Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ředitel nápravných zařízení ve státě Oregon, Michael Francke, měl kandidovat na místo guvernéra, ale byl zavražděn. Záhadné okolnosti jeho vraždy vedou k shromážďování důkazů, na jejichž základě by mohla být usvědčena osoba nebo osoby zodpovědné za tento krutý zločin. Vražda je však brzy prohlášena za nezdařené vloupání a důležité důkazy jsou zpochybňovány. Skutečnosti případu poukazují na promyšlené spiknutí... Thriller podle skutečné události o jednom z nejzajímavějších zločinů v historii současné Ameriky. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (10)

Likan7 odpad!

všechny recenze uživatele

Vrchol ubohosti. Plakát na tento filmu musel vzniknout až několik (hodně) let po natočení, protože nikdo soudný by nedal na hlavní tvář Angelinu Jolie, tehdy ještě tuctovou a neznámou herečku. Angelina se totiž objeví poprvé ve 49. minutě na televizi a přímo před kamerou, pozor...po 1 hodině a 16 minutách. Kdyby film samotný alespoň za něco stál, ale on je pouze příšerně nudným, amatérsky natočeným, ani se mi nechce říct thrillerem. Přiznávám, že jsem se k filmu dostal jen kvůli Jolie, takže si za těch 90 minut pekla můžu vlastně sám. ()

TheRay97 

všechny recenze uživatele

Občas se ptám, proč se některé známé osobnosti s neobyčejným talentem na herectví zamotávají do velmi podprůměrných filmů. Jenže každý musel někde začít a ne vždy je vše perfektní. V tomto případě k perfektnosti hodně daleko. Dalo se vydržet sedět těch 90 minut u monitoru, ale otázka je, zda to bylo dobře prožitých 90 minut. Ač je mi to líto přiznat, promarněné byly. ()

piglit 

všechny recenze uživatele

Vůbec to není divný - prostě uprostřed filmu dojdou peníze a je vymalováno. Taková malá tragédie - nezbylo na happyend, což je samozřejmě jen dobře. Asi by pak hodnocení kleslo ještě víc... ()

ViolaK 

všechny recenze uživatele

Opravdu slabe, nudne natocene i napsane. Hvezdu davam jen za Angelinu, kterou muzeme videt v jejich hereckych zacatcich ()

Reklama

Reklama