Reklama

Reklama

Le Cochon danseur

všechny plakáty
Krátkometrážní
Francie, 1907

Obsahy(1)

V tomto krátkém burleskním němém filmu vystupuje prase, které se snaží zapůsobit na mladou slečnu, ale nedaří se mu, alespoň ne oblečenému. Zlepší se to, když jej dívka připravila o ošacení? (Mr.Ocek)

Recenze (9)

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

To bolo ako s iného sveta.. Veru, v roku 1907 si určite museli mnohý myslieť že ide o skutočné zviera. Kostým prasaťa vyzeralá na ten rok prakticky dokonale. Pohľad z blízka pri takýchto maskách často odhalí ich podvrh ale tuto je to naopak. Detaily pohybujúcej sa čeľuste, zubov, očí a uší ma skoro oklamali aj viac ako sto rokov po natočení. Ono v podstate ide o to že dievča vyzlečie prasa do naha, potom ho zavedie za zákulisie a ostatné si môžeme domyslieť s tváre prasaťa ktorý prežíva istotne blažené pocity. Nič viac, proste blowjob. ()

Marek1991 odpad!

všechny recenze uživatele

Jeden vtipný kostým už v roku 1907 nemôže tvoriť hlavnú podstatu filmu. Zbytočné tančeky, toto mi nič nedalo a dokonca ani nepobavilo. ()

Reklama

dwi 

všechny recenze uživatele

Úsměvná vaudevillová hříčka o muži v infantilním prasečím kostýmu, který se snaží oblouznit mladou dívku. Zpočátku je slečnou spíše škádlen (svlékání šatů), ale ve finále spolu svorně skotačí. ()

Mr. Lobo 

všechny recenze uživatele

Co k tomu napsat, krom toho, že to bylo naprosto boží? Snad jen, že bych se to nebál pouštět jako předfilm na nějakém lynchovském festivalu. ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Howgh, na tomhle skoro nic není, tady šlo hlavně o dobrý nápad a o to udělat co nejvěrohodnější a nejoriginálnější masku..Tančící a skotačící prase, v dvou a půl minutovému kraťásku, to se vážně povedlo..:-) ()

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama