Reklama

Reklama

Hadi ve vlaku

  • USA Snakes on a Train
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Mladá žena zasažená Mayským prokletím byla odsouzena k smrti způsobenou stovkami hadů. Jediná možnost, jak si zachránit život, je urychleně se dostat za hranice a najít šamana, který jí může pomoct. Nasedne tedy na vlak mířící k L.A., ve vlaku se však objeví stovky krvelačných, jedovatých a hladových hadů, a všichni pasažéři se octnou v ohrožení života. (PußyMagnet)

(více)

Recenze (38)

Lateef odpad!

všechny recenze uživatele

Čekal jsem to hrozné, ale Asylumáci mě zase překvapili, protože to bylo ještě mnohem horší. Kurva, jak může natočit dneska někdo tak neuvěřitelnou sračku?? Starej, hnusnej, studenej interiér vlaku, asi jedenáct cestujících, ve skladovacích prostorech hulí nějakej zfetovanej magik nějakou prastarou dýmku a všem fouká do ksichtů nějakej bordel. Vedle něj polehává ženská, která je obětí dávné kletby, či co, teče z ní černá krev, bleje nějakou želatinu, žere hady a nakonec se promění v gigantickou gumovou žížalu. Film je vskutku dementní (všichni hadi chřestí, ačkoliv se jedná o užovky, max. krajty nebo hroznýše, chřestýše jsem nezahlédl... opakující se stejné záběry - shit, tohle fakt nesnáším), odehrává se snad v jednom vagónu a pak v tom přepravním skladišti dole, užovečky se noří do lidských předloktí (nějaká tak krev tu stříká, ale ty záběry rozřezávané kůže nebo vytrženého srdce jsou strašlivě amatérské)... no a pak přichází velké finále, to už jsem na to čuměl, jako kdybych byl paralizovanej hadím jedem, prostě příšerný... ale zase je pravda, že si budu navždycky pamatovat, že jsem viděl film, kde had sežere vlak. 80 minut života v prdeli. Snažte se je využít lépe než já a na tohle se nikdy nekoukejte... ()

EdaS odpad!

všechny recenze uživatele

Spíš by se to mělo jmenovat Train in a Snake. Zábavných (relativně) je pouze pár závěrečných minut, zbytek je šílená nuda, místy sice pořádně ulítlá, ale pořád nuda. Doporučuji zkouknout trailer, tam je vše a neztratíte hodinu a půl života. Heslo dne: když už hadi, tak jedině v ledadle! ()

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Myslím, že zdejší komentáře hovoří za vše ;) Já dávám jednu hvězdičku za to "digitální peklo" na konci...bo to jediné bylo celkem zábavné (+kozy...které nesmí v žádném správném horroru chybět!)...jinak nuda a špatní herci...a pekná sbírka užovek. ()

Wacoslav1 odpad!

všechny recenze uživatele

Dej mi ty hady vrat mi ty hady! no myslel jsem ze spolecnost asylum uz mne nicim neprekvapi ale chyba lavky v zadnem pripade nezamenit z hady v letadle proboha! kdyz sem na to koukal poprve vydrzel jsem do pulky a pak to vypnul byla to fakt hruza vsech hruz pak jsem se donutil divat se podruhe protoze sem byl zvedav na ten konec o kterym jsem si tu precetl ps mimochodem zdravim krale spoileru nekdo tady na ne nasazuje ale ja jim fandim clovek tak aspon nekdy vi cemu se doopravdy vyhnout ja tu chybu udelal a dival se a souhlasim ze ten konec je opravdu vse prekonavajici natocit tohle v dnesni dobe z triky jak z 80 let je fakt neco neskutecnyho to nemuzou asylaci radsi neco vykrast jak to dela Wynorski nebo Ray? tohle vypadalo fakt udesne a definitivne sem byl dorazen dokud byl film o bliti hadech lezoucich lidem pod kuzi a dost spatnym gore byla to sracka ale kdyz ten megahad sezral vlak prislo tornado a to ho odneslo kamsi do jiny dimenze definitivne jsem vypnul pocitac a sel spat doufaje ze nemam nejaky ty hady v posteli... ()

PetrPan odpad!

všechny recenze uživatele

Má rodina v osmdesátých letech minulého století pobývala v malém mexickém městečku nedaleko hranic s USA, otec se tehdy živil jako námezdní dělník a moje matka pracovala jako posluhovačka v haciendě dona Mervise. Já a mí početní sourozenci jsme si často hrávali na rozlehlém pozemku Mervisových a v té době jsem se seznámil s Peterem. Chlapec to byl neduživý a zádumčivý, ale jako jediný syn starého dona měl mnohá privilegia. Jedním z nich byl i přístup do zbrojnice. Často jsme si s Peterem odtud půjčovali rozličné zbraně a po zuby ozbrojení jsme s klukovskou nevinností děsili obyvatele města. Na jedné z takových bezstarostných toulek, tentokrát s nabitou RPG-7, se nám však stala nepříjemná nehoda, která měla za následek naše odloučení a Peterovi způsobila duševní otřes, ze kterého se dodnes nevzpamatoval.. Cílem naší cesty byl tentokrát starý opuštěný důl s již nepoužívanou železniční tratí, kde jsme chtěli vypálit několik střel z naší erpégésedmičky. Dorazili jsme na místo a Peter celý dychtivý ihned odpálil první raketu přímo proti zejícímu vstupu do domnělého dolu, píšu záměrně domnělého, protože jaké bylo naše zděšení když se v ústí temného vchodu těsně pře dopadem střely objevila světla přijíždějícího vlaku. Nebyli jsme totiž na správném místě a Peter tak odpálil protitankovou střelu do ústí tunelu na plně vytížené trati do Mexico City. Následky byly nedozírné, 154 mrtvých, 54 těžce a 65 lehce zraněných osob, škoda na majetku 10 milionů pesos. Peter díky intervenci dona Mervise nakonec skončil jen v ústavu pro duševně choré, mne čekalo dlouhých deset let v mexickém nápravném zařízení pro mladistvé delikventy a má rodina byla z Mexika vyhoštěna. S Peterem jsem se pak už nikdy nesetkal, ale vím, že tato událost byla příčinou rozvoje jeho schizofrenie. Po propuštění z léčení ho jeho otec dostal na studia filmové režie a získal pak pro něj místo u filmové společnosti Asylum, kde Peter tvoří pod příznačným pseudonynem The Malachi Brothers. V hlavě mi pořád zní poslední slova, která pronesl těsně před dopadem toho nešťastné odpáleného projektilu : Ona ho sežere !.... ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Asylum opět nezklamalo a natočilo další „kvalitní“ film, který je hodný rochnit se v odpadních vodách. Tentokrát bych film zas až tak úplně necupoval, protože v některých momentech vypadá přece jenom zajímavě. Tvůrci se alespoň pokusili trošku rozvinout charakteristiky jednotlivých postav, čehož se v jiných filmech mockrát nedočkáme. I některé „brutální“ scény jsou překvapivě dobře natočené( v rámci možností této společnosti) , takže já tohle jako odpad hodnotit nebudu. Samozřejmě však ani nikomu doporučovat nebudu, aby se na to díval! Polykání vlakové soupravy ani komentovat nebudu, protože na podobné hovadiny jsem si už dávno u asyláků zvykl. 30% ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Jak se říká, viděl jsem koně chcát, krávu blejt, ale hada žrát vlak (ne vagon nebo mašinu, ale celej vlak!!!) ještě ne. Tedy teď už vlastně ano. O filmech studia Asylum jsem toho slyšel hodně, nevybavuji si, jestli jsem už od nich někdy něco viděl, tohle je první o čem vím, ale alespoň to mám potvrzené. Nejlepší na tom je, že ten film je sice špatnej, ale dá se na něj koukat, některé krvavější scény byly fajn, ta micka v kozačkách a minisukni byla k sežrání (ani ji nemuseli nutit odhalovat hruď). No a ta finálnová scéna se prostě musí vidět!!!!!!! Upřimně - myslel jsem si, že to bude mnohem horší. 1,5* ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Trochu zaspoilerujem, ale plagát rozhodne neklame a nezavádza. The Asylum sa proste opäť rozhodli zaujať nekonvenčným prístupom a postojom voči kinematografii. Sú to machri. Obdivujem ich, ako vedia držať štýl a nemeniť zavedené. To, že točia 90% filmových výkalov ročne, to je už iný príbeh. ()

draggo 

všechny recenze uživatele

Asylum v plné polní. V tomhle filmu jsem viděl snad tu největší debilitu, kterou kdy jakékoli studio vytvořilo. Aby se žena proměnila v obřího hada a sežrala celý vlak, to je prostě síla. A teď, když jsem vám to tak krásně vyspoileroval si můžete někde na YT pustit ten závěr a klidně se ochudit o všechno před tím, protože to upřímně řečeno stojí za smrduté lejno. Ale za odvahu a šílenost dvě hvězdy těmhle vyhlášeným sračkařům dám. /viděno na PC(DVDrip): 30% a 2*/ ()

Bat55 

všechny recenze uživatele

Ďalší úžasný brak od Asylum. Keby to bol aspoň zábavný Mockbuster, ale ani to nie je. A záverečná scéna je vrchol Asylumskej tvorby. Hovorím si, prečo som dal tú hviezdičku? Asi mi mäkne mozog, ale zopár scén sa dalo a dopozeral som to v pohode (bez ujmy na zdraví). Takže aj to sa cení, ale herci, triky, scenár - absolútne zlé. Proste Asylum. /15%/ ()

grogodil odpad!

všechny recenze uživatele

Pre podobné filmové klenoty by v možnostiach hodnotenia mala byť okrem odpadu ešte napríklad možnosť "totálna sračka"... až potom by to bolo v tomto (a u Asylumákov asi aj v každom inom) prípade trefné ohodnotenie. ()

MartinNDL 

všechny recenze uživatele

Asylum tentokrát špatně, protože film nudil. Přesto si pojďme vyjmenovat těch pár momentů, co přinesly dvě hvězdy na čsfd. Samotná zápletka je velmi rafinovaná, temná a až biblická. Kletba co ženu mění v hada, což v praxi znamená, že z ní vychází hadi, aby se hadi do ní opět vtělili a jako jeden had (ne)odešli. Klasický Fénix podaný velmi bizarně a a odkazem na temnou stránku člověka. Proč ne, lepší než tajný projekt nebo nepovedený experiment a jako nikdy, tak ani teď se Asylum nebere vážně. A druhý moment. Divák si přeje, aby hadi kousali, to je jasný, stejně jako chce vidět nahou bloncku. A proto je až Hanekeovsky meta zřejmý zklamání z kousnutí, co obleče bloncku. A nakonec temná hrozba a námět k diskuzi. Není film náhodou třeba rasistická, xenofobní a nenávistná propaganda ukazující nebezpečí imigrantů? Think about it (ještě taky existuje možnost, že ani jedna ze tří myšlenek ve filmu reálně není) ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Je to sice šílenost na entou, ale zase je to celkem koukatelný. První co mě zajímalo, bylo jak se asi hadi dostanou do vlaku. A musí se nechat, že je to celkem originální ala Vetřelec. Pak se seznámíme s poměrně malou skupinkou lidí co cestuje vlakem (na to , že ve vlaku byl jídelák a lúžkový vagon, tak byl vlak prakticky prázdný) Co mě asi nejvíc zarazilo, že vůbec nazavírají dveře což je naprostý nesmysl, všude na světě se zavírají před jízdou dveře s výjímkou možná v Indii, kvůli přeplnění. Za výtku hlavně první polovina filmu, je takový táhlý nezážívný děj, prostě to nemá spád. Mimoneustálýho zvracení hadů a slizu se nic moc neděje. Naštěstí jsou tu k mámí i pěkný prsa. Spoiler-Konec s obr hadem je už kokotina non plus ultra a zvláště taky tolik přeživších. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

na film Hadi v vlaku jsem se těšil už jak sem kdysi shlédl trailer bohužel se jedná o zklamání. 3/4 filmu tam pořád někdo zvrací a umírá a jen občas se objeví nějaké gore (docela krvavé ale amatérské). Vrchol filmu příjde na konci kdy se ta ženská promění v velkého hada (proč zrovna v tak velkého je my záhadou když celou dobu z ní vylézají jen malý :-) a příjde nejlepší scéna jak had požírá vlak. Provedení téhle scény je úplně strašné ten had je gumový až to bolí a ten vlak vypadá jak nepodařený model malých dětí. Scéna pokračuji nicméně daleji přeživší se dostanou na konec vlaku a had mezitím celý vlak sežere a zajímavé že u konce se zastaví a oni přemýšlí zda skočit :-) nakonec skočí a jakýsi týpek toho hada odpálí kamsi do vesmíru fakt mazec :-) Ta 1 hvězda je za ten konec protože to jsem se nasmál nehorázně. P.s. jako bonus několik hlášek mám ráda hady dělají my dobře :-) nebo kde mám své hady chci zpět své hady :-) ()

Guzo odpad!

všechny recenze uživatele

Nejhorší film za několik měsíců, který jsem viděl (a to jsem někdy 14 dní zpět koukal na Jezero 3). Efekty, scénář, herci, hadi.. všechno naprosto příšerné. Myslím, že sám bych vymyslel a natočil mnohem lepší film (asi tak za dva dny) a to s tím nemám nejmenší zkušenosti. Tihle tvůrci ale určitě také neměli. 0/10 ()

Reklama

Reklama