Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladou ženu, jejíž matka zemřela při porodu, čeká věčný život buď v nebi, nebo v pekle. Musí se rozhodnout, koho poslechne, zda svého anděla strážného, kterého potkala v dětství, anebo ty zlé. (tribican)

Recenze (7)

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Co jsem od toho čekal? Béčkové trápení, s předvídatelným příběhem a nezajímavým dějem. Dostal jsem místo toho, místy zajímavý atmosférický horor s dobrými nápady. Příběh nebyl odbytý jako u jiných béčkových hororů a děj se dal s přehledem zvládnout. Jen trošku zapracovat na napětí, scénáři, vyměnit herecké obsazení a mohla z toho být ještě daleko lepší podívaná. I tak mě Left in Darkness docela překvapil, tak že doporučuji.. 6/10 = 60% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Nikdy jsem filmy Stevena R. Monroa nehodnotil nějak vysoko, tohle je jedno z nejvyšších hodnocení, které jsem mu dal, ale myslím si, že je to dobře odvedená práce. Má to příjemně mysteriózní charakter, má to příběh, jenž dovede zaujmout, ani herecky to není vůbec špatné. Na béčko je tohle pro mě nadprůměrně odvedená práce, kterou jsem rád sledoval i s potěšením. ()

Koly 

všechny recenze uživatele

Monroeův počin IT WAITS mě vůbec neurazil a tak jsem byl dost zvědavý, s čím se vytasí příště. Bohužel to dopadlo nejhorším možným způsobem. Stupidní příběh, dohromady žádné gore (krev) a, na zhruba 85 minut stopáže, neuvěřitelná nuda. Jediný klad vidím v hlavní hrdince, kterou by bylo opravdu za co chytit. Bohužel je blbá jak tágo, ale to může být divákovi celkem jedno. ()

masw 

všechny recenze uživatele

Film se mi opravdu líbil, Monica Keena předvedla výborný výkon, jen škoda že scénář neměl lepší kvalitu. David Anders tu hraje velmi podobnou roli, jako v jiných svých filmech, ale to vůbec nevadí, je opravdu dobrý! ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Dobrý nápad. Špatné zpracování. Proč pořád dávali do záběru ten její zadek, když to zas taková sexbomba nebyla ??? Laciné, stupidní, ... fakt nechápu. Dívám se na film - chci vidět dobře zahrané emoce, gesta a trefně odříkané dialogy. Koukám na zadek - tak se dívám na porno. ()

kacir odpad!

všechny recenze uživatele

Konečne si viem predstaviť pod slovom "Pičovina" film. Toto bola až špeciálna odpad Pičovina. Hlavná postava totálne vymletená, hlúpa, sprostá, debilná, jebnutá piča, ktorej som mal chuť dať zo pár kopancov do tej nabotoxovanej papuli. Fackt nesympatická, do role sa dostala asi kvôli tým veľkým ceckám, na ktoré v jednom kuse "hľadela" kamera, až to bolo trápne. Musela sa vyspať s celým štábom, aby tu mohla "hrať". Ešte k tomu 21 ročnú, keď na pohľad vidno, že už je stará krava. A ten jej smiešny beh. Ten beeh. Beh. Božeee pomooc. To bolo až zúfalé.. Ja mám nervy. Najhoršie na tom je a to ma vlastne najviac vytáča, že si tá piča myslela ako dobre hrá a brala sa vážne. Tfuj. Akože už som videl veľa pičovín, ale tie sa buď nebrali vážne, alebo to boli také slabé pičoviny, že som na ne zabudol. Dosť. Skratka Toto určite nie je horor! Strata času. Nepozerať!! ()

Dalajlada odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle byl extrémně špatný film. Nesympatičtí nehereci se špatně napsaným scénářem a mizernou režií vedou otřesné dialogy ve filmu bez pořádného děje a atmosféry. Nápad super, provední hrůza. ()

Reklama

Reklama