Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pozor pánové, držte si poklopce, Ji-young přichází! Sladký úsměv, božská postava, sexy šatičky, postoj a chůze modelky. Není divu, že tahle suplentka působí v chlapecké škole značný rozruch. Blíží se školní představení a Ji-young dostává úkol - musí se zapojit do jeho přípravy spolu s třemi žáky - svůdcem Tae-yo, nesmělým Jae-seongem, který vypadá jako 40tiletý pán s nadměrně vyvinutým mužstvím a se střeleným Myong-subem. Na to, aby bylo představení podle všech pravidel morálky, dohlíží kázeňský dozorce, který však nakonec, stejně jako všichni ostatní, podléhá kouzlu krásné učitelky... (Natascha)

(více)

Recenze (21)

Matty 

všechny recenze uživatele

Mít takové kantorky, chodím do školy rád. Co rád, milerád! Je to přiblblá teen komedie, plná obscénních gest a vulgárního humoru. Zbytečně dlouhá a se scénářem plným jednoduchých až primitivních replik, ale uprostřed všeho stojí Ona, kolem Ní se všechno točí. Je jiná než ostatní profesoři. Své studenty nepovažuje za tupá hovada, nad kterými třeba stát s bičem a výrazem Hitlera (po bitvě u Stalingradu). Jejím úžasným muzikálním výstupem je film sevřený z obou stran. Její pevně sevřené… rty, její dokonale tvarovaná postava, mě přinutila sedět v němém úžasu a nepřemýšlet nad tím studentem s vizáží čtyřicátníka a nelidsky velkým „nástrojem“ (což je vysvětleno jedním dementním dialogem). Je to film hloupý, trapný a sexistický. Buďte na dvě hodiny taky takoví a neodejdete od něj zklamáni. 65% ()

EdaS 

všechny recenze uživatele

První půlhodina plynula opravdu svižně a poměr dobrých ku trapným vtípkům byl na žánr teenagerovské komedie opravdu slušný. Pak ovšem jako by film změnil scénáristu i režiséra a začalo utrpení s neustále se opakujícími trapnými výstupy, u kterých jsem zíval nudou. Závěrečných třicet minut už opravdu bolelo. P.S. Ta úča je fakt kus, ale přidávat kvůli tomu hvězdičky nehodlám. To by u mě každý film se Scarlett Johansson musel mít pět hvězdiček předplacených. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

V prvních minutách se to jevilo jako dobrá komedie, ale pak se děj začal motat kolem postav, které mi nebyli moc sympatické. S každým dalším úchylným vtípkem jsem víc a víc toužila po konci. Rozuzlením jsem byla celkem zklamaná, i když žádná genialita se asi čekat nedala. Není to zrovna můj šálek. 2,5* ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

V rámci žánru krásný průměr. Nic nechutného, člověk se i zasmál, navíc celou dobu film udržuje divákovu pozornost tím, že se pátrá po tom, kdo s naší milou paní učitelkou na jeden měsíc spal. Není to špatné, jako oddychovku to klidně ráda doporučím, ale pozor na české titulky… nejsou zrovna dobré. ()

tombac 

všechny recenze uživatele

Chuťovka na ospalé ráno :-) Nová učitelka je vnadná krasavice non plus ultra, takže je jasné, že na jedné chlapecké střední nezůstane kámen na kameni, hormony budou bouřit, místní playboy a zaprděný učitelský trotl, který s funesovským zápalem špicluje, co může, horečnatě zvýší aktivitu, a 17-ti letý studentík s tváří čtyřicátníka začne řešit soustavné problémy s mohutnou erekcí... Milovníci prasárniček jistě zbystřili a chystají si kapesníky, ale ono to není tak horké, jak se z názvu a nástinu děje zdá. O lechtivé situace není v Sexy Teacher rozhodně nouze, ale drží se víceméně v nevulgární rovině, což ještě neznamená, že puritánům se z filmu nebude dělat mdlo. Některé situační fórky jsou třeskutě zábavné až vynalézavé, jiné méně, trapných je ve snímku menšina, tudíž Sexy Teacher právem patří mezi povedené jihokorejské komediální kousky. Feministky nechť mi prominou, ale na závěr si neodpustím sexistickou poznámku: Ta kantorka je opravdu mňamky ňamky :-) ()

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to nadpriemerná teenagerská komédia. Má pomerne dobrý príbeh o mladej učiteľke, ktorá prichádza vyučovať na cirkevnú strednú školu, na ktorej študujú výhradne mladí muži a kvôli svojej kráse a elegancii okamžite všetkých očarí a stane sa snom každého muža v okolí. Kvôli blížiacemu sa školskému vystúpeniu začne s tromi mladíkmi nacvičovať tanečnú zostavu a tak práve oni cítia najväčšiu šancu, ale vytrvalý strážca poriadku sa snaží mať celú situáciu pod kontrolou. Spracovanie je celkom slušné, síce tento žáner teenagerských komédií, v ktorých postavy túžia hlavne po svojom uspokojovaní moc nemusím a tak ho nevyhľadávam, ale toto sa náhodou celkom vydarilo. Určite sa nejedná o nič výnimočné, ale umiestniť dej takejto zápletky do cirkevnej chlapčenskej školy bol rozhodne dobrý nápad, ale do nadpriemeru film ťahajú hlavne postavy, samozrejme obzvlášť učiteľka, ktorá je perfektná v každom ohľade, takže nielen vzhľadom, ale sadla mi aj charakterovo, k tomu strážca poriadku a síce medzi študentmi zase nechýbajú tie klasické nudné typy ako playboy a podobne, ale v tomto prípade ma ich viac bavilo, hlavne mladík, ktorý vyzerá ako muž v strednom veku a jeho neustále problémy s erekciou. Ale aj celkovo sa na to dá po celý čas bez problémov pozerať, oceňujem aj celkovú hravosť, napríklad vrátenie obrazu späť v čase a pár scén sa skutočne vydarilo. Čo sa týka humoru, väčšina mi síce neprišla moc vtipná, pričom ale musím pochváliť, že sa ho aspoň podarilo udržať v medziach znesiteľnosti, takže som sa pri tom nemusel cítiť trápne, no predsa len sa tu nájde aj pár výborných situácií, či už tie hravé, ako dohoda medzi učiteľkou a študentom o učení francúzštiny, ale aj tie pikantnejšie. S hereckým obsadením som dosť spokojný, Kim Sa-Rang sa pre túto úlohu očarujúcej učiteľky hodí dokonalo, ale až na postavu playboya ma aspoň čiastočne bavili všetci, strážca poriadku, zvyšní študenti, rodičia staršie vyzerajúceho mladíka a v menšej úlohe učiteľa poteší aj Park Chul-Min. Réžia a technická stránka sú veľmi dobré, v rámci žánru teenagerských komédií sa po všetkých stránkach jedná rozhodne o veľmi výrazný nadpriemer. Takže o nejakom nadšení určite hovoriť nemôžem, v rámci juhokórejských komédií uprednostňujem úplne iné typy, ale náhodou ma to príjemne prekvapilo, vydarilo sa obsadenie, vizuálna stránka a poteší aj pár vtipných situácií. 65% ()

molotov 

všechny recenze uživatele

Téměř neustále (snad jen úplný začátek byl výjimka) trapná komedie. Jedinou předností je Kim Sa-rang v hlavní ženské roli. Ne, že by bylo kdovíjaká herečka, ale její herecký výkon roste úměrně s přílehavostí jejich šatů. Většinou ji stačí jen hezky vypadat a usmívat se. Aby taky ne, když jde o korejskou Miss z roku 2000. Bohužel všechno okolo ní je naprosto šílené. Některé scény se řadí k tomu nejhoršímu, co jsem kdy v korejském filmu viděl a jako celek jde asi o ten vůbec nejhorší. Vtipy jsou absolutně nefunkční, uhozené, prvoplánové a šílené. Nepopírám, že jsem se i párkrát zasmál, ale v podstatě se za to stydím. ()

Sysel_CZ 

všechny recenze uživatele

Jak zde kolegové velice barvitě popsali, jde o jednu z komedií s obscénně laděným humorem; naneštěstí s nimi nesdílím takto orgasmický popis celého díla. Nebylo to nejhorší, a to i když přičtete že tímto stylem komedií až pohrdám, ale... No nevím. Něco tomu chybělo. Nejspíš víc opravdu vtipných scén nebo větší smysl v ději, každopádně výsledek je ve filmovém průměru a korejském podprůměru. Nu a přidávám hvězdičku, protože párkrát jsem se naopak zasmál. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Myšlenka dobrá, obsazení taky, ale zpracování pokulhává a výsledek tak trpí. Škoda, tohle mohlo být o dost vtipnější. 50% ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Jedna sa o klasicku prizemnu teenagersku komediu. 50% vtipov je trapnych, otravnych az neznesitelnych. Ale zvysnych 50% je natolko absurdnych az su neskutocne vtipne. Mna najviac bavila postava prisneho dozorcu a streleneho Myong-suba. Vysledkom je film u ktoreho som nemalo trapnych scen pretocil, ale zase vdaka viacero vtipnym scenam nelutujem, ze som ho videl. 5/10. ()

maddy 

všechny recenze uživatele

Ďalšia teenegerská kómedia typu Prci, Prci, Prcičky made in Korea. Tentokrát sa mi to ale páčilo viac ako zúfalo nevtipné Wet Dreams, Sex is Zero a pod. Učiteľka v hlavnej úlohe je dostatočne sexy (áno aj toto sa u kómedie tohto typu počíta). Prvá polhodinka mi prišla dosť nudná a zbytočne rozťahaná, no potom sa to rozhýbalo, pribodol celkom svižný humor, ale aj tak sa to nestačilo vymaniť z priemeru. Celkovo teda 3* ,ale tej zabitej cca. 1 hodinky aj 3/4 neľutujem. ()

GodComplex 

všechny recenze uživatele

Sexy ucitelka je alfou omegou celeho filmu, at se deje cokoliv, vzdycky se alespon mate na co koukat. Okolo je obalena vesmes klasickou teen komedii, ktera i pres svou obcasnou trapnost byla prevazne solidne vtipna a urcite lepsi, nez vetsina USA kousku podobneho razeni. Skoda, ze ke konci uz to ztraci svuj sarm. 6/10 ()

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Konečne nejaká teen-comedy na úrovni. Treba si povedať, že je to obyčajný blábol, ktorý sa kľudne mohol dať natočit American Pie Prestents štýlom, lenže prehnanosť a istý kórejský pátos tomu dávajú pozlátko, ktoré na mňa skutočne zapôsobilo. A nádherná a prekrásna a úžasná a neviem ešte aká Sa-rang Kim tomu dodáva ten správny šmrnc. ()

t_gon 

všechny recenze uživatele

Hledat a posléze nadávat na nedostatek hereckých talentů celkově v komediálním žánru je jako boj s větrnými mlýny. A imho je to to poslední, co by někdo hledal v korejském kousku. Jejich humor stojí na jiných základech než US produkty a Sexy učitelka je jasný důkaz. Absolutně nesourodá sebranka (sexy je až někdy slabé slovo pro učitelku, playboy Eda, „hormony přebitý důchodce“…) se slabé dvě hodiny potuluje po školní půdě, častuje nás skvělými gagy a nenechá člověka se nudit. Navíc drtivou většinu k filmu připoutá název a několik pěkných posterů, takže krom „očumování“ nebude mít člověk na hlubší studie čas. A to se vyplatí… ()

Ceres 

všechny recenze uživatele

Nemyslel jsem si, že mě ještě nekdy bude brát ujetá teenagerovská komedie, ale v tomhle podání to bylo hodně zábavné a několikrát jsem se hodně nasmál, zvláště Jae-seong scény a jeho problém posednutosti. Prostě parádní komedie a Kim Sarang je opravdu kus. ()

Káronoš 

všechny recenze uživatele

Směs trapných scén a nezábavný průběh, který k závěru nudil, neotřelý humor strácel na intenzivitě a trapnost se zde stupňovala každým (rádoby) vtipem. Přeto mě Myong-Sub Ahn mnohokrát svým výstupem pobavil a sexy učitelka byla opravdu "sexy". Hodnocení: 4.5/10 (a to jsem ještě velice mírný a schovívavý k velkým nedostatkům) ()

tompaulman 

všechny recenze uživatele

Chtěl jsem si pustit nějakou srágoru, protože poslední dobou hodnotím všechny filmy vysoko a občas je potřeba vidět něco slabšího, aby člověk nepřestal oceňovat ty opravdu dobré filmy. Inu, nevyšlo to. Neočekával jsem od toho vůbec nic a nakonec jsem se dobře bavil. Trapné vtipy tu jsou, to ano, ale mnohem víc bylo těch, kterým jsem se smál. Jen mě trochu zklamal závěr, protože jsem celý film čekal, že se dovím, kdo byl ten šťastlivec :) ()

Reklama

Reklama