Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvě hloupé blondýny, které vypadají, jakoby právě vylezly z reklamy na růžovou, se přihlásí do kurzu létání. Tam se také poprvé setkávají a zjistí, že si neuvěřitelně dobře rozumí. Dee a Dawn se stanou dobrými přítelkyněmi a ke svému překvapení zjistí, že jsou dokonce sousedky už skoro celý rok! Obě dvě si touží najít práci, a jelikož jsou "výborné" tanečnice, natrefí v novinách na inzerát a dostaví se na konkurz. Jenže tam se situace v několika příštích minutách pěkně zamotá a najednou jsou Dee a Dawn podezřelé z vraždy. Sledují je dva muži, kteří si myslí, že jedna z nich je údajná známá vražedkyně Kočka, a ti jim nabídnou kupu peněz za to, aby jely k Niagarským vodopádům a odstranily pana Wonga. Blondýnky to přijímají, protože to pochopí úplně jinak, než je to řečeno, a pouští se na bláznivou cestu... (Ssimca)

(více)

Recenze (132)

lepo 

všechny recenze uživatele

Tak emociálne silný a dojímavý príbeh o sebairónii a sebaskaze, zo syndrómu blond faces a ďaľších primárných atribútov som ešte nevidel. Pamela zahrala svoju životnú rolu , ako v tej reklame na značkové jogurty "Clence" , v ktorých dokonale svojou mimikou a profesionálným herectvom skryla svoju hrudníkovú slabosť a ukázala, že je predsa len niekto a niečo. Podobnosť s herectvom Marlene Dietrich nie je vôbec nähodná , práveže naopak. Nielen blond krásné vlásky, ale výnimočný teatrálný výkon podobný ako v Modrom anjeli, mi nedovolil spustiť oči z obrazovky. Neskutočná filmová extáza a herecké šialenstvo tejto , povedzme si pravdu Veľkolepej divy nech trvá na veky a nikdy inak. Dohovoril som. HOWGH !!! Odchádzam na psychiatrické liečenie. ()

skaann 

všechny recenze uživatele

Oddechová komedie o dvou hezkých hloupých blondýnkách, které mají víc štěstí než rozumu. Rozhodně si nemyslím, že se jedná o jeden z nejhorších filmů, jaké jsem kdy viděla, i když je pravda, že znovu už ho vidět nemusím. Navíc musim ocenit, že film si na nic nehraje, prostě to měla být komedie o hloupých blondýnkách a ta to taky je. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

O úrovni této narůžovělé anomálie netřeba polemizovat, ale rád bych přidal k dobru historku, kterak se údajně seznámili autor Dean Hamilton a Pamela "dvě největší bóje na pláži Mitche Buchannona" Anderson. To se takhle jednou pan režisér procházel po parku ve Venice, když potkal Pam venčící svého trpasličího pudla v ceně rok staré Octavie. Známý svým strachem ze psů, hned se na ni obořil: „Jak to, že ten váš čokl nemá košík?!“ načež mu silikonová stará Belgie bezelstně odvětila: „My ale nejdeme nakupovat.“ A co on na to? „Promiňte, to jsem nevěděl..“ V rámci objektivity musím dodat, že kdybych se živil například opravami kabelovky, zazvonil u dveří bytu a otevřela mi v průsvitném župánku Denise Richards a s tím, že je zrovna úplnou náhodou ve sprše její nadržená kamarádka Pam, mě pozvala dál, tak asi nebudu přikládat váhu intelektuálním schopnostem a půjdu prostě opravit ten kabel… ()

lokol odpad!

všechny recenze uživatele

no...dal som sa nahovorit na pozeranie blondatej a blondatejsej...nasiel som tam jedinu vtipnu scenu ktora ale tiez bola tak preafektovana ze mi to skazilo dojem(prislo mi to ako parodia na neslusny navrh ked p-amela hadzala kockami). Kazda scena co mala byt vtipna bud bola preafektovana (parodia na tanec jima carreyho) alebo to poznam z inych filmov (mr. bean a jeho auticko na kruhovom objazde, popripade tocenie sa vo dverach hotela...) alebo humor ktory mi pride nevtipny (korytnacka)...ak tam je nieco dobre co su vacsinou nepochopene veci tych dvoch mafianov je toho moc naraz az to neni vtipne...ak jednu vec nepochopia na tri krat pride mi to az take nasilu...nechapem ako sa mozu dat dve zeny, ktorych mena ked sa povedia tak su to mena ktore sa poznaju, nahovorit na takuto pakarnu kde zo seba urobia sproste...jim carrey urobi zo seba vola ale ide to na efekt...a funguje to...jak toto moze prist niekomu vtipne...a ako mohli pamela a denise ocakavat od tohoto uspech nechapem... ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Prdící želva? Pamela, jak se rve do šatů panenky Barbie? Ano, to vše je k vidění jen a pouze v Blonďaté a blonďatější. Že v tom hraje prsatá Pamela bych ještě pochopila, ale že i Denise... Stupidní zápletka s blbýma fórama a špatnýma hereckýma výkonama. Na druhou stranu existují ještě mnohem větší filmové hnoje. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (2)

  • Po havárii letadla vylezou blondýnky nákladním prostorem, který letadlo před tím ani nemělo. (Shr1nK)
  • Film se natáčel ve Vancouveru, v Richmondu, v Pitt Meadows a Maple Ridge v Britské Kolumbii a Los Angeles a v Santa Claritě v Kalifornii. (rafix)

Reklama

Reklama