starcraftu :) Nakonec to bylo jen příjemným zpestřením moc milé romantické komedie. Bavil jsem se opravdu skvěle až na část s prskavkama (ta byla taková nepřirozená) a závěr pracovní linie (ten byl blbý jako v jiných komediích, ale aspoň krátký). Bylo by hezké vidět tuhle komedii v českých kinech, protože nevidím, čím by se lišila od ostatních, co se do kin nasazují. Možná distributorům vadí, že to je z Asie a není to ujeté, jako čínské kung-fu filmy. Jinak už si moc nedovedu představit, co jim může bránit nasazovat Asijské filmy. ()

Reklama

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to celkom dobrá romantická komédia. Má dosť dobrý príbeh o úspešnej pracovníčke v medzinárodnej firme, ktorej sa síce darí v práci, ale v osobnom živote je to už horšie a aj keď sa veľmi snaží, opustil ju aj jej súčasný partner. Čoskoro zisťuje, že má nového šéfa, ktorý prišiel z Ameriky a už sa s ním za nepríjemných okolností pri menšej nehode stretla a teraz si ju vyžiadal za asistentku, ale okrem pracovných aktivít sa jej rozhodne pomôcť aj s osobným životom, aby sa jej konečne darilo aj vo vzťahoch a cez spoločné chvíle si k sebe postupne nachádzajú cestu. Spracovanie je celkom slušné, ešte úvodná dvadsaťminútovka ma až tak moc nezaujala, pôsobí to po všetkých stránkach až príliš obyčajne, ale potom sa to už vylepší, prvá polovica sa ešte nesie hlavne v komediálnejšom duchu, v druhej už výraznejšie nastúpi romantika, veľkým plusom je odohrávanie deja v takomto pracovnom prostredí, čo to celé výrazne oživí, bavila ma aj celá tá pracovná zápletka s kupovaním firmy, takže takmer celý čas je to vydarená zábava. Čo sa týka jednotlivých žánrov, lepšie funguje ten komediálny, je tu viacero príjemných humorných situácií, takže film dokáže väčšinu času udržať úsmev na tvári, romantika je už trochu slabšia, v tomto žánri v rámci konkurencie táto dvojica neobstojí, ale pozerá sa na to dobre. Herecké obsadenie sa mi páči, síce som mal veľký problém zvyknúť si na Uhm Jung-Hwa v hlavnej úlohe, je to moja obľúbená herečka, ale viac sedí do výrazne iných úloh, jej postava by hlavne v prvej polovici omnoho viac sedela pre klasičky tohto žánru, hlavne Kim Ha-Neul a Ha Ji-Won, ale potom už do toho zapadne, bavil ma aj charizmatický Daniel Henney v úlohe jej šéfa a poteší aj viacero zaujímavých vedľajších postáv. Réžia a technická stránka sú príjemný žánrový nadpriemer. Síce sa v rámci žánru nájdu aj omnoho zaujímavejší predstavitelia, ale aj Seducing Mr. Robin je slušná zábava bez výraznejších slabín. 73% ()

Ceres 

všechny recenze uživatele

Tohle je přesně typický příklad filmu, který komedií nikdy nemůže být, protože tento film celou dobu žádnou vtipnou scénu nemá. Prakticky jediná funny scéna byla ta závěrečná, jenže já už asi poslední hodinu se brutálně nudil. Ne tohle není zajímavý film a dobrý na podívání. Eom není špatná herečka (i když ta její english byla hodně lol), hodně se mi líbila v Dancing Queen, ale prostě je starší než Daniel, nehodila se tam vůbec. Daniel je pěknej chlap, ale kvůli tomu přece tam nemrdnu vysoké hodnocení. Ne, tohle hodnotím jako film, který mě vůbec nepobavil. Korejci jsou navíc masochisti, protože to natahovali jak mohli. Typický příklad nevkusného korejského mainstreamu. ()

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Neskutečně natahovaná romantická komedie, která mě nijak zvlášť nezaujala a teď po pár dnech, když píšu komentář, si vlastně ani nevzpomínám přesně, jak skončila. Tedy jak skončila ta romantická linie. Vím, že ta pracovní skončila naprosto šílenou wtf scénou... Za dost nešťastný považuju to, že hlavní hrdina mluví anglicky, zatímco hlavní hrdinka korejsky - veškeré jejich promluvy pak působí tak nějak uměle a jejich vzájemným emocím vůbec nevěřím. Není mezi nimi chemie, nejiskří to. Hlavně kdyby film končil po 60. minutách, tak by byl sice děsně krátkej, ale alespoň ne tak natahovanej. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama