Reklama

Reklama

Posel ztracených duší

(seriál)
  • USA Ghost Whisperer (více)
USA, (2005–2010), 78 h 15 min (Minutáž: 41–45 min)

Tvůrci:

John Gray

Hudba:

Mark Snow

Hrají:

Jennifer Love Hewitt, David Conrad, Aisha Tyler, Camryn Manheim, Jay Mohr, Jamie Kennedy, Tyler Patrick Jones, Kurt Caceres, Ignacio Serricchio (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(107)

Melinda Gordon (Jennifer Love Hewitt) má špeciálnu schopnosť. Táto novopečená manželka je nesmierne dôležitým spojivkom pre všetky nepokojné duše, ktoré blúda medi nebom a zemou. Predstavte si, že by ste museli zomrieť a nestihli by ste svojim blízkym povedať niečo, na čom vám záležalo alebo čo by bezpodmienečne mali vedieť. Melinda so svojou zvláštnou schopnosťou doslova priťahuje duchov, ktorí zúfalo potrebujú takúto pomoc. Odovzdaať dôležité správy ľuďom, ktorí by to mali vedieť. Presne preto je Melinda tak dôležitá tak pre mŕtvych ako aj živých. Niekedy má chuť s tým všetkým jednoducho skončiť, ale v konečnom dôsledku najlepšie vie, že jej schopnosti nie sú príťaž, ale výzva urobiť ľudí šťastnými... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (98)

Pohrobek 

všechny recenze uživatele

Seriál pro celou rodinu o tom, jak Jennifer Love Hewitt zachraňuje duchy, kteří si nevědí rady na zemi. Jediné drama je zajištěné tak, že Jennifer příjde za pozůstalými, a když jim říká, že může mluvit se zesnulým, oni jí pochopitelně nevěří. Dost stereotypní, ale ne úplně nejhorší. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Dlhovlasá (pre niektorých sympatická, pre mňa otravná) Texasanka Jennifer Love Hewitt v seriáloch začínala (SPRÁVNA PÄŤKA) a po tom, čo jej nevyšla kariéra filmovej hviezdy (skromne započatá úspešným slasherom VIEM, ČO STE ROBILI MINULÉ LETO, ktorého úspech sa jej však už neskôr nepodarilo zopakovať), sa na televíznu obrazovku vrátila neškodným rodinne-mysterióznym seriálom o stratených dušiach. ()

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Jennifer Love Hewitt je pro mě jednou z nejhezčích hereček západu a díky tomu jsem vydržel koukat na Posla ztracených duší až do úplného konce. Seriál neoplývá ničím výjimečným, připomíná seriál "Mrtví jako já" . Ze začátku poutavé intro a posléze několik dílů s monotónním příběhem, kde jsou duchové opravdu dobře vizuálně propracovaní. Po první sérii se začne postupně rozvíjet příběh a získá tak i nový rozměr, který rozhodně nenudí, ale nebude po chuti každému. 75 % ()

LihO 

všechny recenze uživatele

Ten seriál nie je nič extra, ale vďaka Jennifer Love Hewitt sa na to celkom dobre pozerá. Často mi to pripadá trochu nezáživné, suché, ale to je jediná vec, čo mi na tom vadí. Stratené duše je dobrý seriál na také typické oddychové pozeranie v nedeľu doobeda :D ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

107/107 Po pěti sériích jsem obohacená o novou cennou seriálovou zkušenost. K dispozici byl kompletní fan servis, na poličce mám nejen DVD, ale také knižního průvodce, comicsy... a sledovala jsem i webyzody. Byla to skutečně příjemná změna, užít si tak dlouhý seriál po mnoha předčasně ukončených příbězích. Ačkoli dabing se mi nelíbil, díky neustálým reprízám na AXN se seriálu dařilo i u nás. Kdo už dříve sledoval jiné projekty Love Hewitt, věděl, že ona vlastní seriál zvládne bez nejmenšího zaškobrtnutí. A taky, že ano, odnesla si dva Saturny, show produkovala, několik epizod také režírovala a v seriálu se objevila i její hudba. Více v komentářích k jednotlivým řadám. Na tomto místě už je nutné jen upozornit na dokonalého Jima Clancyho v podání Davida Conrada, protože takového manžela Love Hewitt už nikdy předtím ani později neměla :) ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Americký, duchársky seriál, ktorý zvyknú komerčné televízie vysielať počas víkendov, pred obedom. Takže čajíček. Nič pre horrorových veteránov. Nie je to zle natočené, ale nebaví ma to. Najviac sa mi na „Stratených dušiach“ páči to, že tam hlavnú postavu, Melindu Gordonovú, zahrala sympatická Jennifer Love Hewitt, ktorú si pamätám z teenagerského slasheru „Viem, čo ste robili minulé leto“. Musím uznať, že vyzerá stále veľmi dobre. ** ()

Madsbender 

všechny recenze uživatele

Typický masový merde pre typického gaučového diváka. Nič, čo by sa vyšplhalo z (pod)priemernosti, osviežujúce nápady ani nečakané zvraty, či nebodaj zaujímavý vývoj postáv. Na druhú stranu, keď som to kedysi pozerával, nevšimol som si, že by zo mňa ubudlo... ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

především díky silné, leč stereotypní emotivní stránce se dá pár dílů přežít, ale je to pořád stejné... jestli chcete kvalitnější duchařinu, sledujte o třídu lepší černohumorné Dead Like Me nebo už si rovnou pusťte pořádnej doják Duch... tohle je až na JLH celkem nůďo... 40% ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Neuveriteľný stereotyp! Snáď každá druhá časť (alebo každá?) končí Melindiným tlmočením zosnulého x príbuzní. Všetkému predchádza počiatočná neviera v duchárske schopnosti, presviedčanie dotyčného, atď. atď. Plesnivou čerečničkou na torte jest hlavná aktérka seriálu, Jennifer Love Hewitt, ktorej nesympatickosť nezakryje ani miestami kvalitná atmosféra - vážne len miestami. Predvídateľné, monotónne a na navodenie mysteriózna až príliš detsky poňaté. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Kdysi moje velmi oblíbená herečka Jennifer L.Hewiitt zde v tomto průměrném seriálu asi definitivně pohřbila svou slibnou hereckou kariéru. Jednotlivé epizody se tváří jako strašidelný plnokrevný horor, ale je to slabá káva. Vesměs jsou zde fragmenty, které naznačují, že by se mohlo zablýsknout na lepší časy, ale obstojná režie nedokáže zamaskovat slabý scénář, který nedovoluje se zbavit korektního televizního pojetí. 60% ()

dr.horrible odpad!

všechny recenze uživatele

Najväčšia možná vykrádačka Šiesteho zmyslu a vlastne všetkých moderných duchárskych hororov. A ešte k tomu s Jennifer Love Hewitt, jednou z najhorších súčasných herečiek. Keď nerátam slovenské seriály a pár telenoviel, asi najhorší seriál, ktorý je možné v televízii vidieť. ()

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele

Preboha koľko to má seríí resp. častí?! Kedykoľvek zapnem JOJ-ku to tam ide..... to už snáď piaty krát ide.... prvá séria super, ale potom ma to prestalo baviť... spočiatku fajn duchársky seriál a potom obsadila hlavnú úlohu nuda.. skôr mi to už lezie na nervy... ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Spojenie rodinný duchársky seriál príliš dokopy nejde, takže sa producenti rozhodli, že duchovia nebudú príliš strašidelní a nepripravia divákom žiadne skutočné ľakačky. Seriál som pozerával pri robení diplomovky, keď išiel cez víkend v telke a musím uznať, že vtedy svoj účel podmazu dokonale splnil. Pozerať to sústredene od začiatku do konca je asi úloha skôr pre teenagerky. ()

Sinecod 

všechny recenze uživatele

Ne špatný seriál, kde je plus hlavní sympatické postavy a hezké, šťastné manželství Jennifer a Davida. Seriál, který si pouštím k jídlu, ale nemohla bych ho sjíždět po seriích, protože se pak více prokáže, jak stereotypní a stále stejný dokola opakující děj to má. Příjemná oddychovka. ()

AllShallFall 

všechny recenze uživatele

Většina amerických seriálů jsou tak neskutečné hovadiny. Ale na jednu stranu se nedivím, že to v těch Spojených státech tolik žerou. O tom mluví ta jejich inteligence. Když budu sledovat takové nesmysly každý den, začnu být taky silně podprůměrný a začnu ujíždět na tomhle a na další blbostech typu Stmívaní a podobně. Jedna hvězda za Jennifer Love Hewitt. ()

Eawy 

všechny recenze uživatele

Po dlhšom pozeraní tohto seriálu musím prehodnotiť svoje hodnotenie. Neviem, či to bolo originálnym zvukom ale tento seriál bez reklám, začína naberať na grádoch. Je milý aj výkony hercov sú pekné najviac ma zaujímali situácie keď sa Melinda rozpráva s duchom a je to z pohľadu niekoho iného. Znova mením na 100%, každým pozeraním, lepšie a lepšie. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Mám rád duchársku tématiku, ale tu som sa nejak nenašiel. Dielo sa mi zdá dosť priemerné a orientované na ženského diváka. Ale úplná slabota to nebola a Hewitt je sympaťáčka. Tri hviezdy. ()

GeusX 

všechny recenze uživatele

Občas trošku stereotypní seriálová variace na tak trochu Šestý smysl, na kterou se však dá docela dobře koukat. Plusem je, že není nezbytné sledovat díly postupně za sebou. 60% ()

Reklama

Reklama