Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jestliže vás začne svrbět nos – dejte si dobrý pozor! Možná, že jenom kýchnete, ale možná že se změníte v malého chlupatého psa! A nebudete nikdy vědět, kdy to přijde a proč! Právě tak jako Erik, hrdina britského seriálu Haf!
Seriál byl natočen podle oblíbené knihy Allana Ahlberga. Kromě Erika – psa i kluka – si určitě oblíbíte také Roye, Erikova přítele, který jediný s ním sdílí jeho tajemství a pomáhá mu z trablů a občas i do nich.
Seriál natočil režisér David Cobham a jeho laskavý humor mu vynesl i řadu ocenění – například americkou cenu Emmy, televizní obdobu filmového Oscara. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (25)

Krt.Ek 

všechny recenze uživatele

Nechápu to nízké hodnocení. Uznávám, že sledovat skoro sedmdesát dílů proměnu chlapce na psa a jeho víceméně stálé stejné dobrodružství není zrovna vrchol blaha, ale tak podprůměrný (35 procent) tenhle seriál opravdu není. První řada s Erikem, Royem a poté tím děvčetem by si podle mého minimálně těch 55-60 procent zasloužila. Druhá řada s tím druhým chlapcem a jeho dědou (na jména si bohužel nevzpomenu) už tak dobrá není. Ta je pro mě na takových 40-45 procentech. Proto zarovnávám na celkových -55% ()

masw odpad!

všechny recenze uživatele

Naprosto nevtipný seriál, ve kterém se pihovatý (gingerkid, Eric Cartman by se o něj postaral...) kluk mění v psa a tím nám připravuje spoustu nudných dobrodružství a řeší takové problémy, jako že nepřivezli mléko. To vše podbarveno melodií, která vás nutí vraždit. (Už na co Manson koukal, když byl malý). Pokud chcete někoho naštvat, ideální. ()

Reklama

ElBadelin 

všechny recenze uživatele

Ted jsem videl jeden díl a jako jediný co k tomu říct, je BOMBA! Tenhle serial má vše co má seriál mít - pes, dědek, krabice, staniol, syna, kosti, mlíko, branka. K tomu všemu ůžasná hudba, která mi bude ležet v hlavě do dalšího dílu. Nashle Červenej trpaslíku, nashle dr.House, nashle simpsonovi. Haf!, můj novej oblíbenej seriál. ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Vyrůstal jsem při četbě jiných kousků, než je Ahlbergova kniha a tak jsem s jeho hrdiny nebyl spojený poutem vzpomínek. Zároveň jsem nebyl jeho divákem ve věku, pro který je určen, takže v mém hodnocení nehraje roli nostalgie a můžu se na něj dívat dospělýma zrakem. Je to takové - zkrátka omšelé, jakoby o 15, 20 let starší, moc usedlé a nevýrazné. V 80. letech bych seriál nejspíš vzledem k minimální pestrosti programové nabídky sledoval, ale dnes nejspíš ne, i kdybych se znovu vrátil do dětských let. Celkový dojem 45 %. ()

Rejže 

všechny recenze uživatele

Nebudu si hrát na hrdinu ani pokrytce, ale docela se mi ten seriál líbil. Nebyl to trapný průšvih, pobavil, jasně nebylo to nic dramaturgicky dokonalého, ale i když jsem kočičář (přiznam barvu), tak Haf je spíš takový příjemný relax jak si odpočinout od všech životních peripetií. Dost lidí si dává nekonečné seriály, aby u toho mohli vyžehlit, uvařit. Sem Haf rozhodně nepatří. Já na něj koukala ve školních letech, a klidně bych se podívala i teď. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama