Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvě hloupé blondýny, které vypadají, jakoby právě vylezly z reklamy na růžovou, se přihlásí do kurzu létání. Tam se také poprvé setkávají a zjistí, že si neuvěřitelně dobře rozumí. Dee a Dawn se stanou dobrými přítelkyněmi a ke svému překvapení zjistí, že jsou dokonce sousedky už skoro celý rok! Obě dvě si touží najít práci, a jelikož jsou "výborné" tanečnice, natrefí v novinách na inzerát a dostaví se na konkurz. Jenže tam se situace v několika příštích minutách pěkně zamotá a najednou jsou Dee a Dawn podezřelé z vraždy. Sledují je dva muži, kteří si myslí, že jedna z nich je údajná známá vražedkyně Kočka, a ti jim nabídnou kupu peněz za to, aby jely k Niagarským vodopádům a odstranily pana Wonga. Blondýnky to přijímají, protože to pochopí úplně jinak, než je to řečeno, a pouští se na bláznivou cestu... (Ssimca)

(více)

Recenze (132)

PamelaJJK 

všechny recenze uživatele

Miluju Pamelu Anderson, takže nemůžu jinak. A i když pominu Pamelu, tak bych této komedii dal minimálně 3 hvězdičky. Ano, je to ztřeštěné a jednoduché. No a co?!!!!! Každý film nemusí být umělecké martýrium pro rádoby intouše. Někdy neuškodí odložit škrobenou masku a jen se bohapustě bavit. A tady jsem se bavil takřka královsky. A o tom to je... Chce to jen trochu nadhledu a smyslu pro humor... ()

ynnel 

všechny recenze uživatele

Ze začátku to byla fakt bomba, jeden vtip za druhým, ale od té cesty k Niagarským vodopádům se to úplně změnilo, blondýnky už nebyly tak blbé a tudíž mě to i přestalo bavit. Jaká škoda! Mohl to být fakt dobrý film. ()

rasto87 odpad!

všechny recenze uživatele

Ach joj zas zabitý čas, ktorý som mohol prežiť oveľa lepšie. Na tento film sa dá povedať iba jedno a to asi to, aby sa P. Anderson vrátila na pláž do pobrežnej hliadky pobehovať v bikinách. No hrôza film ()

ESNYR odpad!

všechny recenze uživatele

Na to že jsem blonďatý klučina, mi to připadalo tak debilní že se to ani nedá popsat. Po 20 minutách jsem dost přetáčel, a myslím že to ani nevadilo dějové lince, protože ta stála taky za houby. Denise Rchards, tady byla ještě celkem hezká, než se z ní stala hnusná sechlotina. Asi Charliemu brala "prášky" na bolest nebo co. ()

fujarik 

všechny recenze uživatele

Tady se někdo pokoušel natočit komedii o blondýnkách, a jaksi se mu to nepovedlo... Mix "Pravé blondýnky" a špionážního filmu téměř bez humoru... ()

Dexter666 odpad!

všechny recenze uživatele

Zhovaďovať samých seba ešte do väčšiho bahna (ne)hereckého hnusu to chce teda dosť odvahy. Pri pohľade na výpočet rôl, ktoré za svoju kariéru Pamela obsadila sa ani moc nečudujem (možno ju raz Tarantino obsadí do nejakej vedľajšej úlohy, ktorá ju vytiahne z pod povrchu zemského). Denise Richards si však kazí reputáciu herečky aspoň priemerných filmov a ľahko sa potom zabúda, že vie aj niečo zahrať ako napríklad vo Wild Things . ()

skaann 

všechny recenze uživatele

Oddechová komedie o dvou hezkých hloupých blondýnkách, které mají víc štěstí než rozumu. Rozhodně si nemyslím, že se jedná o jeden z nejhorších filmů, jaké jsem kdy viděla, i když je pravda, že znovu už ho vidět nemusím. Navíc musim ocenit, že film si na nic nehraje, prostě to měla být komedie o hloupých blondýnkách a ta to taky je. ()

JP84 odpad!

všechny recenze uživatele

Nic jsem nečekal a taky nic nedostal.To že v takové hovadině hraje Pamela,to se dá pochopit,ale že tam hraje i Denise Richardsová?No jo,léta jdou a když už pěkná postava jako propustka do první ligy nestačí,nezbývá než točit kraviny.Jestli má někdo rád panenky Barbie,ať si raději zajde do hračkářství.Tohle totiž stojí za starou belu. ()

Wladimir78 odpad!

všechny recenze uživatele

Přiznám se, celý jsem to neviděl. Ač nerad hodnotím film, aniž bych ho dokoukal, tady jsem byl v zájmu zachování aspoň části zdravého rozumu přepnout kanál. Růžové peklo. ()

lepo 

všechny recenze uživatele

Tak emociálne silný a dojímavý príbeh o sebairónii a sebaskaze, zo syndrómu blond faces a ďaľších primárných atribútov som ešte nevidel. Pamela zahrala svoju životnú rolu , ako v tej reklame na značkové jogurty "Clence" , v ktorých dokonale svojou mimikou a profesionálným herectvom skryla svoju hrudníkovú slabosť a ukázala, že je predsa len niekto a niečo. Podobnosť s herectvom Marlene Dietrich nie je vôbec nähodná , práveže naopak. Nielen blond krásné vlásky, ale výnimočný teatrálný výkon podobný ako v Modrom anjeli, mi nedovolil spustiť oči z obrazovky. Neskutočná filmová extáza a herecké šialenstvo tejto , povedzme si pravdu Veľkolepej divy nech trvá na veky a nikdy inak. Dohovoril som. HOWGH !!! Odchádzam na psychiatrické liečenie. ()

Emmyvision odpad!

všechny recenze uživatele

Urážka všech blondýnek a pravděpodobně nejblbější film všech dob. Tímto děkuji Rosťovi za zkažený večer. Vyhrát sázku o to, že existuje větší blaf než Pravá blondýnka 2, se dá i humánnějším způsobem! :o)) Nezapomenutelná scéna: Nejde vybrat jednu. Kompletně všechno! A je mi líto Denise Richards. ()

solver odpad!

všechny recenze uživatele

Vražedkyně kočka, absolutně nenápadná brunetka, vždy skrytá za pokojovou květinou a nikdo ji nevidí. Zabije ale gorilu japonského mafiána holýma rukama.... no vážně, ten příběh vymyslelo cca 12leté dítě. Želvy Ninja jsou proti tomu beletrie ()

ludena odpad!

všechny recenze uživatele

Hlavne už nič s blondínami ! Je to čoraz horšie,úbohejšie a trápnejšie. Nič nižšie ako odpad! tu nie je ale rozhodne dávam mínus. ()

Reklama

Reklama