Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hrdinou kanadské komedie režiséra Paula Foxe je Ryan (Paulo Constanzo), který netouží po ničem jiném než po životním úspěchu. Jen se o něj sám dost nesnaží. Jeho kamarádi hipíci zbohatli ne zrovna legálním způsobem, bratr se zmohl sice legálně, s morálkou však pokulhává, a otec poté, co ztratil práci a víru v systém, v němž žije, se také protlouká mimo společnost. Dokonce i ženu, po níž Ryan touží, podporuje zloděj aut. Když přijde o místo, živí se příležitostně v časopise o loterii, fotografuje vítěze a píše jejich příběhy. A když se setká s Brycem (JR Bourne), jenž ví, jak vydělat prachy právě na loterii, zdá se, že touha stát se milionářem bez práce se naplní. Jenže je tu půvabná Ming (Steph Song), s níž se poznal v hodinách mandarínské čínštiny. A právě jí musí Ryan dokázat, že je jiný než Bryce. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (8)

Yetikuty 

všechny recenze uživatele

Komediální podprůměr:-(Je to bohužel jedna nekontrolovatelná vlna NUDY za druhou...Marně jsem hledal aspon malinké vtipné místo(a to jsem si dal smoke:-)),ale nedočkal jsem se. hodnocení:1 a 1/2* za to,že jsem vydržel do konce. Nicméně scéna s velrybou byla naprosto skwělá a sledoval jsem ji se zatajeným dechem a chtěl tam být mezi nimi ()

MartinNDL 

všechny recenze uživatele

Když sem dal tři hvězdy, tak zkusim najít tři pozitiva, který to obhájí. Takže první. Je to kanadský a je to komedie a to zavání obecně průserem a neřikám, že sem se nějak řechtal, ale tvůrci to prostě výrazně neposrali, já to dokoukal bez větších obtíží a něco (málo, ale něco) bylo i originální. Druhý i třetí se týká herců, ale každý trochu jinak. OK, upřímně, mám celkem oblíbenýho Paula Costanza (jednak za Road Trip, druhak za Joeyho), tady snad prvně nehraje vyhublího studenta a dospělá role mu i docela sedí. Dokoce tak, že mu jí de i věřit. A poslední poznámka se týká tý asijský kočky. Steph Song se jmenuje. Ta je prostě nádherná. Jo, je to povrchní, pokleslý a ubohý, ale ke štěstí mi stačí, když je holčina kočka. ()

Reklama

Jenda 

všechny recenze uživatele

Typický kanadský film z produkce HBO, který nepatří mezi tu top špičku, které HBO dokáže vyprodukovat, a na který si pravděpodobně nevzpomenu už za půl roku, až budu kontrolovat co jsem hodnotil. ()

Iggy 

všechny recenze uživatele

Příjemný malý film, v němž podstatnou roli hraje kanadský Vancouver, domovské město spisovatele a autora scénáře Douglase Couplanda (Vancouveru věnoval i svou knihu City of Glass, v níž se o filmu několikrát zmiňuje). Vancouver je jedním z hlavních center severoamerického filmového průmyslu, ovšem obvykle ve filmech hraje jiná americká města, sám sebe jen velmi zřídka, takže v Everything's Gone Green máte jedinečnou šanci vidět Vancouver opravdový. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"To stačí !! Jsi přijat, Ryane !! Příznivá feng-šuej !!" - "To snad maj jen budovy, ne ??" - "Už ses někdy setkal s někým, kdo ví co je feng-šuej ??" ;) ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama