Reklama

Reklama

Hadi ve vlaku

  • USA Snakes on a Train
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Mladá žena zasažená Mayským prokletím byla odsouzena k smrti způsobenou stovkami hadů. Jediná možnost, jak si zachránit život, je urychleně se dostat za hranice a najít šamana, který jí může pomoct. Nasedne tedy na vlak mířící k L.A., ve vlaku se však objeví stovky krvelačných, jedovatých a hladových hadů, a všichni pasažéři se octnou v ohrožení života. (PußyMagnet)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (38)

Bat55 

všechny recenze uživatele

Ďalší úžasný brak od Asylum. Keby to bol aspoň zábavný Mockbuster, ale ani to nie je. A záverečná scéna je vrchol Asylumskej tvorby. Hovorím si, prečo som dal tú hviezdičku? Asi mi mäkne mozog, ale zopár scén sa dalo a dopozeral som to v pohode (bez ujmy na zdraví). Takže aj to sa cení, ale herci, triky, scenár - absolútne zlé. Proste Asylum. /15%/ ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Jak se říká, viděl jsem koně chcát, krávu blejt, ale hada žrát vlak (ne vagon nebo mašinu, ale celej vlak!!!) ještě ne. Tedy teď už vlastně ano. O filmech studia Asylum jsem toho slyšel hodně, nevybavuji si, jestli jsem už od nich někdy něco viděl, tohle je první o čem vím, ale alespoň to mám potvrzené. Nejlepší na tom je, že ten film je sice špatnej, ale dá se na něj koukat, některé krvavější scény byly fajn, ta micka v kozačkách a minisukni byla k sežrání (ani ji nemuseli nutit odhalovat hruď). No a ta finálnová scéna se prostě musí vidět!!!!!!! Upřimně - myslel jsem si, že to bude mnohem horší. 1,5* ()

Reklama

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

na film Hadi v vlaku jsem se těšil už jak sem kdysi shlédl trailer bohužel se jedná o zklamání. 3/4 filmu tam pořád někdo zvrací a umírá a jen občas se objeví nějaké gore (docela krvavé ale amatérské). Vrchol filmu příjde na konci kdy se ta ženská promění v velkého hada (proč zrovna v tak velkého je my záhadou když celou dobu z ní vylézají jen malý :-) a příjde nejlepší scéna jak had požírá vlak. Provedení téhle scény je úplně strašné ten had je gumový až to bolí a ten vlak vypadá jak nepodařený model malých dětí. Scéna pokračuji nicméně daleji přeživší se dostanou na konec vlaku a had mezitím celý vlak sežere a zajímavé že u konce se zastaví a oni přemýšlí zda skočit :-) nakonec skočí a jakýsi týpek toho hada odpálí kamsi do vesmíru fakt mazec :-) Ta 1 hvězda je za ten konec protože to jsem se nasmál nehorázně. P.s. jako bonus několik hlášek mám ráda hady dělají my dobře :-) nebo kde mám své hady chci zpět své hady :-) ()

MartinNDL 

všechny recenze uživatele

Asylum tentokrát špatně, protože film nudil. Přesto si pojďme vyjmenovat těch pár momentů, co přinesly dvě hvězdy na čsfd. Samotná zápletka je velmi rafinovaná, temná a až biblická. Kletba co ženu mění v hada, což v praxi znamená, že z ní vychází hadi, aby se hadi do ní opět vtělili a jako jeden had (ne)odešli. Klasický Fénix podaný velmi bizarně a a odkazem na temnou stránku člověka. Proč ne, lepší než tajný projekt nebo nepovedený experiment a jako nikdy, tak ani teď se Asylum nebere vážně. A druhý moment. Divák si přeje, aby hadi kousali, to je jasný, stejně jako chce vidět nahou bloncku. A proto je až Hanekeovsky meta zřejmý zklamání z kousnutí, co obleče bloncku. A nakonec temná hrozba a námět k diskuzi. Není film náhodou třeba rasistická, xenofobní a nenávistná propaganda ukazující nebezpečí imigrantů? Think about it (ještě taky existuje možnost, že ani jedna ze tří myšlenek ve filmu reálně není) ()

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Pekny obal, ale to este neznamena, ze aj film bude na slusnej urovni a bude sa to dat pozriet bez frflania. Coho dokazom je aj tento megafilm od preslavenej firmicky The Asylum :) Zena v stave prekliatia, ktora sa zvijala ako dobity pes na zemi, mi uz pekne liezla na nervy, ked len dookola prosikala, ze ma bolesti od hadov v tele. Zvracanie v podobe zelenej zelatiny s nadychom limetky a nasledne vyvrhnutie maleho hadika von z ust ma po case uz dost otravovalo a nudilo. Jej dobrosrdecny spolocnik v podobe nejakeho podomoveho zaklinaca, ktory jej akoze pomahal mi akoze nahanal respekt pred nim, cim je, hlavne ked ten svoj magicky prasok fukal do tvari svojim spoluobcanom z Juznej Ameriky, ktory boli vo vlaku na cierno ma pekne pobavil :) Ked uz konecne ukazali prvy utok hadov na ludi, tak ma to prekvapilo, ze zabery boli aj troska do gore zmyslania. To som fakt necakal, ze sa na taketo nieco pokusia tvorcovia filmu. Mile prekvapenie pre mna. Ostatne utoky hadov stali za prd, pretoze poriadne nic neukazovali, len samotne zabery na hadov a to bolo asi aj vsetko. Az pri konci filmu sa to troska rozbehlo, ked ta grcajuca zenska sa zacala premienat na hada. Po dlhych spicakoch v jej ustach a posadnutym spravanim po hadoch sa to bleskovou rychlostou premiestnilo na pretransformovanie na obrovskeho hada, ktory hltavo zacal zrat vlak, ako zmyslov zbaveny. Konecna zahuba nadrozmerneho hada bola uboha a moc sa mi nepacila, vyzeralo to take odflaknute :( Celkove resume filmu znie dost slabo, ale uz som aj videl horsie filmy ako je tento megahoror:) ()

Galerie (9)

Zajímavosti (2)

  • Film vznikl v důsledku ohlasu diváků na film Hadi v letadle (2006). Snímek Hadi ve vlaku byl pak na DVD uveden tři dny před kino premiérou filmu Hadi v letadle (2006). (karlik4801)

Reklama

Reklama