Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Drsňák pan Smith žije v podezřelém kutlochu, nosí obnošené oblečení, kamarádí se s prostitutkami a umí neobyčejně dobře střílet. Původně chtěl mít jenom trochu klidu a být sám, jenže pak se stal svědkem situace, kdy před jeho očima zabijáci pronásledují těhotnou ženu. Smith uprostřed přestřelky pomůže přivést dítě na svět, ale život matky nezachrání. Zjišťuje, že o život novorozeně usiluje záhadný pan Herz. Smith se dá dohromady s prostitutkou Donou. Oba pak s nemluvnětem utíkají před houfem zabijáků a snaží se zjistit, proč chtějí všichni získat to dítě. (TV Nova)

(více)

Recenze (922)

Tydyt007 

všechny recenze uživatele

Nevím jestli se smát nebo plakat. Pokud si k žánru přidám komedii, tak se dá plakat smíchy. Prvotřídní dílo plné zábavy u které se člověk rozpláče smíchy, ale pokud to někdo vezme vážně tak bude plakat hrůzou.. ()

Martin_W 

všechny recenze uživatele

Průměrný akční můvi s vynikajícím Clivem Owenem, který srší hlavně (černým) humorem a vystřelenýma kulkama. Nic víc, nic míň. Přišlo mi to celé moc uspěchané. 55% ()

Ollie235 

všechny recenze uživatele

Nabušená akce, která odsejpá, absence logiky, ale naštěstí i nedostatek času nad tím vším přemýšlet - to je Shoot 'Em Up. Clive Owen je i se svou mrkví perfektní drsňak, kterýmu ten kamennej ksicht nejde nevěřit. Největší předností tohodle akčnáku ale je, že tvůrcům až do závěrečných titulků nedochází nápady. Béčko jak se patří. ()

Renfield 

všechny recenze uživatele

Ano, takhle to vypadá, když má název říct o příběhu vše! Pan Smith to nemá lehké, jeden poklidný večer na zastávce se rázem (nebo příchodem nastávající matky) mění v kupu problémů, na jejichž vyřešení bude potřeba sakra velké množství mrkve a možná i tank. V nádherně přepáleném příběhu je totiž možné vše, například oceňuji všemožné styly zabíjení, v nichž se opravdu meze fantazii nekladou. Akční scény jsou natočeny velmi slušně, čímž se dá říci, že je celý film natočený velmi slušně, jiné tu totiž nejsou. Ale dobrá, postavy občas mluví, souloží, rodí děti... jenže i tyto činnosti nejsou pro padouchy důvodem nerušit a tak se musí střílet. Vše, včetně úvodních a závěrečných titulků, má navíc parádně komiksovou atmosféru, které samozřejmě velmi dopomáhá i výborná kamera! Clive Owen sem sedí dokonale, navíc v jedné z nejlepších scén potvrzuje, že na jeho Smithe by byl i John Rambo krátký. Na Paula Giamattiho potom zase leckterý slizoun. A Monica Bellucci je... no, stejně jako mrkev k sežrání, já snědl dvě... mrkve. 80% ()

Phillo 

všechny recenze uživatele

Nič nežiadúca krátka jazda, ktorej klady vyvažujú zápory. Menej sebavedomé a neuveriteľnejšie ako CRANK a tým pádom bohužiaľ aj nudnejšie. Škoda toho, isté nápady boli fantastické. Takto si na to o 5 rokov nikto nespomenie. 55% ()

masiko 

všechny recenze uživatele

Nenávidim ty debili s koňským ohonem. Nevypadaj s tim ani mladý, ani sexy ani cool. Tohle neni ani vykrádačka, ani parodie. Měla to být jen vtipná recitace a nakonec to je NESKUTEČNĚ vtipná recitace. Navíc naprosto parádní a vkusné zapojení hudby k obrazu (ta přestřelka za Joker and the Thief je dokonalá), což posouvá akční scény o další třídu výš. "Fuck you, you fucking fuckers" xD ()

JohnyD 

všechny recenze uživatele

Ešte po jednom zhliadnutí musím zdvihnúť hodnotenie o jednu hviezdičku proste ma dostali hlášky Pána Smitha a hlavne nadupaný soundtrack!... Ale pekne od začiatku ako by povedal môj otec daľšia americká ptákovina že kde sa takýto film hrabe na pana Jasna Bourna v podstate má aj pravdu ale kým začnete pozerať tento film vypnete všetky mozgové závity a pripravte sa na parádnu akčnú jazdu s plno mrtvolami v tomhle filmu je veľa skvelých nápadov na ktoré si spomínám ešte teraz a pri tomto filme som sa viac bavil ako s Jasonom Stahamom v Crankovi. Ale asi najlepšia zo všetkých je akčná honička v červeném BMW a skok po lane zo štvrtého poschodia so samopalom v jednej ruke a s dietatom v druhej . Davis konečne vytvoril nového akčného hrdinu proste nie žiadného frajírka čo si musí každú chíľu zapaáliť a musí vlastniť nejaku poraidne nadupanú káru a oblieka sa ako keď idete na pohreb do čierného saka s čiernymi okuliarmi. Owen dáva tomuto filmu šmrnc a hlavne ťahá s Giamattim celý film prepáč Monica nepáčila si sa mi v Matrixu a taky to nie je tiež nejaká veľká sláva tady :). Prečo si pozrieť tento film: 1. Nový typ hrdinu ktorý radšej chrume mrkvu ako fajčí cigary. 2. Hlášky kam sa pozriete takže sa celkom aj zasmejete (a to som myslel ze J. McClane je najlepšie hláškujúci hrdina ale teť sem na pochybách ). 3. Akčné scény tak krásne prepojené s nadupaným soundtrackom to snaď nie je ani možné. 4. Konečne film ktorý nemá 130 min a pri odchode s kina vás bolí zadok a ešte neviem čo. 4. Akcia Akcia Akcia a ešte raz akcia (ani newiem v ktorom filme bolo viac akcie ako dialôgov) 5. Ešte veľa možného na čo si práve nespomínam. Tento film je ušitý presne na mňa a už sa neviem dočkať DVD ako zapadne u mňa medzi moju zbierku obľúbených filmov. Promiň Smithi ale Jason Bourne je Jason Bourne a tak proto jenom 4 hviezdičky. PS: Malá rada na záver nečakajte žiadne hlboké dialógy alebo nejaké racionálne vysvetlenie deja toto nie je film o dialógoch a premyslenom deji plnom zvratov ale akčný nárez plný hlášok! PS2: Myslím si ze Cliwe by bol lepším Max Paynom ako Marc Wahlberg :) ()

DavidBeko 

všechny recenze uživatele

Vynikajúci akčný film, aj keď miestami dosť nereálny ale aj tak je to jeden z tých lepších filmov a bodaj by bolo viac takýchto akčných filmov. ()

kukentipla 

všechny recenze uživatele

Co já NATO? První přestřelka za hudebního doprovodu Nirvany rozjela akční smršt (podobná té z počítačové hry MAX PAYNE) končící závěrečnými titulky. Zde není místo na přemýšlení nebo hluboký příběh. Vše je zde jenom z jednoho důvodu. Ultradsrnák s mrkvičkou Cliw Owen to musí nějakým ukrutně vtipným a vynalézavým způsobem zprovodit ze světa. Pero je mocnější než meč. Mrkev je mocnější než pero. ()

martalini 

všechny recenze uživatele

U filmu už jsem se hodně nepobavil jako u Shoot 'Em Up. Co víc dodat? Neskutečně cool Clive Owen a přenádherná Monica Belluci . Prostě nenáročná akční pecka se skvělou muzikou a neskutečnejma přestřelkama a hláškujícim Giamattim. Tahle akční jízda mi doslova natrhla řiť (asi to bylo mrkví nebo nevim) ()

Jožin 

všechny recenze uživatele

Pekná adrenalinová naháňačka ktorá ma celkom nadchla. začiatok bol suprový no potom už kvalita ubúdala a to najmä na tých haluzných scénach ako napríklad, keď mu náboje strielali priamo z ruky, to bolo fakt haluz,, no inak v poho film !!! ()

wampire23 

všechny recenze uživatele

Tak ja som sa teda bavil. Shoot em up nemôžete brať vážne v žiadnom ohľade. Je to proste úlet, pri ktorom sa musí mozog nechať za dverami. Clive Owen ako nepriestreľný akčný hrdina likviduje nepriateľov kde sa dá a čím sa dá ( nikdy som nevidel zeleninu ako zbraň:D ). Monica Bellucci ulahodí každému mužskému oku a Paul Giamatti je ako padúch celkom prijateľný. Počet mŕtvol sa rovná zrejme počtu hlášok vo filme. Mimochodom skvelý soundtrack. ()

Murphy722 

všechny recenze uživatele

Jo tak tady jsem se bavil! Ne jen hláškami které Clive pálí od boku jednu za druhou, ale i tím jak vše bylo natočeno promyšleno a dáno do kupy. Hold černý humor bere si tady za svoje a je to znát! Nejvíce mě asi dostává jak stále hlavní hrdina pálí jednoho gangstera za druhým a přitom bez starosti žvýká mrkev a nadává na čtyřicetiletého maníka, který nosí copánek a mu to nepřipadá vůbec "cool". Načeš vezme bouchačku a ustřelí mu jej. Bacha na mistra Smithe, když se naštve vrazí vám mrkev do hlavy! ()

cinci 

všechny recenze uživatele

Tak tohle ne. Jen si zkuste strčit náboje mezi zlámaný prsty a ty pak strčte do ohně....jednak by to nestřílelo, a kdyby náhodou jo tak by vám to urvalo pracky a kdyby náhodou neurvalo tak byste se beztak netrefili (4 zásahy přímo do hrudi je i na mě moc). Akční scény průmer ale za ty prsty místo bouchačky hvězdičku dolů...2* a jezte mrkev, je dobrá na oči... ()

Reklama

Reklama