Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hořký svár vyplenil tři generace mužů jedné z nejznámějších mafiánských rodin. Nyní se ženy této rodiny rozhodly vzít moc do svých rukou. Ve jménu svých otců a na památku svých synů bude jejich pomsta sladká, jejich polibky přinesou smrt a jejich moc bude absolutní. (Butterfly E.G. s r.o.)

Recenze (16)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Presne podľa názvu. Gangsterka na nežný až bábovkový spôsob, ale stále pozerateľné, hlavne kvôli Nastassji. Dnes už film nevzbudí také emócie ako kedysi a žiadny Krstný otec to nie je, ale predsa len dobre zobrazí, ako na tej Sicílii dlhodobo vládli ozbrojení páni v oblekoch. Bol by som zvedavý, aká forma mafie tam vládne dnes. ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Film jsem viděl už kdysi, ale dodneška si pamatuju na scénu, kdy jeden z mafiánů přiloží polštář k hlavě spícího malýho kluka a pak jej do ní střelí. Takže emoce to vyvolat vskutku umělo... Možná trošku nedoceněnej a polozapomenutej snímek z mafiánského prostředí, ale na to, že jde "pouze" o TV film, to svý nesporný kvality rozhodně má. ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Zrejme najslabší film z mafiánskeho prostredia, aký som videl (a videl som ich dosť) - trápne prekombinovaný a napriek tomu ľahko predvídateľný. Jediné svetlé okamihy ponúkajú v určitých momentoch celkom kvalitné herecké výkony, zvlášť Jennifer Tilly, aj keď ani James Marsden ako neľútostný zabiják s tvárou neviniatka nie je na zahodenie. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Ženy mafiánky byly nuceny vzít osud do vlastních rokou, protože si s nimi krutě zahrál, naházel jim spoustu klacků pod nohy a ony mu to teď vrátí. ()

Lord.Jim 

všechny recenze uživatele

Film měl v sobě tolik potenciálu, kterej zůstal bohužel nevyužit! Vynikající a neuvěřitelně krásná Vanessa Redgrave spolu s božskou Natassjou Kinski - co víc si přát? Z nostalgie 3*. ()

rockwoman 

všechny recenze uživatele

Bella mafia = na první pohled působí něžně, ale jejich srdce jsou poznamenané bolestí a touhou po pomstě. James Marsden & Nastassja Kinski = jejich postavy tu asi nejvíce upoutaly mou pozornost. Milovat či nenávidět? Těžký boj v srdci pro ní = dát a ukončit život = částečná lítost i k němu = nikdy se nedozvědět kam skutečně patřil. Poutavý příběh z mafiánského prostředí, kde hlavní role byly svěřeny především ženám, ale stejně si myslím, že tou nejzkaženější a zároveň sexy třešničkou na dortu tu byl právě James Marsden. :-) ()

xaver 

všechny recenze uživatele

Další z kontroverzních snímlů, zřejmě financovaných mafií, aby zase sháněla sympatizanty. Tyto bezduché snímky o kladech mafiánských rodin jsou prokletím kinematografie. ()

JITY 

všechny recenze uživatele

Čítala som knihu, ktorá sa nedá porovnať s filmom, ale podstata tam je v ktorej zohráva veľkú úlohu sicílska mafia. Film je dosť nostalgický a napínavý, lebo až do poslednej chvíle divák čaká , čo sa bude diať a ako sa to vykryštalizuje. Bella mafia je názov , ktorý sa pre tento film jednoznačne hodí a hrdinky nežného postavenia sú pre tento film stvorené. Režisér David Greene urobil dobrú voľbu obsadenia, no a Franco Nero neodmysliteľné patrí do postáv mafie.... ()

Reklama

Reklama