Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Drsňák pan Smith žije v podezřelém kutlochu, nosí obnošené oblečení, kamarádí se s prostitutkami a umí neobyčejně dobře střílet. Původně chtěl mít jenom trochu klidu a být sám, jenže pak se stal svědkem situace, kdy před jeho očima zabijáci pronásledují těhotnou ženu. Smith uprostřed přestřelky pomůže přivést dítě na svět, ale život matky nezachrání. Zjišťuje, že o život novorozeně usiluje záhadný pan Herz. Smith se dá dohromady s prostitutkou Donou. Oba pak s nemluvnětem utíkají před houfem zabijáků a snaží se zjistit, proč chtějí všichni získat to dítě. (TV Nova)

(více)

Recenze (922)

WoWoW 

všechny recenze uživatele

Jíííííííííííííííízda, opravdu jsem se královsky bavil. Je to prostě takový šílený kolotoč blábolů, ale je to prostě boží. A Clive Owen hraje toho drsňáka také skvěle. ()

joker.george 

všechny recenze uživatele

Zábavná no-brain střílečka s NON-STOP akcí, která vás donutí užívat si tuto ,,cool'' jízdu až dokonce, aniž by vám dovolila vydechnout. Lví podíl na tom mají Clive Owen a Paul Giamatti, kteří si svoje role neskutečně užívají a hlášky stejně jako střelecké umění přednáší s naprostou samozřejmostí a lehkostí. Nicméně na mě lépším osvěžujícím dojmem působil Wanted. ()

Silverluv 

všechny recenze uživatele

Mojí babičce by se ten film asi nelíbil, protože není podle skutečných událostí, ale co na tom. Je to bezmyšlenkovitý akční nářez plný zbraní, mrkve a suchých hlášek Cliva Owena a Paula Giamattiho, prsou a sexy italského přízvuku Monicy Belluci a o to tak nějak jde. Docela jsem si to užil a ještě několikrát užiju. Vypněte mozky a bavte se. ()

baaaja 

všechny recenze uživatele

Směšnej nereálnej akčňák (asi tak jako většina těchhle typů filmů bývá), nad kterým sem po většinu času jen nevěřícně kroutila hlavou, co všechno si můžou tvůrci vymyslet. Nic extra, ale chápu, že mohlo být i hůř :) ()

starbrejkr 

všechny recenze uživatele

Ten popisek v žánru "komedie" je tam rozhodně oprávněně, protože já jsem se u toho bavil víc než u drtivé většiny čistokrevných komedií. Ono to ale není jenom vtipné, ono to navíc má i obrovskej styl a drajv. Trochu mi snad vadil jen ten překombinovaný příběh, klidně to ještě mohlo být jednodušší. Ale čert to vem, aspoň to vybízí k originálnějším vychytávkám s mrkví a zbraněmi všeho možného druhu. Hehe a ta muzika, skoro začínám Clive Owena podezřívat, že si ten rock procpává do svých filmů on sám a ne režiséři:-) Já toho člověka chci, chci a chci jako příštího Bonda!!! Nedovedu si ze současnýho herectva ve vhodným věku představit lepšího a stylovějšího představitele. Ale abych nezůstal jen u Owena, Paul Giamatii mě konečně dostal (viděl jsem s ním dost filmů, kde ho kdekdo glorifikoval, ale pro mě to byl "jen" dobrý výkon), tady to byla slizká role vrcholného stupně. No a Monicou Belucci člověk taky určitě nepohrdne (obzvláště s přihlédnutím k jejímu věku). Ale snad chápete, že 5 hvězd tomu dát nemůžu, to bych je musel dát třeba i Komandu, na které jsem si velmi často vzpomněl, jistě víte proč:-)) ()

Wormboy 

všechny recenze uživatele

Pre tento film je nutne spravit dve veci, predovsetkym hned na zaciatku vypnut vsetky rozumove pochody a hned na to radikalne zvysit hlasitost domaceho kina. Potom divaka caka necelych 90 minut nonstop akcnej jazdy plnej cierneho humoru, mrtvych hnupov a mrkvy :) ()

Flynn 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo tak akci ulítlé až mi to přišlo trapné. Od poloviny filmu už jsem jenom kroutil hlavou že to už je prostě moc, nedokázal jsem si vytvořit takový nadhled jako u Die Hard 4.0 . Prostě tohle už bylo asi moc, ale Clive Owen je charismatický bejk jak svňa a o dokonalé Monice ani nemluvím. ()

Dannysek4U 

všechny recenze uživatele

No dalo mi to praci rozdejchat. Zprvu frikulinska sranice se nakonec prerodila v mirne zabavnou frikulinskou behacku. Nicmene ani pres pritomnost Owena si nejsem uplne jistej, ze bych to chtel videt znova. To radsi Zastav se, a neprezijes. Tohle je fakt seredna styleovina ()

lakikaki 

všechny recenze uživatele

Mr. Smith ma rozstrieľal na rešeto. Shoot 'Em Up je maximálne dementná volovina, ale zároveň ide o neskutočne zábavný film. Clive Owen trúsi hlášky a vyprázdnené zásobníky ostošesť, mŕtvoly sa kopia a akcia, ktorá sa spustí približne po prvých desiatich sekundách filmu, poľavuje na minimálny čas (nejaký príbeh treba aspoň naznačiť). Michael Davis je buď úplne zvráteným človekom alebo géniom, Clive Owen tu nachádza svoju životnú rolu a Monica Bellucci je krajšia než kedykoľvek predtým. Päť hviezdičiek sa môže zdať trochu prehnaným hodnotením, ale po celých 86 minút som sa maximálne bavil, tak na nejakú objektivitu sa tentokrát s radosťou vykašlem. Shoot 'Em Up odporúčam všetkým, ktorí sú ochotní vypnúť mozog, prípadne si ho z hlavy rovno vystreliť a kritikom tohoto snímku, ktorí zrejme nerozumejú slovu "nadhľad", odkážem jediné: Fuck you, ya fucking fuckers! ()

J0hny5 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem něco jinýho. Tohle bylo strašně přitažený za vlasy a přehnaný. Při přestřelce odrodí ženskou kterou se snaží zachránit, během porodu zabije 10 lidí a pak zachraňuje její dítě. To je moc. 45% ()

SHI-SHA 

všechny recenze uživatele

S přivřeným okem přidávám hvězdu za Clive Owena a hlavně dokonalého Paula Giamattiho v nečekaně padnoucí roli záporáka. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Režiséra Michaela Davisa očividne viac zaujímala tvorba série prestreliek ako súvislý príbehový oblúk. Ale najviac mi vadil strih a réžia, ktorá nie je zvládnutá dobre. 5/10 ()

c.tucker 

všechny recenze uživatele

Naprosto perfekní akční film, u kterého je potřeba nechat mozek doma. Vychytávky a akční sekvence, které neberou hranic. Film se rozjede bez jakéhokoliv uvedení do děje a hned pořádnou přestřelkou, která neutichne až do konce. Jediná chyba je režie, protože se nikdy nevyrovná akčnímu baletu Johna Woo. ()

Maty85 

všechny recenze uživatele

Dámy a pánové, tak tenhle filmek nemá s realitou naprosto nic společného. Nic tak přehnanýho sem jakživ neviděl a snad ani tolik mrtvol v jednom filmu :-)) "Zajíček" osamělý hrdina s mrkví v ruce kosí jednoho protivníka za druhým, ...co to je? :-) Ale jinak sem se bavil teda skvěle, to musím říct. No, celkově velice vtipný a zábávný akční nářez. ()

fars 

všechny recenze uživatele

No tod otazka jak tenhle film hodnotit. Mam dojem ze reziser pri praci snupal koks, protoze ujete je to docela dost. Clive Owen ji mrkev, strili pomoci mrkve, zabiji lidi mrkvi. Clive strili za behu a nemusi ani mirit, protivnici mu do tech kulek snad skacou sami. Clive vyskoci z letadla a pri volnem padu stihne pozabijet 15 lidi. Kdyz mu zlomite prsty tak vas postrili zpusobem dej si naboje mezi prsty a strc ruku do ohne, prehnane jako prase ale docela zabavne. A o cem film vlastne je? Na tom vubec nezalezi, a ani se nepokousejte u toho filmu premyslet. ()

Seag 

všechny recenze uživatele

Veľmi slušná, akčná "podívaná" -(ako to vy český bratia hovoríte). Akcia je tam non-stop, a rozhodne som sa nenudil. Clive Owen je sympaťák, ktorý si vždy rád pochutná na skvelej mrkve, a postrieľa všetko čo mu príde do cesty. Scéna ktorá ma však najviac dostala, je tá, ked dá tomu najmilejšiemu stvoreniu aké som kedy videl, ponožku na hlavu.....Až sa mi plakať chcelo...Monica je správne sexy, ale aj ked hraje prostitútku, vždy na mna pôsobi elegantne. Záporák sice nebol až tak drsný, ale slizký bol dosť...... Takže ked to tak všetko zoberem dohromady, tak výjde..........75%. ()

Reklama

Reklama