Reklama

Reklama

Posel ztracených duší

(seriál)
  • USA Ghost Whisperer (více)
USA, (2005–2010), 78 h 15 min (Minutáž: 41–45 min)

Tvůrci:

John Gray

Hudba:

Mark Snow

Hrají:

Jennifer Love Hewitt, David Conrad, Aisha Tyler, Camryn Manheim, Jay Mohr, Jamie Kennedy, Tyler Patrick Jones, Kurt Caceres, Ignacio Serricchio (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(107)

Melinda Gordon (Jennifer Love Hewitt) má špeciálnu schopnosť. Táto novopečená manželka je nesmierne dôležitým spojivkom pre všetky nepokojné duše, ktoré blúda medi nebom a zemou. Predstavte si, že by ste museli zomrieť a nestihli by ste svojim blízkym povedať niečo, na čom vám záležalo alebo čo by bezpodmienečne mali vedieť. Melinda so svojou zvláštnou schopnosťou doslova priťahuje duchov, ktorí zúfalo potrebujú takúto pomoc. Odovzdaať dôležité správy ľuďom, ktorí by to mali vedieť. Presne preto je Melinda tak dôležitá tak pre mŕtvych ako aj živých. Niekedy má chuť s tým všetkým jednoducho skončiť, ale v konečnom dôsledku najlepšie vie, že jej schopnosti nie sú príťaž, ale výzva urobiť ľudí šťastnými... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (98)

chrispe 

všechny recenze uživatele

Je zajímavý, kolik příběhů se dá nacpat do jedné šablony... teď je jen otázka, jak dlouho to bude díváka bavit. (A navíc tady se tak neskutečně hraje na city, že potřebuju ke každýmu dílu pakl kapesníčků.) Pokud bych tento seriál porovnávala třeba s Médium, tak bych musela říct, že je to sto a jedna. Tedy pro Médium :) Každopádně já to porovnávám podle svýho vkusu. ()

Fallen_One 

všechny recenze uživatele

Mezi všemi Supernatural, Tru Calling a jinýma duchařinama/mrtvolama se tahle záležitost dostává na poslední místo. Není to naprosto ničím originální a popravdě nechápu, proč to má tolik řad. Tru Calling bylo mnohem lepší co se týče děje, zápletky i herců...tak mi trochu nejde do hlavy proč TC kixlo a tohle jede dál. Tenhle seriál nemá divákovi co dát, existují mnohem lepší... ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Americký, duchársky seriál, ktorý zvyknú komerčné televízie vysielať počas víkendov, pred obedom. Takže čajíček. Nič pre horrorových veteránov. Nie je to zle natočené, ale nebaví ma to. Najviac sa mi na „Stratených dušiach“ páči to, že tam hlavnú postavu, Melindu Gordonovú, zahrala sympatická Jennifer Love Hewitt, ktorú si pamätám z teenagerského slasheru „Viem, čo ste robili minulé leto“. Musím uznať, že vyzerá stále veľmi dobre. ** ()

DandaPiper 

všechny recenze uživatele

O něco hůře zpracované téma jako v seriálu "Médium", ale Jennifer Love Hewitt je prostě taková kočka, že to drží, ikdyž možná jenom pro mě, vysoko nad standardem. Melinda nám vidí duchy...jéééje, před 20ti lety by byla jedinečná, ale dneska už je bohužel vidí kde kdo a tak to prostě na 5 hvězd nestačí. Některý příběhy jsou zajímavější více, některý méně, ale určitě bych se snažil omezit to Melindino každodílný rozmlouvání k lidem, aby ji uvěřili, že vidí nemrtvý mrtvý. Viděl jsem všechny díly, všech 5 séríí a tak musím říct, že další chyba seriálu je, že se bojí jít do hororovýho žánru, což je strašná škoda, protože potenciál k tomu je. Tak to celý vychází jen na takovou rodinnou podívanou s nádechem temna. Ale milou... ()

Elleannie 

všechny recenze uživatele

Při sledování tohoto seriálu jsem se ještě ani jednou nenudila. Musím říct, že každá další série je lepší a lepší. Jak bylo v některých komentářích řečeno, většina dílů končí podobně, ale ne vždy stejně, a proto to neberu jako stereotyp. Kdybych seriály brala jen podle toho, že jsou si díly v něčem podobné, tak se snad nedívám na žádný seriál, že? Jennifer je velmi sympatická a krásná, spolu se svým manželem tvoří dokonalou dvojici (až moc dokonalou, ale proč ne:)), příběhy jsou silné a zahalené tajemstvím, takže mi vůbec nevadí, že ve většině dílů se na konci brečí, spíše by bylo divné, kdyby se všichni smáli.. Je to velmi dojemné, a trochu více uvěřitelné, než jiné mysteriózní seriály. Jak už jsem řekla, každá další série přinese něco nového, což mi nedovoluje se na tento seriál přestat dívat. ()

Galerie (625)

Zajímavosti (8)

  • U některých epizod ve druhé sérii sloužil jako poradce světoznámý duchovní James Van Praagh. (vercza)
  • Jennifer Love Hewitt je hlavní hvězdou seriálu, jeho producentkou a režírovala také tři epizody - Body of Water, Birthday Presence a Implosion. (NinadeL)

Reklama

Reklama