Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na jednom večírku byla opilá čtrnáctiletá Emma znásilněna bratrovým kamarádem. Nikdo ji nenaslouchá, nikdo jí nevěří a pro Emmu se život se stává peklem. Pomocnou ruku jí podá až Aron, mladík, jenž je do ní tajně zamilován… (oficiální text distributora)

Recenze (23)

LiVentura 

všechny recenze uživatele

Chápu vznik filmu, a až na kameru respektuji tvůrce i herce, kteří mi přišli dobří. Film o životě mladistvých na malém švédském městě, kde se odehraje něco, co navždy změní mladou čtrnáctiletou dívku.. ()

boshke 

všechny recenze uživatele

Úžasně tupý film. Motivace jednotlivých postav je čirou hádankou, většinu filmu na mne Emma působila, že i to znásilnění (mimochodem, úžasně vyobrazené) je jí úplně u prd*le. Její máničkoidní bratr z počátku působí jako jediná normální postava, než divák zjistí, že mu nejde ani tak o jeho sestričku, jako o to, jak kvůli ní vypadá on. Mezi postavami se nedá orientovat, protože všichni chlapci vypadají jako brazilští plavčíci a všechny dívky jako vycpané blonďaté barbíny. Ale asi právě pro tu blbost toho filmu těch... 40% ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Vydavteľ síce na obale udáva prístupnosť od 12 rokov, zabudol však udať aj hornú hranicu. Ročníky 20+ riskujú skoro hodinu a pol drsnej nudy. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Šílené zklamání, o filmu jsem prakticky nic nevěděl, ani jsem o něm nic moc neslyšel. A ani před shlédnutím jsem nekoukal na hodnocení, ale to se mi vymstilo. Čekal jsem trochu revenge movie ale prd. PArta ožralejch děcek, znásilnění a...... To je všechno, vůbec nic se neděje vše je nudné a herci jsou šílení ksichti. Něříkám že chci pěkné tváře ale zubatej hnusák a pihovatá pipka se celý film jenom ožíraj, to je tak šílená nuda že bych blil. Čekal jsem něco lepšího. ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Připadlo mi to jako docela dobrý film s velmi pěknou hudbou. Samozřejmě, že mě nudily scény plné bezuzdných pitek náctiletých anebo jejich zabíjení volného času videohrami. Naopak mě zaujaly právě zdánlivě nudné scény, kde se nemluví, anebo mluví až příliš. ()

jitrnic 

všechny recenze uživatele

Snaha o civilnější pohled do světa teenagerů ve finále vyznívá snad ještě plošeji a povrchněji než jiné snímky na toto téma, Navíc ta dějová linka... V prvních třech minutách filmu je znásilněna dívka, pak se 70 minut neděje nic, pak bratr zjistí, kdo to udělal, obejme se se sestrou a je konec. Herecké výkony hrozné. ()

arcticsky 

všechny recenze uživatele

Přistupoval jsem k tomuto filmu s obavami, ale nakonec to tak úplně špatné nebylo. S výhradami koukatelné, ale těsně pod průměrem. ()

Elbarto08 

všechny recenze uživatele

ty rádoby dokumentární a reportážní záběry kazili dojem filmu..ale ne, že by nějaký měl. Té holce zřejmě po půl filmu bylo jedno, že byla znásilněna ()

Wopat odpad!

všechny recenze uživatele

Zkurvených 78 minut, o které mi tenhle shit zkrátil život. Připomínalo mi to ty edukativní filmy, které nám na základce pouštěli v rodinné výchově. Kdyby to natočila parta šestnáctiletých nadšenců, dal bych nejspíš dvě hvězdičky za snahu. Ale toto?!!! ()

Lorge odpad!

všechny recenze uživatele

Občas mě skutečně zaráží, co všechno se objevuje na novinových stáncích. Vedle Apokalypsy, Casina či Sin City tam člověk narazí i na dokonalou sra*ku typu Fjorton suger. Strašlivá kamera, úděsné herecké výkony (pokud se tomu dá tak říkat) a ještě neschopnost českých distributorů vymyslet jen jeden název, to vše tvoří opravdu ukázkový příklad odpadu jak vyšitého. Kdyby aspoň všichni na konci umřeli, bylo by to tak na jednu *, takhle to byja jen hodina a půl v pi*i. ()

kubilov odpad!

všechny recenze uživatele

Fjorton Suger je strašně prázdný film, který "analyzuje" a "řeší" problém čtrnáctileté holky, která to jen přehnala s chlastem a měla smůlu. Otřesně natočené a zahrané, naprosto zbytečný film. ()

GoldenGecko 

všechny recenze uživatele

Já v tom filmu něco našla, tím myslím, že aspoň něco ve mě vyvolal, že o něčem byl. Ale o čem? Jasně holka chce mít kámoše jako její brácha, žárlí na něj a pak se skámoší s jakejmasi skejťákama. Vlastně to není ani špatný námět pro film, že chce holka někam zapadnout, ale bylo to hrozně uboze podané. Jako by film ani nedržel pohromadě, byla to jen hromada poslepovaných scén. ()

antragus 

všechny recenze uživatele

No nebudu předstírat, že to nejsou velice slabé tři hvězdičky podobně, jako je velice slabý vlastně celý film. Na to, že to bylo dělané nízkorozpočtově, neprofesionálně a jak se tu uvádí skoro až studentsky (a čert ví jak ještě jinak), má ten někdo, kdo to celé zplichtil, od studentů, respektive zobrazené věkové kategorie, dost propastný odstup. V případě, kdy se mi někdo snaží nalhat, že se někde na světě čtyři dny po sobě jenom chlastá, na mejdany se chodí jako do práce (do níž mimochodem pro změnu nechodí nikdo včetně rodičů) a jediný životní problém náctiletých je umlátit maníka v nějaké předpotopní videohře, je ten někdo evidentně dost mimo mísu. A Beverly Hills se nepočítá... To co mělo být hlavní zápletkou zdaleka nepůsobí jako to hlavní na filmu, chlastaček s nepřirozenými herci a celkově nepřirozených dialogů je zase až moc. Tak tu třetí hvězdu aspoň za relativně krátkou stopáž. ()

Reklama

Reklama