Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvě hloupé blondýny, které vypadají, jakoby právě vylezly z reklamy na růžovou, se přihlásí do kurzu létání. Tam se také poprvé setkávají a zjistí, že si neuvěřitelně dobře rozumí. Dee a Dawn se stanou dobrými přítelkyněmi a ke svému překvapení zjistí, že jsou dokonce sousedky už skoro celý rok! Obě dvě si touží najít práci, a jelikož jsou "výborné" tanečnice, natrefí v novinách na inzerát a dostaví se na konkurz. Jenže tam se situace v několika příštích minutách pěkně zamotá a najednou jsou Dee a Dawn podezřelé z vraždy. Sledují je dva muži, kteří si myslí, že jedna z nich je údajná známá vražedkyně Kočka, a ti jim nabídnou kupu peněz za to, aby jely k Niagarským vodopádům a odstranily pana Wonga. Blondýnky to přijímají, protože to pochopí úplně jinak, než je to řečeno, a pouští se na bláznivou cestu... (Ssimca)

(více)

Recenze (132)

Haymar odpad!

všechny recenze uživatele

Čekal sem sice průser ale tohle předčilo i ta nejhorší očekávání. Jestli tvůrci mysleli, že vše spasí jedna někdejší sexbomba a jedna (ne)talentovaná - leč fešná (skoro o generaci) mladší herečka, šeredně se spletli! A z odpadu! tomu nepomůžou ani Pamely 8-ičky kozy a botulinem napumpovanej (notně vyjetej) xicht ani Richardsové šílené přehrávání... Fuj! Styď se Hamiltone! ()

PetkaW. 

všechny recenze uživatele

Spojení těchto dvou barbie hereček je pro mě vážně vražednou kombinací, ze které nevzešlo krom pár maličkostí snad nic dobrého... ()

Matli 

všechny recenze uživatele

Během první poloviny filmu jsem byl přesvědčený o odpadu, ale pak se to jakžtakž rozjelo. Bohužel ale celý film obsahoval asi ty nejstupidnější dialogy, který jsem zatím slyšel. Těšil jsem se na Denise Richards, ale taky zklamala na celé čáře. 1 hvězdička za ty Pamelininy veliký plíce :-) 10% ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Je to strašný a úděsný, ale párkrát jsem se i zasmála, byť asi tam, kde to nebylo tvůrci zamýšleno. V rámci dobrého rozmaru dávám 5%. ()

alambert 

všechny recenze uživatele

Přiznávám, že je to totální blbost, ale podle mě to tak tvůrci zamýšleli. Je to až v podstatě parodie a podle mě docela povedená. Občas jsem se vážně zasmál. Herecké výkony Pamely Anderson a Denise Richards nejsou bohužel zrovna nic moc, Denise je aspoň krásná, Pamela dle mého spíš odporná. No ale nevylučuju, že bych se na to ještě někdy podíval, tak za rok, za dva...:-D ()

merigieren 

všechny recenze uživatele

Některý vtipy nic moc, ale jiný mě zas docela rozesmály. Je to ptákovina, obsahuje hezké dívky a hlavně mě to bavilo po celou dobu, třeba jak si hráli s detektorem pravdy nebo opravování chyb na pc... Když tady může být česká soda (nejubožejší vtipy, co sem, kdy viděl) nejlepší a tohle nejhorší film, připadáte mi padlí na hlavu. ()

cogi odpad!

všechny recenze uživatele

Někdy se díváte na kraviny jen za účelem, že se tomu zasmějete .. ne že je to originální, ale tomu, jaká je to stupidita jako například na některé telenovely .. ale tomuhle se nedalo ani vysmívat ()

lokol odpad!

všechny recenze uživatele

no...dal som sa nahovorit na pozeranie blondatej a blondatejsej...nasiel som tam jedinu vtipnu scenu ktora ale tiez bola tak preafektovana ze mi to skazilo dojem(prislo mi to ako parodia na neslusny navrh ked p-amela hadzala kockami). Kazda scena co mala byt vtipna bud bola preafektovana (parodia na tanec jima carreyho) alebo to poznam z inych filmov (mr. bean a jeho auticko na kruhovom objazde, popripade tocenie sa vo dverach hotela...) alebo humor ktory mi pride nevtipny (korytnacka)...ak tam je nieco dobre co su vacsinou nepochopene veci tych dvoch mafianov je toho moc naraz az to neni vtipne...ak jednu vec nepochopia na tri krat pride mi to az take nasilu...nechapem ako sa mozu dat dve zeny, ktorych mena ked sa povedia tak su to mena ktore sa poznaju, nahovorit na takuto pakarnu kde zo seba urobia sproste...jim carrey urobi zo seba vola ale ide to na efekt...a funguje to...jak toto moze prist niekomu vtipne...a ako mohli pamela a denise ocakavat od tohoto uspech nechapem... ()

radeckator odpad!

všechny recenze uživatele

Pro cílovou skupinu co má podobné trapárny ráda, asi cool film, pro mě zbytečných 95 minut. (A Pamela už je taky pěkně za zenitem :-).) ()

Colour odpad!

všechny recenze uživatele

Vtipy o blondínach sú vtipné. Dokonca sa na mnohých i zasmejem. No povedzme si narovinu - vtipy, ktoré si prečítame, nám nemusia prísť vtipné, keď ich vidíme. Zle mi prišlo už pri pohľade na umelý zjav a neherectvo Pamely Anderson, no jej drahá kolegyňa na tom nie je oveľa lepšie. Zo všetkých pokusov o vtip, ktoré tu boli, vyznelo vtipne iba zopár. Akoby sa scenárista za každú cenu snažil nasilu napchať čo najviac vtipov na najmenšiu plochu. Inými slovami, tak trápny, nevtipný, umelý a neoriginálny film sa tak často nevidí. Dokonca i Kameňák predčil. 3% ()

zipacna 

všechny recenze uživatele

Podle mě průměrná komedie o dvou nepříliš chytrých blondýnách, která mě ovšem v průběhu těch 95 minut vůbec nenudila. Rozhodně nečekejte nic, nad čím by jste přemýšleli ještě další týden. ()

Reklama

Reklama