Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Michal (Vojta Kotek) se zúčastní oslavy na lesní chatě. Řízením osudu zbude po skončení oslavy na chatě sám s dívkou Zitou (Dorota Nvotová), kterou vidí prvně v životě. I když není zrovna jeho typ, pod vlivem výjimečných okolností s ní prožije vášnivou noc. Vlivem lapálie, která se jim stane jsou nuceni spěchat zpět do města. Náhle jde sice „o život“, ale poněkud jiným způsobem a obráceně, než jsme zvyklí. Z chaty uprostřed lesů se vydávají ještě v noci na cestu, aby vše vyřešili. Do cesty se jim v jako v každé správné road-movie staví nečekané překážky a všechno se komplikuje víc než z počátku čekali, takže je tu dost dramatických situací pro to, aby se Michal se Zitou postupně o sobě dověděli víc a zjistili, co všechno mají společného. Jejich cestu navíc doprovází záhadná bytost (Robert Nebřenský) a postava (Bob Klepl), kterou můžeme označit jako duch zemřelého. Všechny postavy se v průběhu filmu navíc různě propojují a vše spěje k překvapivému rozuzlení... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (328)

Malarkey odpad!

všechny recenze uživatele

Ulovit miliardáře byl poslední český film, kde jsem se styděl, že na ten film vůbec koukám. Hovadina ve všech směrech, která prý měla mít nadhled, ale ve výsledku stála za hovno. Když jsem se chystal na tenhle film, říkal jsem si, že to třeba nebude zase tak hrozný. A že se třeba pobavím. Nebudu řešit herce, ti za to ani moc nemůžou, ale samotný příběh. Nechápu, jak je možné, že v dnešní době stále může někdo, jako Pawlovská, psát tak příšerné scénáře a sehnat na ně peníze, aby se to natočilo. Vždyť každej musel vidět, že je to strašná hovadina. Bohumil Klepl si to ale evidentně užíval, nicméně mě mrzí, že peníze z českého fondu na kinematografii jdou na takové sračky, jako je právě tenhle film a ne na, ve světě, ale i u nás, oceněné scénáře, které doteď čekají na zfilmování. Hlavně že Halina si zase mastí ego nad tím, co skvělého se svými kumpány vytvořila. ()

Kosmik 

všechny recenze uživatele

Tenhle film má jeden zásadní problém a sice otevřený útok bez skrupulí na křesťany a jejich názory na antikoncepci a interupci. Šteindler vše pak završuje popřením křesťanské víry vůči jiné. Poslední fackou pro křesťany pak může být zjevení pornoherců včele s Rosenbergem. Dokáži se vcítit do kůže věřícího křesťana, že takový film jej pak může až pobouřit a urazit a je pak pro něj pouhým odpadem. Na druhou stranu film samotný není vůbec špatný. Nejde sice o žádnou kultovní záležitost, ale pro pobavení na jeden večer je ideální. Pokud bych ale chcel na film jít s přáteli nebo jim jej pustit doma, pečlivě bych zvažoval, zda-li na něj zvát někoho křesťansky založeného. Ten film by mohl u něj vyvolat zlou krev. Režisér chtěl jít cestou otevřené kontroverze, která ale v tomto případě spíše uškodila. ()

Reklama

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Zajímavost opsaná z čsfd: "Jde o první film Milana Šteindlera, který se promítal na testovacích projekcích a poté upravoval podle reakcí diváků. (xjane)". Tohle nemůže být pravda, protože po testovacích projekcích by tenhle paskvil nemohl jít do kin ani do jakékoliv jiné distribuce. Vzhledově průměrná herečka s mediální rádobyhvězdou v šílenosti, ke které napsal scénář pacient, bývalý kněz a dalajláma v jednom, z ústavu pro choromyslné s představami o milionkrát pomalejších biologických procesech... Dokud se peníze pro film budou strkat do podobných kravin, tak bych byl raději kdyby se daly třeba nějakým nadacím jako je Naše dítě nebo Konto bariéry (toto není reklama, jen povzdech nad úrovní české kinematografie posledních let...). ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

No tak tohle už je vskutku příliš. Opravdu bych to rád nějak slušně popsal a rozebral své pocity, ale v tomhle asi ne. Sem tam to bylo úsměvné, ale převahu měla rozhodně trapnost a mnou velice neoblíbený Ko(ko)tek, který opět nepředvedl nic. Jako zkušenost určitě doporučuji, ale jako zážitek na nudný večer.. ne, kdepak. Ruce pryč. 30% ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Štendlerovina jak vyšitá. Někomu ten humor muže připadat trapnej, ale já se musel pořád něčemu chlámat. Ko-ko-ko-kotek a ko-ko-ko-koktavá Nvotová se k sobě docela hodili a doplňovali se. A dostávali se do všelijakejch situací, ktery nejsou moc pravděpodobny, ale na druhou stranu sou zábavny a nebo aspoň vtipně zahrany. Meziděj s poslancem a jeho duchovním duševním duchem už neni tak dobrej, ale docela musim docela pochválit docela ucházející efekty (na českej film). ()

Galerie (25)

Zajímavosti (6)

  • Srnka, která hrála ve filmu, se během natáčení zaběhla a svým majitelům se vrátila až po týdnu. (hippyman)
  • Natáčelo se mimo jiné v Ratajích nad Sázavou. [Zdroj: Filmovamista.cz] (M.B)
  • Natáčení probíhalo od 24. června do 11. září 2007 v Praze a jejím okolí. (hippyman)

Reklama

Reklama