Reklama

Reklama

Sleeping Dogs Lie

všechny plakáty
Mysteriózní / Drama / Krátkometrážní
USA, 2005, 25 min

Obsahy(1)

Jeff Hannon (Wilk) blouzní v dalekém světě města Cincinnati v Ohio. Věří v pětadvacet let starou vraždu v malém texaském městě. Jeho ustavičné noční můry ho donutí jet do prostřed ničeho, města Bueford v Texasu. Vyhledá místní policii (Asner, Keenan), aby mu pomohla vyřešit vražednou záhadu a navždy ukončit hlasy, jež ho pronásledují. Jeffův vlastní osud se zaplete s žalostnou, dlouho zapomenutou historií města. (DannyBoy80)

(více)

Recenze (2)

DannyBoy80 

všechny recenze uživatele

Krátké, uderné, mnoho filmu by si mohlo vzít příklad, některé nemají obsah ani na těch 25 minut. Příjde mi to jako krátké obrácené Tahle země není pro starý. Mohlo by se to jmenovat tahle země není pro mladý :) ()

fraktal 

všechny recenze uživatele

Jeff, pronásledován starými hříchy se ve svém kabrioletu vydává uzavřít Texasky sirovou minulost. Nečekaně kvalitní řemeslné zpracování (kvalita kamery, střihu i zvuku), věrohodní herci, atmosféra i postupně budovaná zápletka. ()

Reklama

Zajímavosti (1)

  • Ve vedlejší roli policisty Lance se objevil Maynard James Keenan, zpěvák skupin Tool, A Perfect Circle a Puscifer. Během závěrecných titulků hraje skladba „The Noose“ od A Perfect Circle. (Schyzartis)

Reklama

Reklama