Reklama

Reklama

Ztraceni v divočině

  • Velká Británie Gone
Trailer

VOD (1)

Ztraceni v divočině - to je vzrušující příběh mladé dvojice a jednoho na pohled přátelského cizince, jež se odehrává ve sluneční výhni nebezpečně krásné australské přírody. Mladý britský pár Sophie (Amelia Warner) a Alex (Shaun Evans) se chystá prožít v Austrálii nezapomenutelnou dovolenou. Na místě se dávají dohromady s tajemným Taylorem (Scott Mechlowicz) a pod jeho vlivem mění své plány. Nenavštíví tradiční turistické cíle s bílými písečnými plážemi, ale raději se vydají do skutečného vnitrozemí. Když se ale asfaltová silnice pomalu proměňuje v prašnou cestu z červeného štěrku, Alex začíná pochybovat, jestli byl výlet s Taylorem ten nejlepší nápad. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (27)

st.verka 

všechny recenze uživatele

Takový milý a pohledný hoch! Nejdříve ho pozorujeme, pak něco tušíme a nakonec je to tak. Vyklubal se z něj pěkný manipulátor, psychopat a vrah. Hezky s ním Sophie zatočila. Přestože to pro mne byli dva naprosto neznámí herci, zvládli své role opravdu dobře. Děj, jak idylicky a romanticky začínal, pomaloulinku a nenápadně nabíral na napětí a dramatičnosti, drama se stupňovalo, až... Dobré to bylo. ()

Piggsy 

všechny recenze uživatele

První polovina filmu byla tak strašně nudná a nezajímavá, že jsem měl chuť to vypnout. Ve druhé půlce se už naštěstí začlo konečně něco dít a posledních dvacet minut jsem byl napnutý jak struna. Pravda, tento film není nic nového pod sluncem, ale jako thriller svůj účel nakonec splnil. Dávám tři hvězdy - čistý střed. ()

Reklama

Prochy38 

všechny recenze uživatele

||||HODNĚ SPOILERŮ|||| Nestydím se to říct, tento film je tam neuvěřitelně debilní, že jsem sám překvapen, že jsem to dokoukal. * věnuji krásce A. Warner a lehce i té kurvené australské přírodě. To jediné, co na mě zapůsobilo, byli ti mrtví klokani na silnici. Jsou tam stejně jako naše srnky, akorat jsou na planinách, takže řidiče nemohou překvapit výskokem z lesa, tak proč jich tolik umírá?? Zpět k filmu. Alexe je mi líto, ale než se dožít toho, že ho ta kravka podvede s totálně jasným gaunerem, lepší, že umřel. Nechápu. Tohle jednání postav je mimo logiku. Nevěřím, že by se toto mohlo někdy v tomto asi normálním světě stát. Sophie se opravdu zachovala jako ideální příklad krávy. A když to sesumírujeme, ve filmu se vlastně nic nestalo... Jediná záhada byla, jestli ten Alex odjel nebo teda umřel, vyřešeno. Auto, které startuje jen někdy, ... a takto bych mohl pokračovat ještě dlouho... Kravina! ()

Nick Tow 

všechny recenze uživatele

Nechcel by som byť v roli debutujúceho režiséra, ktorý má v rukách impotentný scenár, postavený na troch postavách - a mať k dispozícii nie zrovna excelentných hercov... Výsledok síce nie je katastrofálny, ale hodinovú nudu sotva vyváži dvadsať minút záverečného napätia, ktoré je navyše predvídateľné a vlastne úplne neškodné, asi ako keby chcel Michal David "postrašiť" svoje publikum a naspieval by svoje nové CD growlingom... ()

Homerking 

všechny recenze uživatele

Britský pár Sophie a Alex cestují po Austrálii, cestou se spřátelí s pohodovým Američanem Taylorem který se k nim přidá a společně se vydají na cestu přes rozlehlé Australské vnitrozemí, vydat se na cestu s Taylorem byla však osudová chyba. Příběh se rozjíždí velmi pomalu a konec je hodně předvídatelný ale i přes to mě Gone vůbec nenudil, hodně se mi líbila atmosféra australské přírody. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (1)

  • Film byl natočen na několika místech v Novém Jižním Walesu a Queenslandu v Austrálii. Scény ve vnitrozemí byly natočeny poblíž měst Longreach a Winton na rozsáhlých pláních západního Queenslandu. (Homerking)

Reklama

Reklama