Reklama

Reklama

V nadpřirozeném thrilleru One Missed Call obdrží skupina náhodných lidí děsivou sms, která se týká posledních okamžiků jejich života. Ačkoliv jde zprávy vymazat, danému nešťastníkovi jich postupně přichází stále víc a víc. Beth Raymond (Shannyn Sossamon) má hluboké trauma. Zcela nedávno totiž byla svědkem úmrtí svých dvou přátel, kteří zemřeli bezprostředně po sobě. Na celé věci je nejděsivější ta skutečnost, že oběma byla před smrtí doručena děsivá sms s obrazovým záznamem jejich skonu. Jakkoli se to příčí chladnému rozumu, oba následně zesnuli přesně takovým způsobem, jaký sms několik dní předtím předpověděly. Policie se domnívá, že Beth není při smyslech - až na detektiva Jacka Andrewse (Edward Burns), jehož sestra zemřela při podivné shodě náhod, ne nepodobné okolnostem úmrtí přátel vyděšené Beth. Beth a Jack se rozhodnou, že spolu tajemství znepokojivých sms odhalí... Čím blíže jsou pravdě, tím častěji se v mobilu Beth rozezní neznámá melodie a na displayi září slova Zmeškaný hovor... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (190)

Shit 

všechny recenze uživatele

Nelek sem se, nebál sem se a nudil sem se. První verzi tohohle hororu, sice neznám, ale ani nějak netoužim jí poznat, protože tohle se neprezentuje jen slabým zpracováním, ale i slabým příběhem, kterej je taková směska Nezvratnýho osudu, Kuhu a možná ještě dalších podobných hororů. Jenže tomu bohužel naprosto chybí atmosféra, ale i nápaditost a početnost zabíjení, takže z toho vyleze akorát tak nuda, snad jen na konci se dá mluvit o nějakým jakž takž napnutí, ale to je tak všechno a tak mi zbylo to jediný na co se dalo koukat, což byla Shannyn Sossamon, což ale nebylo zas tak špatný ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Tak jsem si večer udělal čas, abych zhlédl tento horror, ačkoli hodnocení není nikterak oslnivé. Delší čas jsem vlastně také neviděl čistokrevný horror, čili jsem nevypnul televizi, ale sledoval tento film. Některé scény mi připadaly povědomé. Jak film pokračoval, zjišťoval jsem, že už vím, jak bude pokračovat a v poslední třetině už mi bylo jasné, že jsem jej viděl. Přesto ve mě nezanechal vůbec žádnou vzpomínku. To je vlastně celkové hodnocení. Průměrný film s několika světlými okamžiky, ale prostě zapomenutelný. ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Původní Zmeškaný hovor považuji po Nenávisti za druhý nejlepší japonský horor, co jsem zatím viděl. Od amerického remaku jsem nečekal takřka nic, šel jsem do něj více méně jen kvůli Shannyn Sossamon, ale předčilo to mé očekávání. Je to ještě horší, než jsem si myslel. Žádné napětí, žádná atmosféra, jednotlivé smrti nic moc, ani to pořádně neukážou, celé mi to přišlo strašně sterilní, což je u podobných amerických snímků snad jakousi dogmatickou normou. Jeden z nejzbytečnějších remaků co jsem viděl. Nenapadá mě jedinej pádnej důvod, proč byl natočen. Od odpadu to zachraňuje jen hodina a půl strávená se Shannyn. ()

2-Xtreme 

všechny recenze uživatele

A další remake. Tento film bol pre mňa povinná jazda. Nezaujímal som sa on a mohol len prekvapiť(ale to som teda nečakal). Samotný nápad a dej filmu nie je dva krát originálny. Jasné, je to remake ale myslým aj námet originálu. Niekto ti zavolá a ty za nejaký čas umreš(The Ring). Ludí zabíja "niečo" a postupne padá za obet jedna postava za druhou(Final Destination). Akože nech sa na mňa nik nehnevá ale remakovať takúto neoriginálu ducharčinu? Film je plný sto krát omielaného trápneho klišé, ktoré už nudí. Jednotlivé scény sa dali predvídat a koniec je celkom lol, čiže trápny je aj ten. A to ešte neviem nakolko remake kopíroval originál, ale tuším, že to dopadlo ako väčšina podobných sračkoidných remakov. Takto má film štastie, že som nevidel originál inak by som išiel asi nižšie. 30% ()

Pumiiix 

všechny recenze uživatele

Solidní duchařina, asijský originál jsem ještě neměl možnost shlédnout, možná proto mě americký remake docela pobavil a zabavil. Kamera je moderní a dobrá, drží diváka u obrazovky, velký počet lekaček, stejně tak velký počet duchů a zjevení, hlavní vyzváněcí melodie byla příjemná ;-) příběh je propletený, sem tam až moc, také překombinovaný konec moc nenadchl, má to spoustu chyb, ale oproti jiným novým americkým remakům si drží stále kvalitu, naproti třeba letošnímu Oku….další důvod proč si sehnat originál, slabších 7/10* ()

Galerie (17)

Zajímavosti (10)

  • Film se natáčel v Atlantě v Georgii v USA. (rafix)

Reklama

Reklama