Reklama

Reklama

Hrdinka amerického thrilleru, manažerka Angela Bridgesová (Rachel Nicholsová), pracuje i na Štědrý večer, a když chce konečně odjet domů, zjistí, že hlídač Thomas (Wes Bentley) na ni v podzemí nalíčil past. Buď se jí podaří utéct, nebo přijde o život...  Je Štědrý večer, ale mladá ambiciózní manažerka Angela Bridgesová (Rachel Nicholsová) je ještě stále v práci. Chce vše dodělat, než vyrazí na rodinnou večeři. Když konečně sjede do opuštěné garáže, zjistí, že nemůže nastartovat auto a nemá signál v mobilu. Pomoc jí nabídne přátelský hlídač Thomas (Wes Bentley), ale když se ani jemu nepodaří auto spravit, řekne Angele, aby s ním povečeřela. Ta se jen zasměje, jenže záhy zjistí, že se ocitla v situaci, která rozhodně úsměvná není. Probudí se totiž přivázaná k židli ve studené místnosti pro bezpečnostní službu v podlaží P2 a je si jistá, že štědrovečerní večeře je to poslední, po čem Thomas prahne. Teď záleží hlavně na její odvaze a touze žít, aby se jí odtud podařilo utéct. Americký hororový thriller režíroval Franck Khalfoun. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (250)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Když ukázkový pošuk Wes Bentley zrovna nenatáčí let mikrotenového sáčku, vězní v podzemních garážích ve jménu lásky a vánoční pohody mladé manažerky.. Pod patronací krvavé značky Aja se v patrech P1 až P3 dočkáme minuty gore efektů a 90 minut tlachání, útěků a hysterie, což znamená, že vám brzy přestane záležet na tom, jestli z štědrovečerního souboje vyjde jako vítěz hlídač, dívka, či rotvajler - hlavně, aby to proběhlo rychle.. Rachel Nichols vypadá na plakátu se sekyrou jako Jodie Foster, ovšem u vzhledu veškerá podobnost končí. Na druhou stranu, na co je vám v thrilleru herectví, když lze pobíháním v šatičkách po Marilyn poodhalit jiné přednosti.. ()

Gorehound 

všechny recenze uživatele

Adrenalínový horror/thriller, ktorý začína pekne pozvoľna, ale graduje v napínavú jazdu s niekoľkými gore scénami, ktoré napätie len podtrhujú a stupňujú. Hlavná hrdinka je sympatická kočka, ktorej palce držať budete, prázdne garáže majú svoju pochmúrnu atmosféru, pekné a tak trochu zimomriavkové je využitie vianočných piesní, čo platí i o zasadení filmu do melancholického vianočného obdobia, napätie postupne hustne a graduje vo vydrené finále. Vydarený kúsok. ()

Reklama

ladko 

všechny recenze uživatele

Horor(thriller) pre nerozmýšľajúcich ľudí. Keď človek neuvažuje nad neuveriteľnou stupiditou hlavnej hrdinky(od čoho nás mal odpútať ten hlboký výstrih), možno si to ako tak užije. Záporák je trápny(najmä keď vrieska - taká prázdna chladnička naháňa oveľa viac hrôzy). Jedna hviezda za slušné gore efekty(aj keď ich bolo málo) a druhá práve za ten výstrih a hlavne jeho obsah(Sorry, I'm just a guy and I can't help it.):)Inak len pre veľkých hororových fanúšikov - nič pre filmových fajnšmekrov. ()

Ruut 

všechny recenze uživatele

Na Štědrý den v noci se moc nepracuje, že. Tohle ví i maniakální hlídač jedné bussines budovy, kde si zamkne večer v gsrážích dívku, kterou potajmu sleduje dlouhé měsíce. No a začíná tradiční naháněčka ozbrojeného šílence s bezmocnou (krásnou + prsatrou + skoro nahatou) holčinou. Samozřejmě se použijí veškerá klišé - nejde se dovolat ven, přijede policejní hlídka ... a taky několik docela drsných překvápek - likvidace dalšího pracujícího opožděnce. V TV bylo stylově na Štědrý den a mě to příjemně osvěžilo monotónní pohádkový program. ()

Vyrida 

všechny recenze uživatele

Typický průměrný thriller, než-li horor s minimálním počtem herců a rozdilných lokací. I s takovým minimem se dá udělat pěkná atmosféra, tedy alespoň v úvodních minutách, že ano. Film sice čerpá z čeho se dá, ale stejně z toho dříve či později, budete hlavně už ze zminěného vesměs stejného prostředí unaveni a očičko začne proto rádo šilhat k časové ose filmu. Hlavní dvojice hereckého obsazení je taktéž dle mého průměrná a ani jeden charismem přímo nevýří. Vnadné poprsí Rachel Nickols je zase jiný příběh. Krvavé scénky jsou vesměs všechny pěkně udělány a hvězdičku si zaslouží, ale nějaké velké barvení na červeno zase opět nečekejte. Závěr mi trochu vrtá hlavou, stejně jako některé logické situace ve filmu. Nechci moc spoilerovat, ale aby se Rachel snažila vypáčit skleněné dveře a ztrácela, tím pro ní drahocený čas, místo aby francouzákem v ruce rozbila sklo, mi hlava opravdu nebere. Na 3 hvězdy to však stačí ikdyž to bylo o ty vnady těsný... :) ()

Galerie (30)

Zajímavosti (3)

  • Rottweilera "hrali" traja rôzni psi. (ladko)
  • Film bol natáčaný počas dvoch mesiacov, výhradne v noci v existujúcej parkovacej garáži v Toronte. (ladko)
  • Natáčení probíhalo také v Cinespace Film Studios v Torontu (Ontario, Kanada). (noelcoward73)

Reklama

Reklama