Reklama

Reklama

Stopy krve

  • Německo Blood Trails (více)
Trailer

Obsahy(1)

Anna pracuje jako kurýr. Při doručení zásilky se pomiluje s podivných cizím mužem. Provinění. Hned druhý den odjede se svým přítelem Michaelem na výlet na kolech. V horách si užívají volna a romantiky v nádherné přírodě. Výčitky. Tajemný milenec je vystopuje a Michaela brutálně zavraždí. Trest. Na řadě je Anna. Strach. Ta se zoufale snaží vybojovat svůj život. Bolest. Vražedná jízda na horských kolech po těch nejstrmějších svazích, boj o přežití, kde každá cesta vede ke krvavému konci. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (72)

tara22 

všechny recenze uživatele

Mám spoustu výhrad k herečce; je dost divný jak když jede na kole tak šíleně ječí, asi je slepá jestliže si nevšimne že na kříži pod kterým sedí visí její mrtvý přítel, ale nejvíc mě štve jak s sebou pořád tahá to svoje kolo...nejsem zrovna nadšenec pro cyklistiku a myslím že kdyby to kolo netáhla na zádech do kopců byla by 2x rychlejší... V celku pak ten film byl nudný a dost předvídatelný, alespoň se to odehrávalo v překrásné přírodě... ()

Untentrauer 

všechny recenze uživatele

Přítomnost ve filmu je prokládána střípky útržků a záběrů z minulosti, jejichž složení pomůže objasnit aktuální děj. Film je tak neskutečně rozkouskovaný/přerušovaný a nešlo mi se něj soustředit. Tuto snahu autorů navíc shazuje popis k filmu, ve kterém vám vlastně všechno řeknou. Takže je to neskutečná nuda. Pokud jste si tedy už někde přečetli o čem to je, pak se na to nekoukejte.... ()

Reklama

tenebrae86 odpad!

všechny recenze uživatele

Hrozný německý film o cyklistech, který zcela postrádá logiku i atmosféru. Působí příliš amatérsky a kamera je (možná až na pár záběrů) opravdu špatná. Někdy to vypadalo, že ji v ruce drží nějaký trotl. Příšerný videoklipový střih v kontrastu s nudnými a rozvleklými dialogy. Děs. Herecké výkony jsou taky otřesné... ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Premárnený potenciál vcelku zaujímavého nápadu natočiť slasher z prostredia horskej cyklistiky.Je v ňom tak veľa chýb, že aj napriek tomu, že sa jedná o vyslovene béčkový horor aj tak to človeka irituje. Jedna hviezdička sa filmu ušla za nápad, tá druhá je za niekoľko zaujímavých scén, ale to je príliš málo na to, aby ste film niekomu doporučili si pozrieť alebo si ho na dlhší čas uložili v pamäti. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 1/10 Děj 4/10 Hudba 3/10 Efekty 4/10/// +později docela dusná atmosféra, závěr -po všech stránkach minimalistický film, špatná kamera, téměř bez hudby, ubohý záporák, nesympatická hlavní hrdinka/// No dá se to přežít, ale je to zbytečný film. Vrah na kole. I takto by se to mohlo jmenovat. Málo vražd, málo herců, všeho je málo, jen minut je hodně. Tenhle snímek můžete vynechat./// Celkem 32%/// ()

Galerie (19)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo v Rakousku a v německém Bavorsku. (noelcoward73)

Reklama

Reklama