Reklama

Reklama

Posel ztracených duší - Série 5

(série)
USA, (2009–2010), 16 h 3 min (Minutáž: 41–44 min)

Tvůrci:

John Gray

Hudba:

Mark Snow

Hrají:

Jennifer Love Hewitt, David Conrad, Christoph Sanders, Jamie Kennedy, Camryn Manheim, David Clennon, Alex Carter, Connor Gibbs, Zoe Boyle, Wendy Worthington (více)
(další profese)

Epizody(22)

Recenze (2)

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"They don't have faces. They're made of light. They're nice but they're scared. Of the shadows. The shadows that move. The ones they make from the parts that get left behind. Parts of people. Broken people." ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Závěrečná série GW nám poskočila o pět let v čase kupředu, abychom mohli sledovat kletbu visící nad Melindiným synáčkem Aidenem. Další kontroverzní krok? Ano, ale ne tak podivný jako polomrtvý Jim v minulé sérii. Těžko odhadnout jakým směrem by se show vydala, pokud by pokračovala. Ale s vidinou tohoto trendu každoročního nového nápadu, který nabourává daný (a funkční a oblíbený) koncept prvních tří sérií, jsem vcelku spokojená s důstojným ukončením. Konec přišel dříve, než bylo nezbytně nutné, nicméně včas, aby se z GW nestal úplně jiný seriál. I po letech jsou Melindiny duchařské příběhy sledovatelné, v případě kompletního opáčka pak příjemně nostalgické. ()

Reklama

Galerie (109)

Reklama

Reklama