Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Velkolepá fantasy o věčné lásce plná fascinujících triků, bojových umění a šermířských soubojů. Yi-Gwak je slavný lovec démonů. Osud mu připravil strastiplnou cestu. Během života ztratil mnoho přátel, ale největší ranou byla smrt jeho lásky, nevinné dívky Yon-hwa. Yi-Gwak vstupuje před bránu nebe, místo, kde žijí démoni a duchové, kteří nebyli vpuštěni do nebe. Chce tam najít svou milovanou a pokusit se vrátit ji zpět na Zemi. Netuší, že nejsilnějšího protivníka potká teprve zde. Jeho zesnulý učitel Ban-chu se stal temným vládcem… Legenda o věčné lásce a odvaze, která boří hranice mezi nebem a zemí. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (88)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,LIDSKÁ LÁSKA K DRUHÝM A KE SVĚTU MŮŽE SVĚT ZMĚNIT“..... /// Yl Gwak přišel do ,,MEZINEBE“, tam se vyblil a tím zjistil, že je živej. Musí to tam totiž zachránit před leteckým komandem a rozdávat lásku jedný (naštěstí, jinak by to byl hustej asijskej pornáč!) osvícený bytosti. Zparchantělá pohádková fantasy. Horší okamžiky střídaj ty ještě horší a dlouho (kurva fakt dlouho!) se držím, než zařvu: ,,TO JE PÍČOVINA!“ Příběh, ve kterým všechno souvisí se vším mě kurevsky zavírá voči. Masochisticky se mlátím přes záda a držku, abych vydržel všechny ty nudný meditace. Je vidět, že tvůrci maj nakoukáno. Z wuxia filmů si zapamatovali, že se musí lítat, prostředí má bejt barevný a všude má ležet listí. Prostě – AŤ JE NA CO KOUKAT! Škoda, že zapomněli na choreo, páč v týhle nebeský romantice sice lítá i (málem) chleba s máslem, ale nápad – natož větší myšlenka žádná. Tohle snad natočili Severokorejci, ne? Láska zvítězí nad nenávistí! Že vás kurva pošlu na letiště Václava Havla! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Miluju bojovníky, kterým ze zad vystřelujou tuny řetězů. 2.) Jsem fanoušek společnosti Intersonic. 3.) Su přesvědčenej, že moje vzpomínky přinesou lidstvu naději. /// PŘÍBĚH ** HUMOR ne AKCE *** NAPĚTÍ ne ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Fantasmagorická blbost o lásce plná špatných triků a trapných bojových umění. To bych asi na pravou míru uvedl to co o flmu napsal distributor. Nemám nic proti korejské kinematografii ani proti fantasy snímkům ale už dlouho jsem se u filmu takhle nenudil nebo nevěřícně kroutil hlavou. Nemá cenu bavit se o nějaké logice v příběhu o to většinou v těchto snímcích nejde a kdybych to zkoumal zde tak bych film asi rovnou poslal do odpadu. Ale těšil jsem se na fantasy podívanou se slušnými bojovými scénami. Ale ani to se mi nedostalo. Soubojů je zde pár a navíc nestojí za nic. Jsou špatně natočené a jsou už tak přepísklé, že se nedají brát ani s nadsázkou. A o hercích se asi ani nebudu vyjadřovat. Pro tenhle film jsou i ty 2* moc ale jelikož už jsem viděl spoustu horších filmů tak je zde s odřenýma ušima nechám. ()

Reklama

HappySmile 

všechny recenze uživatele

Váhám mezi třemi a čtyřmi hvězdičkami. Vizuálně to bylo moc pěkně udělané. To, že se příběh odehrává v mezinebi, umožnilo tvůrcům použít spoustu fantaskních prvků, které by jinak působily kýčovitě. Na akční scény byla jedna radost se dívat. A taky to nepostrádalo jistou poetiku. Ale něco mi tam malinko chybělo oproti podobným filmům - asi taková ta přesnost a ladnost, která zde nebyla úplně na té úrovni, kterou bych očekávala. ()

Paldini 

všechny recenze uživatele

Tento "vtipný" korejský fantasy počin se veze na vlně podobných výpravných čínských filmů z poslední doby a na vlně Pana prstenů a je na rozdíl od svých předchůdců slaboučký jako třikrát vyluhovaný pytlíkový čaj. Dokonce své předchůdce některými scénami přímo vykrádá, ale to by až tak nevadilo, jde spíše o formu. Scénář je naprostá slátanina. Motivace postav byly scénáristovi očividně ukradeny. Dal tam klaďase ňoumu, krásnou bojovnici, lásku, záporáky a všechno to pospojoval chaotickým dějem, kde se chvíli bojuje a chvíli se vedou dialogy, no spíše monology, protože postavy očividně nenaslouchají jiným postavám, a tak rozhovory vypadají trochu schizofrenně. Souboje byly pro mě rovněž zklamáním. Tentokrát si střihač sice nepomáhá ultrakrátkými záběry, aby ukryl nemohoucnost herců, ale pro změnu vynechává prostřední fázi pohybu, takže vidíme jen začátek a konec (taky dobrá metoda, jak ukrýt nemohoucnost některých herců). No, abych jen nehanil. Poslední bitva je docela dobrá, ale je digitální a přišla pozdě. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Málokdy se ke mně film dostane takovou náhodu či oklikou, chcete-li. Totiž, moje spolubydlící, která moc nestah… nekupuje filmy :-) si chtěla koupit snímek Restless, ale místo něj koupila tento. Tak jsem jí řekl, ať ho nemaže, že se na to podívám. No a musím říct, že ten druhý film mě bavil o něco víc. Chcete vědět, co bylo na tomto filmu nejlepší? Začátek (který vypadal, že mě čeká skvělá fantasy) a konec (ne úplný, dalo by se to označit jako předkonec, kdy si hlavní hrdina "probojovává" (to je děsné slovo) cestu k hlavnímu záporákovi). A ten zbytek byl pěkně mimo. Takhle, mám rád, když na mě film vyrukuje s něčím, co jsem do té doby neviděl, ale tady to bylo moc na hraně s (nechtěnou) parodií. Ale hlavní problém, který jsem s tímto filmem měl, byl, že mi všechny postavy (krom té fajn Korejky, Japonky, no zkrátka Asiatky :-)) byly naprosto ukradené a já jsem k nim prakticky nic necítil. Bylo to takové "jo, on bojuje na život a na smrt, ok…” místo toho, abych mu alespoň trochu přál, aby ten souboj vyhrál. Jak jsem už napsal, nebýt toho solidní začátku a té luxusní scény u konce, jdu mnohem, mnohem níž. 50 %. ()

Galerie (41)

Reklama

Reklama