Reklama

Reklama

Epizody(17)

Recenze (1)

Galerie (1)

Zajímavosti (11)

  • Píseň, kterou Patrik zpívá, je „Flying“ od skupiny Nightwork. Tedy i v originále ji zpívá Jakub Prachař, představitel Patrika. (Matej.Krajci)
  • V epizodě se vyskytuje velká chyba, která není nijak objasněna. Když má mít Tomáš (Jakub Chromeček) koncert a je vypískán, Patrik (Jakub Prachař) se nabídne, že bude zpívat on. Ostatní jsou však proti. Patrik jim nicméně vysvětlí, že má i normální písně, které složil už dříve. Problém nastává v momentu, kdy Patrik začne zpívat. Text je totiž v angličtině, naprosto bez chyb a nádhernou výslovností. Z dřívějších epizod je však jasné, že Patrik z angličtiny propadá. Když je například v jedné z dřívějších epizod zkoušen právě z angličtiny, nedokáže složit ani tu nejzákladnější větu. Nemluvě o tom, že má příšernou výslovnost. Tak je nemožné, aby složil takto precizní text a měl najednou bezchybnou výslovnost. Nabízela by se možnost, že text psala jeho máma Soňa (Nela Boudová) jakožto učitelka angličtiny. Avšak jak z jejích slov před koncertem, tak po něm je zřejmé, že vůbec netušila, že její syn skládá písničky, jelikož ji slyšela poprvé v životě. (SuprSkill)
  • V čase 33:31 říká školní psycholog (Jiří Bábek): „A kdyby náhodou, tak pamatuj na kudlanku nábožnou, jo? Ta svého partnera po sexu vždycky usmrtí.“ V čase 46:10, kdy Eda (Ctirad Götz) ve vzpomínce slyší větu psychologa, říká psycholog větu jinak: „A pamatuj na kudlanku nábožnou, ta po sexu svého partnera vždycky sní.“ Stejně změněnou větu slyší při představě i Jan (Igor Bareš), a to v čase 48:13. (David7)

Reklama

Reklama