Reklama

Reklama

Letiště

(seriál)
Česko, (2006–2007), 97 h 56 min (Minutáž: 44–54 min)

Hudba:

Roman Holý

Hrají:

Maroš Kramár, Anna Šišková, Zuzana Norisová, Bohumil Klepl, Zuzana Bydžovská, Linda Rybová, David Matásek, Petra Špalková, Alois Švehlík (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(118)

Obsahy(1)

Seriál Letiště navazuje na tradici seriálů z atraktivního profesního prostředí. Jak už název napovídá, tentokrát jde o místa spojená s létáním a lidmi, kteří k němu patří. V prostředí vzbuzujícím fascinaci, respekt a někdy i obavy se odvíjejí osudy lidí, pro které je létání všední součástí života. Letiště je tedy příběhem o letuškách a stevardech, o pilotech velkých i malých letadel, ale i o všech ostatních, kteří s nimi spojili život. I tito lidé pochopitelně prožívají nejrůznější vztahy, krize, profesní i osobní prohry a vítězství. Jejich životy hýbou intriky, mezigenerační konflikty, mají starosti s výchovou dětí, nacházejí jistotu v přátelství i uspokojení v práci. Hlavní postavy příběhu nás přivedou do dvou základních prostředí: dopravních aerolinek Central Airlines se základnou na pražském letišti Ruzyně a na malé sportovní letiště u Prahy. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze uživatele gonga k tomuto seriálu (1)

Letiště (2006) 

Koukám, jak tu všichni lijí kýble odpadu na seriál, u Zuzky Norisové je zajímá jen její nevšední krása...Tenhle seriál ale je docela prdel! Pro mě svým způsobem kultovní záležitost, byť ne všechny díly. A Zuzanka je opravdu kouzelná. Jo, sorry Bobe, ty taky. Ale tak...jinak. Zajímavé komentář-Rex mundi - Ranč u zelené sedmy je opravdu brutka, já nevydržel nikdy ani tu minutu, Cartouche- ty hrubky jsem taky viděl! ()

Reklama

Reklama