Reklama

Reklama

Letiště

(seriál)
Česko, (2006–2007), 97 h 56 min (Minutáž: 44–54 min)

Hudba:

Roman Holý

Hrají:

Maroš Kramár, Anna Šišková, Zuzana Norisová, Bohumil Klepl, Zuzana Bydžovská, Linda Rybová, David Matásek, Petra Špalková, Alois Švehlík (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(118)

Obsahy(1)

Seriál Letiště navazuje na tradici seriálů z atraktivního profesního prostředí. Jak už název napovídá, tentokrát jde o místa spojená s létáním a lidmi, kteří k němu patří. V prostředí vzbuzujícím fascinaci, respekt a někdy i obavy se odvíjejí osudy lidí, pro které je létání všední součástí života. Letiště je tedy příběhem o letuškách a stevardech, o pilotech velkých i malých letadel, ale i o všech ostatních, kteří s nimi spojili život. I tito lidé pochopitelně prožívají nejrůznější vztahy, krize, profesní i osobní prohry a vítězství. Jejich životy hýbou intriky, mezigenerační konflikty, mají starosti s výchovou dětí, nacházejí jistotu v přátelství i uspokojení v práci. Hlavní postavy příběhu nás přivedou do dvou základních prostředí: dopravních aerolinek Central Airlines se základnou na pražském letišti Ruzyně a na malé sportovní letiště u Prahy. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (213)

Brusinka 

všechny recenze uživatele

Průměrný seriál z atraktivního prostředí. Mezi všemi těmi Křehkými vztahy v Ordinacích a Pojišťovnách dokonce i lehce nadprůměrný. ,,A co kdyby ta bomba fakt vybuchla?! To by si tady Anička mohla Václava namazat na chleba a posypat si ho Robertem!“ :-) 28. 10.: Oukej, měním názor. Teď už je to opravdu utrpení! ()

paascha odpad!

všechny recenze uživatele

Hrůzná sračka. Jednu * dávám jen za mě známé prostředí, i když autoři mají o provozu aerolinek představu jako já o porodu:-) Párkrát viděli letadlo, párkrát někam letěli a proto byli na letišti. Já jsem taky viděl nějaké děti, párkrát jsem je dělal a dokonce jsem viděl i pár porodnic. Ježiš marjáá, to točí Troška??? Tak to úplně chápu:-/ a měním na totální shit! ()

Reklama

Segrestor odpad!

všechny recenze uživatele

Telenovela, která není pro každého, že? Některý otrlý divák si prostě na taková dramata halt nepotrpí. Počkejte, až se to bude odehrávat na letišti Václava Havla, to bude soft. Takové letiště ani nevyjde draho. V Ikee maj podobné letiště dokonce za 8900,- Kč. I když, na to, že jsou to jen protažený smrkový hranoly naklížený kdoví čím, to je ale docela drahý. Ale tak je to ze švécka... ()

Čtec 

všechny recenze uživatele

Na Letišti oceňuji snahu o nadsázku či recesi. "Krysu" Davida Matáska si vyloženě užívám, líbí se mi celkem Klepl a i kreace Zuzany Norisové. Ostatní herecké výkony a charaktery sice kopírují nynější mizerný mainstreamový trend, ale i tak, za snahu "o něco" dávám **. Když se mi "podaří" při surfování po TV programech na Letiště přepnout, vydržím se dívat, což absolutně nemohu říct o většině ostatních nynějších českých seriálů. ()

J*A*M*A*L odpad!

všechny recenze uživatele

Naprosto zbytečná ztráta času a zbytečnost, které už se ani nedivím, že je to sračka a ztráta času. Těch "srakoidních" českých seriálů už bylo natočeno tolik, že už se ani nemusím vztekat, rozčilovat a být naštvaný za ztracený večer, i když mě zbytečně zmarněný večer dokáže naštvat. Kdy už těm českým tvůrcům dojde, že tyhle seriály jen dělají naší zemi ostudu? ()

Galerie (38)

Zajímavosti (2)

  • Herečka Věra Koktová svou rolí oslavila již 60 let účinkování na plátně. (M.B)
  • Vanda Hybnerová s Pavlem Řezníčkem už po druhé tvoří manželský pár, poprvé v Živnostníkovi, kde si oba zahráli. (ČSFD)

Reklama

Reklama