Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když byla Lanie Kerriganová malá, děti se jí posmívaly, a nejen kvůli brýlím. Rozhodla se, že všem ukáže, a vyrostla v atraktivní a ambiciózní reportérku ranního vysílání televize v Seattlu. Má luxusní byt, přítele – baseballovou hvězdu Cala Coopera, udržuje si postavu zdravou stravou, kondici pravidelnými návštěvami fitcentra a je na nejlepší cestě stát se novou televizní hvězdou. Je tak pohlcena svou kariérou, že si neuvědomuje, že ztrácí své nejbližší. I přízeň těch, kteří ji obklopují, například kameramana Petea, jenž je jejím pravým opakem. Nezáleží mu na kariéře, vzdal se práce v New Yorku a přestěhoval se do Seattlu, jen aby byl blízko synovi a bývalé ženě. Kdysi chtěl být nejlepší, ale teď chce být především dobrým otcem. Dokonalý život Lanie Kerriganové se rázem zhroutí, když se vydá natočit reportáž o bezdomovci Jackovi, který prý dokáže předpovídat výsledky fotbalových zápasů. Ten ji totiž obviní, že plýtvá životem, a přitom jí z něj zbývá jen sedm dnů. Protože všechny jeho předpovědi se zatím vyplnily, šokovaná Lanie mu uvěří. Začne si užívat všeho odpíraného, zpytovat předchozí život a přemýšlet, jestli opravdu žije tak, jak si přála, nebo je to vše jen forma odplaty za příkoří v dětství. Přehodnocuje svůj žebříček hodnot a také pozná, jací jsou lidé, kteří ji obklopují. Přece jen jí však někdo podá pomocnou ruku. A je to ten, od koho by to čekala nejméně. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (123)

hacho 

všechny recenze uživatele

Vubec nic jsem od filmu necekala, v Joliovou jsem nemela moc duveru, a kdyz jsme ji videla obarvenou na blond, myslela jsem, ze me klepne :o) Ale nahodou me zaujal pribeh a myslim, ze byl docela hezky zpracovan a uchazejicne zahran. Ovsem, kdybych to mela hodnotit jako komedii, tak by film neuspel, zarazeni trochu nechapu... ()

petaspur 

všechny recenze uživatele

Věštící bezdomovec, vstřebávající informace z časů budoucích, sdělí v rozhovoru před kamerou workoholické reportérce výsledek zítřejšího fotbalového zápasu, plácne něco o zítřejším krupobití a s omluvou na rtu oznámí Lanie datum její smrti. Lanie se, jako bojovnice za svůj životní styl, pokouší v následujících dnech zpochybnit vizinoářovu důvěryhodnost, ale ten je ve svých předpovědích neomylný. V takové situaci málokterou ženu potěší zjištění, že přítel obdivuje pouze její zadek a problémy s ní řešit nehodlá. A to je chvíle pro předvídatelnou ruku scénáristovu, která nepříliš umně dovede obehraný příběh se zajímavým výchozím bodem k dlouho dopředu avízovanému konci. ()

Reklama

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

Předvídatelný, velmi jednoduchý a jednotvárný film, od kterého nelze očekávat zázraky, Lanie si vyslechla proroctví a to se nakonec vyplnilo, sice ne doslova, ale určitá podobnost tady je, celý film působil velmi poklidným dojmem a stačilo vidět jen útržky, abyste věděli, co se stane, proto tenhle film ani nedoporučuji, kdo chce, ať se na něj podívá, ale je to jen další romantická komedie, která vám jedině pomůže k usnutí u televize. ()

Mahalik 

všechny recenze uživatele

Definuj film Život nebo něco takového. Ehmm, měl bych asi říct, že je to nebezpečně předvídatelný film s občas trapnýma scénama??? Mnozí z vás by si to tak asi přáli, ale ne! Řeknu na rovinu, že když u tohoto filmu vypnete mozek dostane se vám fakt dobře strávených 100 minut. Můj problém je, že se mi líbí filmy (ale co to povídám já takové filmy zbožňuju) ve kterých hlavní hrdina změní sám sebe a dokáže vám přes obrazovku poslat nějaké poslání. Ať už to poslání bude v podobě přestavení bytu, protože ten v němž bydlí Lanie se vám neskutečně líbí a vy chcete taky podobný a nebo vám tenhle film otevře oči a vy zjistíte, že váš život přeci stojí za to žít. I když si to budete říkat jen pár dnů. Angelina (ano trvalo mi než jsem si zvykl na její blond sestřih) je jako vždy přesvědčivá a já mám takový pocit, že roli přijala taky proto, že je jí hodně podobná (myslím citově a tak...). Závěr: Přesně jak skončil film- Žij každý den jako kdyby byl poslední... ()

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Romantický film o naplnění života nebo něčeho takového. Dívalo se na to dobře, ale to bylo možná jen díky Angelině Jolie. Na ni se dívá dobře vždycky. Nejzajímavější na filmu je bohužel jeho začátek, kdy jí bezdomovec řekne, že za týden umře. Pak už jen čekáte až konečně umře i když je vám jasné, že nakonec neumře, protože sledujete romantickou komedii. Taková průměrná oddechová zábava. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (5)

  • Natáčení probíhalo v americkém Washingtonu a kanadském Vancouveru. (Terva)
  • Angelina Jolie soutěžila o Zlatou Malinu v kategorii nejhorší herečka. (Terva)
  • Filmová televizní stanice nese názem KQMO, což je odkaz na skutečnou televizní stanici KOMO TV. (Terva)

Reklama

Reklama