Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Drsňák pan Smith žije v podezřelém kutlochu, nosí obnošené oblečení, kamarádí se s prostitutkami a umí neobyčejně dobře střílet. Původně chtěl mít jenom trochu klidu a být sám, jenže pak se stal svědkem situace, kdy před jeho očima zabijáci pronásledují těhotnou ženu. Smith uprostřed přestřelky pomůže přivést dítě na svět, ale život matky nezachrání. Zjišťuje, že o život novorozeně usiluje záhadný pan Herz. Smith se dá dohromady s prostitutkou Donou. Oba pak s nemluvnětem utíkají před houfem zabijáků a snaží se zjistit, proč chtějí všichni získat to dítě. (TV Nova)

(více)

Recenze (922)

Hakha 

všechny recenze uživatele

Akčňák, u kterého je vidět, že se tvůrci náramně bavili. Monica Bellucci je vážně sexy, a když se k tomu přidá drsňák Clive Owen a jeho akční mrkvičky, tak vzniká akční zábava u které je nejlepší vypnout mozkové závity a nechávat se unášet zběsilou jízdou. Příjemná podívaná a tak hodnotím 4 hvězdičky... ()

LihO 

všechny recenze uživatele

Moc nemusím filmy, kde jeden chlap sám zabije desiatky ďalších.. a keď ešte niekoho zabije mrkvou, tak to je už priveľa... Keď si odmyslím absurdné scény a bezduchý dej, tak to nebolo až také strašné. ()

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Některé scény jsou dobré, jiné horší, ale celkově to je prostě jen průměrná vykradačka mnohem lepších titulů, kde prostě vím, že James Bond, agent Bourne nebo třeba hrdina z filmu Crank, by danou situaci zvládli ještě lépe, přesvědčivějc. Ani Motorhead burácející Ace of Spades v jedné přestřelce už tomu nepomůžou. Myslím, že na vině je režie, herecký výkony ujdou a scénář také není nejhorší, ačkoliv něco převratného to není ani omylem. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Říká se, že nic se nemá přehánět. A v SEJMI JE VŠECHNY na tohle pořekadlo očividně zapoměli. Michael Davis měl dobré úmysly ale nedokázal z nich vytřískat nic víc než lehký nadprůměr. A to hlavně díky skvělým hercům, podařeným hláškám a novým neokoukaným nápadům. Možná kdyby to podle jeho scénáře natočil někdo jiný. Třeba takový... no já nevím... Míša Bayů? :) ()

Arachneuss 

všechny recenze uživatele

Jedna věc mi stále vrtá hlavou... Je opravdu možné zabít člověka mrkví na tolik způsobů? Ale k čertu s tím! Sejmi je všechny je tak ulítlé a akčně zábavné, že oproti tomu působí filmy Michaela Bay jako levná béčka. Pořádný scénář zde sice neexistuje, ale ten Davis v pohodě vynahrazují ulítlým humorem, drsnými hláškami a nekompromisně šílenými přestřelkami. Tohle je tak stylový film, že to ani není možné! ()

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Šel jsem do kina na akční film, o němž jsem věděl, že se tam bude hodně střílet..má očekávání byla naplněna, jsem tudíž spokojen. Člověk, který od filmu čeká sodu Wooova formátu bude zklamán....je ale nad slunce jasné, že něčeho podobného se v dnešní době jen těžko dočkáme... PERIOD. ()

kitano 

všechny recenze uživatele

Nie som si celkom isty, co mali v umysle tvorcovia natocit, ale uz po pol hodine som mal tohto multivideoklipu plne zuby. Skoda tych uzasnych akcnych scien. Hovadina. Howg. (3/10) ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Tento film geniálně demonstruje současný stav středního komerčního proudu hollywoodské rádoby cool moderní kinematografie. Nebál bych se tvrdit, že je v pěkných sračkách. Samé cool hlášky, akce je ještě akčnější, ten největší drsoň je ještě drsnější a sexbomby jsou ještě více sexy (což jediné by snad až zase tak nevadilo). Takže jestli tenhle paskvil měl ať už přímo parodovat, či napodobovat některé slavné filmové milníky let minulých, nepovedlo se. Větší blbost v kině totiž v letošním roce neuvidíte. Nerozumím těm hvězdným jménům, nerozumím neuvěřitelně nepřehledným a špatným akčních scénám, nerozumím celému tomuto břečkoidnímu rádoby stylovému bijáku. Někdy se člověk i zasměje, ale určitě ne v tom správném smyslu. Gigasračka. ()

Lavran 

všechny recenze uživatele

Dovolím si parafrázovat anotaci: Shoot 'Em Up je automatová fašírka plná špinavého humoru, přinášející hodinu a půl čisté akční výmazoviny... Za další: Paul Giamatti je ten, kdo je úplně mimo. Jako domovník nebo degustátor stoletých vinoték je v pohodě, ale vypíchnout z něj záporáka? To už bych spíš snesl Rumcajse s žaludovkou nebo Christiana Slatera v obleku tučňáka. _____Poměrně "zvláštní" je scéna psychedelické parašutistické sestavy či přitrouble mrkvácký závěr a zřejmě si někam stranou zapíšu pár prďáckých hlášek, které trousí permanentně "angry" Clive "Dej si mrkvičku" Owen. Ale to je tak vše, sbohem a šáteček._____Stylové filmy mi nevadí, např. takový Matrix byl a je přece docela fajn (úsměv), ale všechno má své meze a já zase enormně netoužím po tom, aby mi ta zanedbávaná hrouda pilin úplně vyměkla... ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Neviem preco, ale pri tomto filme som zvazoval aj 3 hviezdicky, pretoze ma otravovala pri strelbach heavymetalova hudba, ale kedze sa mi ZASTAV A NEPREZIJES (2006) s Jasonom Stathamom tak moc pacil, tak radsej zostanem pri styroch. Sejmi je vsechny patri medzi brutalnu akcnu non-stop jazdu pre nenarocnych divakov, kde hlavne prestrelky idu totalne mimo realitu, ale na to sa treba vykaslat, pretoze reziser chce, aby sme sa na tom filme len bavili a ja som sa naozaj bavil. Clive Owen je nieco ako James Bond, vzdy vie dopredu, kam sa ma otocit, aby zastrelil protivnika a s mrkvami to tiez nemalo chybu a podobne je na tom aj slizky Paul Giamatti, ktoreho som si v takejto ulohe nevedel ani predstavit, kedze som ho spoznal skor z takych filmov, ako su BOKOVKA (2004) alebo ZENA VE VODE (2006)... 17.05.2010 _______ Clive Owen - (Smith) +++ Paul Giamatti - (Hertz) +++ Monica Bellucci - (Donna Quintano) +++ Stephen McHattie - (Hammerson) +++ Daniel Pilon - (Senátor Rutledge) +++ Ramona Pringle - (Matka dieťaťa) +++ Hudba: Paul Haslinger +++ ()

castor 

všechny recenze uživatele

Snesitelná a místy nadmíru vtipná jednohubka, kterak jeden permanentně nasranej morous kosí protivníky dobře mířící pistolí i proklatě ostrou mrkví. Tenhle týpek si nechává říkat Smith. Jeho samotu na autobusové zastávce však nečekaně přeruší vřískající těhotná žena a chlápek s bouchačkou, který jí pronásleduje. Málomluvný Smith si povzdechne a s maximální neochotou ji jde pomoci. V tu ránu se objevují další desítky padouchů, Smith vyděšenou ženu mezi létajícími kulkami odrodí, efektně zmasakruje protivníky, přestřelí pupeční šňůru a ujme se – žel už sirotka. Máme za sebou dobrých pět minut a tenhle přiblblý příběh vás ještě několikrát náramně naštve. Vysněný projekt britského režiséra a scénáristy Michaela Davise coby „náctiletého nadšence akčního žánru“ na druhou stranu slupnete jako vizuální bonbón, ve kterém měl Davis rozmyšlenou každičkou drobnost, každý úhel kamery. Jenže nedopečená forma je do očí bijící. Doposud podprůměrný komediální režisér miluje asijské střílečky (i on mísí mnohdy infantilní humor s drsnou akcí), ale prakticky po celou stopáž divákovi dokazuje, že by se z každé páté scény dalo vytěžit o poznání víc. Nápadů má habaděj, ale nedokáže je dostatečně převést na plátno. Měl zůstat coby jakýsi „poradce“ a režii přenechat někomu, kdo má šmrnc. Owenův sarkastický hrdina, který má vždy v repertoáru nějakou tu suchou hlášku a v kabátu čerstvou karotku, rozcupuje tucty gangsterů á la John Woo, zasouloží si s Monicou Bellucci, nicméně jeho oťukávání akčního žánru by si zasloužilo větší péči. Detaily úchvatné, celek průměrný!! A co na to přehlcený divák? ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

He, he, hééé, popri Mr. Smithovi vyzerá James Bond ako neškodný snobský pozér bez fantázie. Skvelá zábava so zníženým dávkovaním realizmu, ale zato obrovským nákladom vtipnej brutality... a mrkvy. ()

Trellíno 

všechny recenze uživatele

Totální demence. Jedna hvězda za Owena s Giamattim, druhá za pár dobrejch hlášek. Jinak ale debilita na n-tou a ten scénář snad koupili od nějakýho páťáka. ()

Niktorius 

všechny recenze uživatele

Jsem až šokován náhlým zjištěním, jak málo mi stačí k divácké spokojenosti. Šílený scénář dávající slovu 'prostoduchý' nový rozměr, amatéřinou zavánějící režie, sexy Monica Belucci a samozřejmě neprůstřelný Clive Owen - drsňák s mrkví proklatě nízko u pasu. Srovnávání Shoot 'Em Up s tvorbou Johna Woo by bylo bláznovství i kacířství v jednom. Michael Davis sice hong-kongského mistra akce občas cituje, ale rozhodně do filmu nevnáší ani kousek z jeho tradiční filmové koncepce, natož pak talentu. Sejmi je všechny patří do jednoho pytle spolu se zábavnými úlety typu Crank, tohoto svého konkurenta ovšem snímek překonává překvapivě z toho důvodu, že je ještě mnohem ulítlejší a lacinější. Davis chtěl stvořit kult za každou cenu a nijak ho v honbě za nucenou coolovosti netrápí nízká vizuální atraktivita přestřelek, jenž většinou sestávají se střídajících se záběrů na padající nepřátele a Cliva zuřivě mačkajícícho spoušt(ě). Poslat Shoot 'Em jedním vrzem do hlubin pekelných je snadné, já to ovšem nemám důvod dělat. Bavil jsem se u toho totiž náramně a jen racionální myšlení, jako vždy nahlížející na věc dost kriticky, mi nedovoluje vystřelit pro Shoot 'Em Up čtvrtou hvězdičku. V noci si asi nechám zdát o pokračování s nápaditější akcí a režií Edgara Wrighta... ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Pan králíček co má mrkvičku se malinko snaží napravit zlo, které se mu připletlo do cesty. Malinko přehnaná akční jízda, ale porce zábavy se tu našla. ( Hodnocení: 7/10 ) ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Tak na tohle jsem se docela těšil. Podobné akčňáky, které jsou správně ulítlé a zábavné, nikdy neurazí. Tady to ale vyšlo jenom tak z půlky. Nápady a dostatečný nadhled tomu nechybí. Příběh je jedna velká patlanina, ale to tady není podstatné, protože se nebere vůbec vážně. Clive Owen navíc hraje toho killera, kterého jsme v jeho podání chtěli vždycky vidět a je vážně dobrej. Jeho protivníkem je navíc Paul Giamatti, kterej si svou roli náramně užívá a je snad ještě lepší než Owen. A pak je tam ještě Monica Belucci, které to pořád ještě sluší. V hereckém obsazení a ve scénáři problém není. Problém je totiž v režii. Michaelu Davisovi totiž moc nejdou točit akční scény a někdy zabijí veškerý potenciál, který v nich je. Jindy je zase neumí vyždímat na maximum. Zvláště v první půlce jsou ty akční scény dosti nepovedené. A to je u filmu, který je postaven na akci, docela problém. I tak je to ale docela sranda. Hlášky fungujou, docela rychle to uběhne a hraje k tomu pořádnej rockovej soundtrack. Mohlo to bejt ale o dost lepší. ()

petero 

všechny recenze uživatele

Naposledy podobnou nonstop akčárňou bol tuším Crank, no i tam Statham nevystrieľal také množstvo ľudí a tak Clive Owen resp. Smith týmto filmom ašpiruje na najsmrtonosnejšiu postavu v histórii filmu. ()

Reklama

Reklama