Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvě hloupé blondýny, které vypadají, jakoby právě vylezly z reklamy na růžovou, se přihlásí do kurzu létání. Tam se také poprvé setkávají a zjistí, že si neuvěřitelně dobře rozumí. Dee a Dawn se stanou dobrými přítelkyněmi a ke svému překvapení zjistí, že jsou dokonce sousedky už skoro celý rok! Obě dvě si touží najít práci, a jelikož jsou "výborné" tanečnice, natrefí v novinách na inzerát a dostaví se na konkurz. Jenže tam se situace v několika příštích minutách pěkně zamotá a najednou jsou Dee a Dawn podezřelé z vraždy. Sledují je dva muži, kteří si myslí, že jedna z nich je údajná známá vražedkyně Kočka, a ti jim nabídnou kupu peněz za to, aby jely k Niagarským vodopádům a odstranily pana Wonga. Blondýnky to přijímají, protože to pochopí úplně jinak, než je to řečeno, a pouští se na bláznivou cestu... (Ssimca)

(více)

Recenze (132)

Mausik odpad!

všechny recenze uživatele

Nejen že je to uráží blondýnky. Ale navíc je to nehorázně nudné a pitome. Nechápu proč filmy o blondýnkách jsou strašně nudné a hloupé. ()

Fyrefly 

všechny recenze uživatele

Tak od tohoto filmu jsem čekala úplně něco jiného.Ztráta času na to koukat.Jediná scéna kdy jsem se zasmála ,když šli předvést svou taneční sestavu , ale to vše ...další pitomá komedie na scéně! ()

optos 

všechny recenze uživatele

Nie je vsetko zlato co sa blisti. Nieco je aj hovno s pozlatkou. Na Denisku sa da este aspon pozerat, ale ku Pamele uz asi zarucny list nedostanete. Inak to nie je az taky horor ako sa vsetci tvaria. Pripustam, ze dementny humor moze cloveka aj urazit, ale povedal by som skor, ze sa do filmu proste dobre navaza. Alebo inak - staci sa pozriet na plagat a kazdemu by malo byt hned jasne, o com ten "film" je. ()

sun.eagle odpad!

všechny recenze uživatele

Ze zvědavosti jestli je to opravdu taková sra..a jsem se na kousek podíval. Vydržel jsem asi tak 20 minut. Je to opravdu sarčka. Je až smutné co někteří "herci" udělají pro prachy. ()

mikeleon odpad!

všechny recenze uživatele

Chcel som dať 1 hviezdičku za scénu keď Pamela a tá druhá tancujú doma a vyjde korytnačka spod postele a keď ich vidí radšej sa obráti a ide naspäť a presne taký dojem som mal z tejto "komédie" ! ()

boomoo 

všechny recenze uživatele

Pro zdejsi intelektualy asi nestravitelne sousto ale pro normalni lidi je to vyborna komedie. Humor ve stylu Fantozziho, hlaskujici policajti, absurdni zapletka, fesandy herecky. Ja se tlemil v kuse a ruku na srdce, kdy jste naposledy videli kanadskou kinematografii ? ()

mikehoblog 

všechny recenze uživatele

Blonďatá a blonďatější není tak špatný film. Je tam dost scén, u kterých jsem se i zasmál. Možná je tam něco až moc přehnané, ale u kterého filmu tomu tak není? Hlavní postavy jsou zahrané dost dobře, a správně "ulítle". Jsou to prostě ty blondýnky, jaké známe z vtipů. 4 hvězdy bez váhání. ()

Reklama

Reklama