Reklama

Reklama

Three Extremes: Dumplings

  • Hongkong Jiao zi (více)

Obsahy(1)

Bohatá panička se pod dojmem ochlazení vztahu s manželem a pod tlakem neúprosného běhu událostí, pokusí zastavit a zvrátit čas. Alespoň co se jejího věku týká. Žádná cena není dost vysoká, žádný pokus marný, žádná zvrácenost dost zvrhlá, aby ji to odradilo od jejího rozhodnutí. (kagemush)

Recenze (32)

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Minimálně o level výše než prostříhaná a překroucená verze z Three Extreme (fakt úplně jiný fim) -která i tak byla to nejlepší co tahle povídkárna předvedla. Nevím proč, ale funguje to přesto, že vlastně nejde o nic moc strhujícího, explicitně brutálního nebo nevídaně zvráceného.. Je to prostě "jen" parádně zahrané a zrežírované přesně a v tempu. Výsledek je jednoduše chytlavý a přestože se z toho srdcovka asi nestane, nemůžu tomu vytknout vlastně nic. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Nejgeniálnější asijský horor!! Zpracovává pro diváka naprosto ojedinělé téma touhy po kráse a mládí skrze asijskou kuchyni. Přístup k tomuto kulinářskému umění je zde pak předveden tím nejbizardnějším a nejodpornějším způsobem. Celý film je technicky absolutně vypiplaný, všechno klape jak hodinky, vše je jako by téměř dokonalé a v pořádku. Pravda a tajemství věčné krásy kuchařky je peklo samo ... Film má úžasný vizual, myšlenku, střih, barvy, kameru, excelentní zvukový doprovod (!!!), nápad ... prostě vše. Těžko ho zařadit i mezi čistý horor, tohle je prostě bizardní nechutnost ... Jedinný podobný snímek, který znám, je rovněž asijský (čínský) Deadly Delicious (2008), který je za tímto v těsném závěsu. Nic podobného (zatím neznám). Tento film byl uveden a nechutně zkrácen do trojpovídky Three Extremes (2004). ()

Reklama

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Kapku jiné Babicovy dobroty.  Postavy jsou definovány jen svou touhou po omládnutí  a sexuálním pudem. Nic proti tomu, jen to docela snižuje jakýkoliv emocionální prožitek.  Pocit, že člověk sleduje jen odosobněné   a docela nudné porno na porntube  podtrhují čvachtavě křupavé zvuky filmu jak při sexu, tak při jídle. Nadržení však nezbystří, eroticky je film impotentní stejně jako horor.  Koho šokuje či znechutí požírání gumídků  oči pryč, my ostatní je přivřeme tak maximálně při jednom či dvou záběrech. ()

Sysel_CZ 

všechny recenze uživatele

Tenhle filmek má slušnou a opravdu dusivou atmosféru. Náplň filmových knedlíčků působí nejen na chuťové buňky diváků, ale také na psychiku hlavní hrdinky. Je úžasné sledovat, jak v ní zápasí touha po mládí a totální odpor k jeho zdroji. Mohlo by to být o něco rychlejší, ale jinak nemám moc co vytknout. A tu růžovou břečku si budete pamatovat ještě dlouho :) ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Chvílema jsem měl dost práce udržet pozornost, hlavně v první půlce, která se dost táhne. Při scéně potratu se to však zlomí, a divák se konečně dočká bizarních pochutin, drsného sexu a úchylného návodu, jak si zajistit věčné mládí. Mimo zajímavého námětu se film může pochlubit skvělou hudbou, ale u vytržení jsem z něj rozhodně nebyl. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama