Reklama

Reklama

Agentura Jasno

(seriál)
  • USA Psych (více)
Komedie / Krimi / Mysteriózní
USA, (2006–2014), 86 h 32 min (Minutáž: 41–87 min)

Tvůrci:

Steve Franks

Hrají:

James Roday Rodriguez, Dulé Hill, Corbin Bernsen, Maggie Lawson, Sage Brocklebank, Timothy Omundson, Steve Bacic, Robin Mossley, Kirsten Nelson (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(120)

Hlavní hrdina seriálu Shawn Spencer je člověk s neobyčejnou pozorovací schopností, bystrým úsudkem a neuvěřitelnou pamětí. Tento jeho talent v něm po celé dětství podporoval a rozvíjel jeho otec Henry Spencer, který od něj očekával, že si zvolí povolání policisty jako on. Tím se však Shawn nestal, po škole vystřídal několik desítek zaměstnání, ale u žádného z nich nevydržel dost dlouho. Vše se změní, když jednou poněkolikáté pouze na základě televizní reportáže odhalí a oznámí pachatele loupeže a stane se tak v tomto případě hlavním podezřelým. Díky svému nenahraditelnému talentu a neuvěřitelné dávce štěstí se mu však podaří přesvědčit některé policisty, že je sensibil. To však má dokázat pomocí při vyšetřování případu. Na pomoc si téměř proti jeho vůli pozve svého kamaráda Guse, se kterým po nečekaně rychlém úspěšném vyřešení případu zakládají detektivní agenturu... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze uživatele Krisslybear k tomuto seriálu (1)

Agentura Jasno (2006) 

Prečo tak nízke hodnotenie ?? Veď je to fantastická odreagovačka. 4 séria strašne graduje, niektoré prípady fakt zamrazia, hláškovanie z filmov a nekonečne sršiaci Shawnou sarkazmus je proste parádička. Dneska sa pokúsim načať piatu sériu som zvedavý ! Zatiaľ 5/5* UPDATE* 23.1.2013 21.35 práve som dopozeral 16 epizódu 5 série. A kričím KRISTE PANE TO JE NA NOMINÁCIU ! Proste epizódy o Jing a Jang sociopatovy sú fakt, fakt, fakt a ešte raz, fakt perfektné. Žasol som nad detailnosťou, hudobnou vložkou a vtipnými hláškami v tých najhorších scénkach. Stále nemôžem uveriť v to nízke hodnotenie ! 6/5* UPDATE* 18.7.2013 14.06 Dneska som mal možnosť si vzhliadnúť poslednú epizódu 7 série. A poviem Vám toto čo sa deje v tom seriály je nehorázne. Toľko originality aj po 7 sériach to je proste úžas! Najviacej milujem tie ich tanečky, keď zistia, že niekde straší alebo niečo záhadne sa stalo. A paródie na filmy v seriály tak vymakané, že som umieral smiechom akože :DDDDDDDD Tony hlášok s filmov úplne v tých dokonalých chvíľach...Viete čo ? Idem si dať 6 a 7 sériu ešte raz. Last UPDATE* 8.7.2014 Dneska na včerajšie výročie seriálu som si dal 8. sériu. Chýba mi Gus aj Shawn kto bude teraz so mnou hlaškovať s filmou ? Potrebujem kamaráta ako sú oni. Ďakujem Psych - Os bola to parádna jazda...R.I.P. ()

Reklama

Reklama