Reklama

Reklama

V nadpřirozeném thrilleru One Missed Call obdrží skupina náhodných lidí děsivou sms, která se týká posledních okamžiků jejich života. Ačkoliv jde zprávy vymazat, danému nešťastníkovi jich postupně přichází stále víc a víc. Beth Raymond (Shannyn Sossamon) má hluboké trauma. Zcela nedávno totiž byla svědkem úmrtí svých dvou přátel, kteří zemřeli bezprostředně po sobě. Na celé věci je nejděsivější ta skutečnost, že oběma byla před smrtí doručena děsivá sms s obrazovým záznamem jejich skonu. Jakkoli se to příčí chladnému rozumu, oba následně zesnuli přesně takovým způsobem, jaký sms několik dní předtím předpověděly. Policie se domnívá, že Beth není při smyslech - až na detektiva Jacka Andrewse (Edward Burns), jehož sestra zemřela při podivné shodě náhod, ne nepodobné okolnostem úmrtí přátel vyděšené Beth. Beth a Jack se rozhodnou, že spolu tajemství znepokojivých sms odhalí... Čím blíže jsou pravdě, tím častěji se v mobilu Beth rozezní neznámá melodie a na displayi září slova Zmeškaný hovor... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (190)

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Hodně nepovedená předělávka slušného japonského hororu. Úvodní scéna, kdy je zavražděna dívka a její kočka, je asi to nejlepší, co nám film nabídne. Jediná dobrá lekačka a pak už jen 80 minut nudy a sledování toho, co už jsem někdy viděl a bylo to mnohem lepší. Nevím o co Amíkům jde, že musí vše japonské úvést k obrazu svému, ale většinou to končí stejně jako v tomto případě a to nepovedeně. Trapné scény jen s minimálním chudým napětím nezachrání ani talentovaná Shannyn Sossamon. Tento film není ničím především pro ty, co viděli japonskou verzi. 25% ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Další z nekonečné řady US remaků japonských hororů a zároveň musím jednou větou dodat, že jeden z nejslabších! Od tohoto možná hororu, možná thrilleru neočekávejte vaše strachem podpořené útěky za gauč ani žádné jiné vedlejší efekty, na které jste od žánrově podobných filmu zvyklí. To spíš počítejte s tím, že si ukroutíte hlavu, jak se budete divit, divit a divit. Americké produkce měli po celkem povedeném Kruhu skončit v nejlepším a nesnažit se nadále těžit z práce někoho jiného, žlutějšího. ()

Reklama

tombac 

všechny recenze uživatele

Nezvládnutá direct-to-dvd duchařská uspávačka a jednoznačně nejhorší remake asijského horroru. Místo atmosféry a napětí jen změť nepovedených zrychlených záběrů, nefungujích lekaček, digitálních stonožek, trapných rozplizlých přízraků a prkenných postav s bledou hubou. Miikeho solidní originál je proti téhle srágoře ultraděsivé veledílo, na které aby si divák vzal plenky. Zapomeňte na nepříjemné smrti v čele s vrcholným zpřelamováním kostí v televizním studiu, tuhle scénu Američané přetavili v trapárnu. Jejich tvůrčí bezmoc dokládá jedna smrt jakoby obšlehlá z Final Destination aneb duch svářečem a pyrotechnikem. Ještě že naši distributoři vystavili tomuhle shitu stopku. V kině tak nebude mít nikdo pocit, že právě spláchl stopade za vstupné do kanálu. ()

jefff 

všechny recenze uživatele

Není to sice bůhví co, ale koukat se na to dá a já se poměrně dobře bavil. Jako horor to však rozhodně nefunguje, pouštěl jsem si to kolem půlnoci a účinek nula. Přesto ty přízraky s divnýma xichtama byli docela zábavný:-) Ps.: Když zkončila ta první scéna s kočkou a první objetí tak jsem si myslel že jsem si pustil špatný film-spíš nějakou parodii na horory, nakonec to tak zlé ale nebylo:-) ()

bari68 

všechny recenze uživatele

Môj názor, že ázijské horory sú lepšie než okopírovaný americký ,,remake ,, sa mi dokonale utvrdil .Či už to bolo: Oko, Nenávisť alebo práve zmieňovaný Zmeškaný hovor. Jedinou jasnou výnimkou je Kruh. Toporné dialógy , scény bez atmosféry , horor bez takmer žiadnych lakačiek alebo mysterióznych udalostí. V podstate jasná vykrádačka Kruhu a Nezvratného osudu , kde namiesto hovoru je hlasová schránka .Nič viac. 0,5* . Zaokrúhlené vyššie hodnotenie preto, lebo príbeh aj keď mal diery a bol až trápne predvídateľní , nenudil a jeho riedky dej mal ,,jakš takš ,, nejaký spád . ()

Galerie (16)

Zajímavosti (10)

  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 6. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (Zdroj: ČSFD)
  • Režisér Eric Valette nikdy před natáčením původní film neviděl a požádal herce, aby se nedívali taky. (Chatterer)
  • Film se natáčel v Atlantě v Georgii v USA. (rafix)

Reklama

Reklama