Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hudební pořad, který se zabývá avantgardní a také převážně klubovou hudbou a novinkami ze světa zahraničních i domácích hudebních formací. Můžeme zde vidět i zajímavosti ze světa filmu. (duklak2)

Recenze (43)

Phorbo 

všechny recenze uživatele

Mít možnost dát víc jak 5 hvězdiček tak jich dám o hodně víc. Paskvil si to zaslouží. Musíme doufat, aby ho znovu začli dělat... ()

Ukko 

všechny recenze uživatele

Pro nás odrostlé clubery povinnost. KK je doteď sympoška. Škoda, že kultura devadesátek byla tolik spjata s fetem :/ ()

Perfo 

všechny recenze uživatele

Perfektní (ne)jen hudební pořad pro noční ptáky. Škoda, že pánové z České televize byli jiného názoru ()

pouler 

všechny recenze uživatele

Poměrně zásadní pořad pro jednu generaci. Když to porovnám s podprůměrným Music-blockem září paskvil jako hvězda na nebi hudební publicistiky. ()

Albyx 

všechny recenze uživatele

Souhlas s Ivoshkem 5 hvězdiček speciálně za díl o socialistickém popu 80. let, který mně bavil od začátku do konce (videl jsem ho o vikendu). Chapu oznaceni za kultovni zalezitost :-)). ()

lebik 

všechny recenze uživatele

Asi jedina vec, co stala za koncesionarske poplatky....Jenze pani bolsevici v CT si rekli, ze tudy cesta nevede, Chinaski a Krajca nam tam Otakaro nepovoli a lidi preci nemuzou na takovedle pseudoumelce koukat, ze jo...Radeji to zrusime...Takze ted tady mame sracky jako Meduza, dva dementy v popelnici a neco s tou afektovanou buchtou, co si o to vylozene rika...pecka... ()

topi80 odpad!

všechny recenze uživatele

Další ze série pořadů, kde vám s patosem zneuznaných géniů říkali, co byste neměli poslouchat a co byste poslouchat měli, přičemž to, co byste poslouchat měli, bylo po stránce sračkoidnosti nezřídka na stejné úrovni jako to, co byste poslouchat neměli. Vše v neskutečně nesympatickém balení. ()

SenFlxr 

všechny recenze uživatele

Vynikající pořad, díky němu jsem přišel na spoustu pro mě nové muziky i nějaké filmy. Je velká škoda, že nic ani přibližně stejně dobře udělaného,už na českých televizích není... Pro ty co ještě neviděli, vřele doporučuji díl mapující československou populární hudbu 80tých let. Byl vydán i na dvd. ()

moriarty 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem vlastně jen pár dílů, ale i tak mě tento pořad hodně obohatil, poprvé jsem tu uslyšel Jazzanovu, Royksopp nebo Zero 7. Škoda, že tento formát nepřežil, asi patřil do volnějších devadesátých let, ne do toho dnešního neohubismu. A díl o osmdesátých letech je asi nejlepší epizoda televizního pořadu všech dob :) ()

Reklama

Reklama