Reklama

Reklama

Jednotka příliš rychlého nasazení

  • Česko Úsvit policajtů (více)
Trailer 3

VOD (1)

Seržant Nicholas Angel absolvoval školu s vyznamenáním a brzo si získal respekt i oblibu u lidí v londýnských ulicích. Dostal medaili za statečnost, devět ocenění jen za poslední rok ve službě a dosáhl většího počtu zatčení než kterýkoli jiný policista. Je prostě ze všech nejlepší a to začne vadit jeho kolegům i nadřízeným. Nicholas je převelen do malé vesničky Sandford. Z nové situace je hodně zklamaný, přesto začne své povinnosti plnit hned po příjezdu. Nejenže si svým přístupem získá opovržení místních policistů, navíc je považován za hlupáka. Jediný, komu se Nicholas zalíbí, je dobrácký strážník Danny. Po krátkém Angelově pobytu se v městečku s nulovou kriminalitou rozběhne kolotoč smrtelných nehod. Jediný, kdo v tom vidí něco daleko většího než souhru nešťastných náhod, je právě seržant Angel. (TV Nova)

(více)

Videa (5)

Trailer 3

Recenze (1 363)

woody 

všechny recenze uživatele

Motherfucker! Vražedná kachna! The Wikcer Man! Hard Boiled! Bad Boys II! Police Story! SuperCop! Romeo a Julie! Purpurové řeky II! Sedm! Slasher! Sýpák Joe! Nighy! Dalton! Bailey! Pegg! Wright! Mr Pump! MC Hammer! The Omen! Bod zlomu! Die Hard! Cornetto! Leathal Weapon! Chuck Norris! John Woo! Divoká banda! Hlavní podezřelý! Vraždy v Midsomeru! Strašáci! Black Books! Stepfordské paničky! Soumrak mrtvých! Paranoia! Michael Bay! Tarantino! Don't! Fulci! Střílení obouruč! Frost! Santa Claus! Sprejeři! Sebevražda stětím! James Bond! ... A akční peklo! ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Docela překvapivé a hlavně zajímavě natočené zjevení s naprosto osobitým a patřičně suchým britským humorem. Je zvláštním paradoxem, že se Hot Fuzz chová úplně stejně jako Soumrak mrtvých, ale na rozdíl od něj funguje. Soumrak si dělal legraci ze zombie filmů, aby se postupně stával jedním z nich, což mě v důsledku skutečně naštvalo. Jednotka dělá to samé - z malé nenápadné parodie směřuje až k dokonale zábavnému a úmyslně přetaženému akčnímu infernu. Ale v tomhle žánru to sedí tak, jak už v žádném jiném nebude. Za tohle prohlédnutí tak beru Pegga s Frostem velmi ochotně na milost. ()

Reklama

Nathalie 

všechny recenze uživatele

Film pro kluky, kteří viděli všechny akční filmy (copyright imf:) ? Podle zemětřesení a explozí na vedlejších sedačkách ano. A zároveň film pro dívky, které viděly méně akčních filmů, než je stálých členů Rady bezpečnosti:-) Namísto Stepfordských paniček se objevují Sandfordští policajti. Hot tam není nikdo, cool vlastně všichni. Každý jinak. Hlavní hrdina Mikuláš Anděl (pardon, Nicolas Angel) je po čertech chytrý, všetečný jako slečna Marplová a precizní podivínství si vypůjčil od Hercule Poirota /brusinkový juice vede nad rybízovkou 1:0/. S heterosexuálními vztahy skoncoval a za parťáka si pořídil těžkotonážního polosirotka s chudým intelektem a bohatou videotékou. Co se stane, když do obce roku, která se chlubí nejnižší kriminalitou v celém širém britském království, nasadíte agilního londýnského vlčáka , který zatknul o 400% víc pachatelů než kdokoli jiný? A jak udělat z hromady klišé vařící dobrůtku a neopařit přitom diváka ani sebe? Odpověď nabízí a recept britský do morku kostí prozradí pánové Edgar Wright, Simon Pegg a Nick Frost. Na jejich počest si dám Cornetto. Čokoládové:) ................................P.S. Všimli jste si v titulcích, KDO hrál labuť? Král je mrtev,ať žije král:) 70% ()

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Ze začátku mi zápletka taky přišla až přehnaná ale pak mi došlo, že to je přesně takové, jaké to má být, vše do sebe zapadá. Téhle komedii snad nelze nic vytknout, pokud vám ovšem sedne styl humoru, který film provází. Může se stát, že to neni váš styl a pak se prostě bavit nebudete. Já se ale bavil královsky a za scénář, režii i herecké výkony je to jasná 5*****. Lepší než některé vážně míněné akční filmy. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Dlouho mi trvalo než jsem se něčeho chytil. Kadencí samopalu na nás tvůrci sice sypou jeden vtip za druhým, ale křečovitému humoru se místy neubrání. Raketový policejní vzestup pedantského workoholika se vmáčkne už do úvodní montáže a stejnou zběsilostí si to maže až do finále. Zhruba v polovině jsem už odmítal tolerovat onu nadsázku, každý druhý vtip postrádal ideální pointu, příběh byl veskrze průměrný a rozuzlení muselo být jasné kdekomu. Přesto je evidentní, že parodická komedie Hot Fuzz byla natočena pro radost a hlavně od srdce; jen u mě ale nebodovala, jak podle všeho měla!! ()

Galerie (48)

Zajímavosti (46)

  • Vytvoření scénáře tvůrcům zabralo 18 měsíců. (Dreadd)

Související novinky

Edgar Wright chystá duchařinu

Edgar Wright chystá duchařinu

23.07.2020

Režisér a scenárista Edgar Wright už si pomalu připravuje svůj další projekt. Bude jím adaptace krátké povídky Stage 13, která vypráví o duchovi, jenž straší ve filmovém studiu. Od režiséra filmů… (více)

Pegg a Frost jedou na vlastní pěst

Pegg a Frost jedou na vlastní pěst

21.01.2018

Simon Pegg a Nick Frost se proslavili hlavně díky filmům Edgara Wrighta. Soumrak mrtvých následovala Jednotka příliš rychlého nasazení a takzvanou "trilogii Cornetto" zakončila sci-fi U Konce světa,… (více)

Simon Pegg píše nový Star Trek

Simon Pegg píše nový Star Trek

22.01.2015

Britský komediální herec Simon Pegg dávno není jen komediálním hercem. K režii se ještě nedostal (a kdo ví, jestli o to má vůbec zájem), už ale stihnul nasbírat spoustu scenáristických zkušeností.… (více)

Michael Douglas je marvelácký Ant-Man

Michael Douglas je marvelácký Ant-Man

15.01.2014

Žili jste v dojmu, že mravenčí superhrdina, jehož nám za rok a půl představí Edgar Wright, našel svého představitele v Paulu Ruddovi? To nejste zdaleka sami, režisér Scotta Pilgrima nebo Jednotky… (více)

Reklama

Reklama