Reklama

Reklama

Stopy krve

  • Německo Blood Trails (více)
Trailer

Obsahy(1)

Anna pracuje jako kurýr. Při doručení zásilky se pomiluje s podivných cizím mužem. Provinění. Hned druhý den odjede se svým přítelem Michaelem na výlet na kolech. V horách si užívají volna a romantiky v nádherné přírodě. Výčitky. Tajemný milenec je vystopuje a Michaela brutálně zavraždí. Trest. Na řadě je Anna. Strach. Ta se zoufale snaží vybojovat svůj život. Bolest. Vražedná jízda na horských kolech po těch nejstrmějších svazích, boj o přežití, kde každá cesta vede ke krvavému konci. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (72)

Trevor 

všechny recenze uživatele

Premárnený potenciál vcelku zaujímavého nápadu natočiť slasher z prostredia horskej cyklistiky.Je v ňom tak veľa chýb, že aj napriek tomu, že sa jedná o vyslovene béčkový horor aj tak to človeka irituje. Jedna hviezdička sa filmu ušla za nápad, tá druhá je za niekoľko zaujímavých scén, ale to je príliš málo na to, aby ste film niekomu doporučili si pozrieť alebo si ho na dlhší čas uložili v pamäti. ()

Bigfuckman 

všechny recenze uživatele

Ultra blbost hrající si na horor. Herečka (ano je zde pouze jediné zastoupení ženského rodu) je totální blbka, která furt ujíždí odnikud nikam a strašně řve. Spousta nelogických scén a trapných, natahovaných jakoby hrůzných scén. Ve finální scéně by mě zajímalo jak vrah odzbrojil a poté zastřelil oba policajty. no, ale jak jsem říkal logika zde nemá moc prostoru. ()

Reklama

Mamlas odpad!

všechny recenze uživatele

Blbá promiskuitní kráva a natěšený zaláskovaný trouba jedou na výlet do hor, kde je terorizuje ulítlý sadistický psychopat. Zatím to zní celkem dobře. V reálu je to však fest otřesně zpracované. Herci, příběh, scénář, děj, kamera, vlastně asi vše je ve výsledku nedívatelná blbá tupá nudná obtěžující a protivná sračka. Nedodíváno, nedívatelné. ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Každému to asi nesedne (podle hodnocení to fakt každému nesedne :-D ) ale mně to sedlo. Ten vrahoun byl tak dokonale chladnej a jednou chválím i dabing fakt mu dali brutální hlas. Jak promluvil a celkově jeho vzhled tak mě z něj mrazilo ne nebyl to žádnej kolohnát, spíš šlachovitej týpek, ale prostě děsil tím svým prázdným výrazem, pohybem...nebýt jeho tak mě ten film extra nebral, ale díky němu si to pustím vždy rád a scéna kdy ozubením u kola podřízne chlapíkovi krk se mi fakt líbila. Setkání s dřevorubci také a konec v baráku byl hodně solidní. Temné a takové syrové...prostě za mě skvělá volba killera i když to asi málokdo pochopí mě děsil více než nějaký tlustý dvoumetrový vidlácký plešoun, kterých je v hororech poslední dobou až moc. Za mě bezva, ale vím, že moc lidí se mnou souhlasit nebude. ()

eraserhead666 odpad!

všechny recenze uživatele

Nudné, nezáživné, suché, tuctové, neoriginální, hloupé a zcela bez atmosféry. Navíc se strašně suchým až nijakým záporákem. Jak mi byla hlavní hrdinka nějak vnitřně sympatická a i já bych ji rád napsal své telefonní čísl na ruku, záporák vůbec, ten mi byl spíše k smíchu. Pár logických opomenutí, která až bijí do očí už nejsou ani tou třešničkou na dortu. Natočené stylem – úvod, vata, nepovedená akce, vata, rádoby atmosféra, vata, vata, vata, trocha „psychologie“ vata, vata, vata. Vítězství vaty nad vším ostatním. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo v Rakousku a v německém Bavorsku. (noelcoward73)

Reklama

Reklama