Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Moderní variace na příběh Bonnie a Clydea zachycená kamerou hlavních protagonistů... Dva outsideři - psychicky labilní Jimmy (Edward Furlong) a školní otloukánek Judy (Rachael Bella) - najdou smysl života v náručí toho druhého. Tragická nehoda však všechno změní a mladí milenci brzy musejí utíkat před spravedlností. (Molly)

Recenze (4)

gilmore_girl 

všechny recenze uživatele

Na tenhle snimek jsem prisla diky Furlongovi a moc od nej neocekavala. Navic bez ceskych titulku jsem to nezvladla na 100%, ale vysledek me mile prekvapil. Zacatek je naprosto famozni (je to silena jizda, ktera nam serviruje jeden sok za druhym - jako treba James Eckhouse v zenskych satech), ale postupem casu skomira a skomira, az umre docela. Kdyby si udrzel tempo az do konce, dala bych ctyri, zvlast za uzasny pristup skrze Jimmyho kameru (chvile, kdy kamera jen tak lezi na zemi a vy jen slysite, co se asi deje kolem, jsou skvostne!), takhle musim dat jen tri a nezachrani to ani Edwardovo perfektni ztvarneni silence. ()

spaceboyCZ 

všechny recenze uživatele

Film, ke kteremu jsem se dostal diky segre, ma neskutecne adrenalinovy zacatek, proste je to jakoby Bolt vystartoval na svou kralovskou 100m disciplinu a vy doufate, ze nepolevi. Bohuzel polevi a to vyrazne a tak druha polovina filmu zacina byt spis otravna nez zabavna a v posledni tretine je jasne, ze to na rekord nebude a ze to skonci dle ocekavani. Nicmene musim pochvalit, sice jiz poradne ohrany, presto skvely napad s rucni kamerou a la Blair Witch, pri jedne scene jsem se dokonce pristihnul, ze se snazim koukat za roh spolecne s kamerou, vyborne :). A vykon Furlonga je rovnez vyborny, je to talent uz od doby Terminatora 2, jen skoda, ze tak malo vyuzivany :(. ()

aluna 

všechny recenze uživatele

Strašný. Kreténi na týhle planetě jsou, vo tom žádná, ale proč točit dokumentárním stylem naprosto navážno film o vyšinutým magorovi a snadno zmanipulovatelný slepici, který na svý cestě do pekel potkávaj jen další a další vyšinutý necitelný a zmanipulovaný podlidi? Aby v tom někdo hledal pseudointelektuální hloubku nebo aby si někdo řekl, jak je to hustý někoho odprásknout a bylo jich tady víc? Normální lidi si to přeberou, ale to, co např. u Takových normálních zabijáků, který hodně můžu, bylo satiricky parodováno (a i tam bych se u těch slabomyslnějších bála), je tady úplně navážno a mně, stejně jako u Saw, běhá mráz po zádech nad tím, jak moc nebezpečný takový filmy jsou. 1* za odpornýho (skvělýho) Furlonga s Bellou. Kamera byla sic skvělá, ale na druhou stranu kvůli onomu reálnýmu stylu to posílám do takovejch pekel, protože si myslim, že zvrácený věci na obrazovku bez odlehčení nepatřej. Ony se tam vlastně extra orgie či kuchačky nedějí, ale jde o podání a morální cítění postav, který je prostě nulový. Jen snad na konci má magor snahu trochu rozumně uvažovat a vrátit se z PC hry Postal (která mě děsně bavila mimochodem) zpátky do reality. Protože realita není PC hra a mě prostě asi strašně děsí, znervózňuje a do běla rozčiluje, když to někdo, byť filmová postava, nevidí a neumí racionálně a samostatně přemejšlet. A takovejhle důkaz lásky, to teda pěkně děkuju! Na naší planetě jsou semtam i normální lidi, v tomhle filmu ne a mě glorifikace násilí, divnosti a vymaštěnosti příšerně děsí, páč chladná brutalita je fakt nejzaručenější způsob, jak se dostat do televize a filmy, jež v latentních zvrhlících budí dojem, že nejsou sami, že je to vlastně "normální", a u kterých i z vás nenarušených vyklouzne "to je hustý" jsou čirý zlo, protože to není ani hustý, ani normální. A tenhle náhled je patologickej, pročež Jimmy a Judy můj striktní nesouhlas odnesou trochu demonstrativně i za ostatní. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Furlong /Terminator 2 Judgment day/ moc hereckeho talentu nepobral, rovnako ako jeho konkurent Culkin z Houm Eloun. No divaci vzdy viac respektovali  Furlonga nez  Culkina - Culkin bol vzdy moc sladky : 65 % ()

Reklama

Reklama