Reklama

Reklama

Epizody(12)

Izumi a Mitsuki jsou sestry, které utekly z domova. Kvůli finanční tísni se nechají zaměstnat u bohatého, osiřelého a abnormálně úchylného mladíka Yoshitaka, který se ze všeho nejvíc vyžívá v nejrůznějších oblečcích, především v kostýmech služebných. A tak začíná nekonečný boj Izumi o každý kousek soukromí, cti a normálního oblečení. (eviiku)

(více)

Recenze (8)

Subjektiv 

všechny recenze uživatele

Seriál trpí neustálým omíláním téhož samého skoro ve všech dílech. Ať už je to dovolávání se boha, soutěže vymyšlené Mitsuki-chan, násilí páchané Izumi-san na Yoshitakovi, Pochiho honby za slečinkami, hlavně Izumi, Yoshitakovy záludné lži atd. atd. Pravda, skoro každý díl vnese nějaký nový prvek, většinou postavu, ale tento prvek se pak opakuje v každém následujícím dílu. A i to GAO mi zní mileji z úst Kamio Misuzu v Airu (to je, pravda, úplně jiný seriál), než z tlamy Pochiho. Slabší 3. ()

Marius 

všechny recenze uživatele

Sestry Izumi a Mitsuki Sawatari ušli z domu. Úbohé teenagerky , ktoré nemajú kam hlavu zložiť však čoskoro natrafia na inzerát, ktorý ponúka domov v rozprávkovom kaštieli s parkom a jazierkom. Všetko však má svoj háčik. Majiteľom zámku je Nakabayashi Yoshitaka, mladý dedič rozprávkového bohatstva, ktoré ostalo po jeho predčasne zosnulých rodičoch. Ideálny typ pre každú zlatokopku, keby….keby Yoshitaka nebol prehliadkou temer všetkých sexuálnych deviácií, ktoré sexuológovia dodnes vo svojich prácach popísali. Nuž a so šikovnosťou sestrám vlastnou si vyrobia u Yoshitaku niekoľkomiliónový dlh, ktorý musia nedobrovoľne odpracovať na jeho panstve. He is my master je názov , ktorý presne vypovedá o obsahu tohoto strešteného dielka. Pán Freud by mal radosť, keby mohol analyzovať postavy tohto anime, pretože tu je úchylný úplne každý. A z toho samozrejme vyplýva I nutná dávka prasáckeho humoru á la Nippon. Avšak, pokiaľ už pár podobných záležitostí máte za sebou, seriál vás až na dve veci neprekvapí. Humor ťaží hlavne z gagov a je zameraný skôr situačne, často však nie je veľmi dobre vypointovaný a niektoré situácie sa dosť opakujú. Pokiaľ ide o príbeh, v podstate žiadny nie je, celý seriál je o snahe Izumi odolávať „jemnému dvoreniu“ Yoshitaku, Anny chan (ktorá Izumi sľubuje sobáš v Holandsku), či erotickým chúťkam sestrinho mazlíčka - aligátora Pochiho a v neposlednom rade zarobiť toľko abz splatila dlh a mohla od Yoshitaku ujsť. Vývoj postáv je dosť slabý a žiadnej veľkej premeny sa nedočkáme. Seriál však tieto veci kompenzuje dynamickým tempom a kanonádou gagov, celkové hodnotenie je však ovplyvnené hlavne postavou neustále nadržaného aligátora Pochiho, pretože to je pre mňa hlavný hrdina filmu a potom tým, že podobne ako v Southparku budete mať možnosť zistiť ako vlastne vyzerá „kami sama“ a budete si oveľa viac vážiť neboráka Pikachu. Bez týchto dvoch vecí, ktoré ma nútili rehotať sa až k slzám by to bolo o hviedu menej. Na záver už len …..GAO! 8/10 ()

mandelbrot 

všechny recenze uživatele

První asi tři díly je seriál celkem sranda, jenže v tu chvíli autoři vyčerpají všechny nápady a celé anime začne směřovat do pekel. Neustálé opakování situací, které třeba byly napoprvé vtipné, ale po desáté už prostě nemůžou fungovat a naprostá absence byť i jen náznaku děje přebíjejí celkem pozitivní dojmy ze začátku tohoto anime. Naštěstí se ke konci dá příběh alespoň trochu do pohybu, a proto se seriál ode mě nedočká úplného zatracení. ()

pytlik... odpad!

všechny recenze uživatele

Po prvním dílu jsem řval nadšením, říkal jsem si, že to bude jasných pět hvězdiček. Poněkud lechtivý děj, zamilovaný krokodýl, to vše laskavě, byť nechápavě kontrolované dvěma bohy z jednoho obláčku - jeden pro krokodýly a druhý pro lidi v podobě pikača (já to tušil!), může si člověk přát víc? Bohužel, od druhého dílu jsem řvát přestal, neb jsem se proti té přesile neměl absolutně šanci prosadit - Izumi furt řve (ta hlavně), Jošiťák furt řve, Mitsuki snad jediná neřve, ale je s těmi svými soutěžemi a ochrannou rotou protivná až na půdu, Anna furt ječí, prostě zkouknout dva díly za sebou je zárukou parádního bolehlavu. Postavy se chovají pořád stejně a pořád stejně nelogicky, takže jsou nesympatické na kvadrát, stále jen do sebe buší, honí se popř. jsou honěny krokodýlem, zápolí v praštěných soutěžích... a když se na scéně objeví patrně dva nejúchylnější typy, jaké kdy světová kinematografie vyplodila, totiž Izumina matka a otec, je definitivně vymalováno. Jakékoli lepší hodnocení než odpad je urážkou všech kvalitních jednohvězdičkových snímků! ()

D.Snake 

všechny recenze uživatele

Děj to má vcelku zajímavý a originální. Ke konci už ale dochází nápady a vtípky se často opakují. Docela jsem se bavil, to nepopírám, ale viděl jsem už lepší komedie. 5/10 ()

HakuSaku 

všechny recenze uživatele

Skôr by som to zaradil medzi MOE... Takže dejovo je to 0 bodov, ale úžasne zábavné jednoduché anime na oddych a relax. Je to taktiež výborné pre milovníkov "pantsu" a "ecchi" žánru... :) ()

Reklama

Reklama