Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hrdinou kanadské komedie režiséra Paula Foxe je Ryan (Paulo Constanzo), který netouží po ničem jiném než po životním úspěchu. Jen se o něj sám dost nesnaží. Jeho kamarádi hipíci zbohatli ne zrovna legálním způsobem, bratr se zmohl sice legálně, s morálkou však pokulhává, a otec poté, co ztratil práci a víru v systém, v němž žije, se také protlouká mimo společnost. Dokonce i ženu, po níž Ryan touží, podporuje zloděj aut. Když přijde o místo, živí se příležitostně v časopise o loterii, fotografuje vítěze a píše jejich příběhy. A když se setká s Brycem (JR Bourne), jenž ví, jak vydělat prachy právě na loterii, zdá se, že touha stát se milionářem bez práce se naplní. Jenže je tu půvabná Ming (Steph Song), s níž se poznal v hodinách mandarínské čínštiny. A právě jí musí Ryan dokázat, že je jiný než Bryce. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (8)

Jenda 

všechny recenze uživatele

Typický kanadský film z produkce HBO, který nepatří mezi tu top špičku, které HBO dokáže vyprodukovat, a na který si pravděpodobně nevzpomenu už za půl roku, až budu kontrolovat co jsem hodnotil. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"To stačí !! Jsi přijat, Ryane !! Příznivá feng-šuej !!" - "To snad maj jen budovy, ne ??" - "Už ses někdy setkal s někým, kdo ví co je feng-šuej ??" ;) ()

Iggy 

všechny recenze uživatele

Příjemný malý film, v němž podstatnou roli hraje kanadský Vancouver, domovské město spisovatele a autora scénáře Douglase Couplanda (Vancouveru věnoval i svou knihu City of Glass, v níž se o filmu několikrát zmiňuje). Vancouver je jedním z hlavních center severoamerického filmového průmyslu, ovšem obvykle ve filmech hraje jiná americká města, sám sebe jen velmi zřídka, takže v Everything's Gone Green máte jedinečnou šanci vidět Vancouver opravdový. ()

MartinNDL 

všechny recenze uživatele

Když sem dal tři hvězdy, tak zkusim najít tři pozitiva, který to obhájí. Takže první. Je to kanadský a je to komedie a to zavání obecně průserem a neřikám, že sem se nějak řechtal, ale tvůrci to prostě výrazně neposrali, já to dokoukal bez větších obtíží a něco (málo, ale něco) bylo i originální. Druhý i třetí se týká herců, ale každý trochu jinak. OK, upřímně, mám celkem oblíbenýho Paula Costanza (jednak za Road Trip, druhak za Joeyho), tady snad prvně nehraje vyhublího studenta a dospělá role mu i docela sedí. Dokoce tak, že mu jí de i věřit. A poslední poznámka se týká tý asijský kočky. Steph Song se jmenuje. Ta je prostě nádherná. Jo, je to povrchní, pokleslý a ubohý, ale ke štěstí mi stačí, když je holčina kočka. ()

4daPeace 

všechny recenze uživatele

Verdikt: Slabsi filmovy prumer, kdyz vezmu v uvahu, ze je to zde uvedeno jako komedie a ani jednou jsem se nezasmal, tak by bylo hodnoceni o jeden stupinek nizsi, ale protoze jsem se nesmal, jako komedii jsem to ani nebral. Udelejte to same. Tecka. ()

dragosta 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době film, u kterého jsem se nasmála. A to je kupodivu kanadský! Hlavní hrdina je sympatický, ostatní postavy jsou taky ok. Humor je vetkán snad do každé scény a přitom působí velmi nenuceně. Jen závěr ztratil trochu na šmrncu. I tak si zaslouží 4*. ()

Yetikuty 

všechny recenze uživatele

Komediální podprůměr:-(Je to bohužel jedna nekontrolovatelná vlna NUDY za druhou...Marně jsem hledal aspon malinké vtipné místo(a to jsem si dal smoke:-)),ale nedočkal jsem se. hodnocení:1 a 1/2* za to,že jsem vydržel do konce. Nicméně scéna s velrybou byla naprosto skwělá a sledoval jsem ji se zatajeným dechem a chtěl tam být mezi nimi ()

kolodej1 

všechny recenze uživatele

je to takový milý, malý film. Spíše úsměvný než pro záchvaty smíchu, ale na druhou stranu ten úsměv mi vydržel téměř celý film a to není málo. Snad mohl být o něco méně idealistický závěr, ale jinak jsem si film užil a nemám mu příliš co vytknout ()

Reklama

Reklama