Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Drsňák pan Smith žije v podezřelém kutlochu, nosí obnošené oblečení, kamarádí se s prostitutkami a umí neobyčejně dobře střílet. Původně chtěl mít jenom trochu klidu a být sám, jenže pak se stal svědkem situace, kdy před jeho očima zabijáci pronásledují těhotnou ženu. Smith uprostřed přestřelky pomůže přivést dítě na svět, ale život matky nezachrání. Zjišťuje, že o život novorozeně usiluje záhadný pan Herz. Smith se dá dohromady s prostitutkou Donou. Oba pak s nemluvnětem utíkají před houfem zabijáků a snaží se zjistit, proč chtějí všichni získat to dítě. (TV Nova)

(více)

Recenze (922)

gogo76 

všechny recenze uživatele

Dlho sme čakali na poriadne akčného Owena, ale neviem, či každý dostal to čo očakával. Ja osobne,ani neviem. Film je akčne poriadne nadupaný, plný dobrých nápadov a s peknou ozdobou v podaní M.Bellucci, ktorá ostala len pri ozdobe, pretože pre nejaké herectvo tu nebolo miesta.P.Giamatti mi svojim sileným herectvom pripadal až neprirodzený. Všetko miesto vyplnil Owen, ktorý strieľa po stojačky, po ležiačky, padajúci..., pri súloži!, fúúha, jednu chvíľu som si hovoril, že tých nebožtíkov začnem počítať. Keby to vzniklo pred desiatimi rokmi, tak by to mohol byť hit. V dnešnej dobe, kedy akčnému filmu dominuje realizmus, napr. v podobe Greengrasových Bournoviek bohužiaľ nemá šancu. Teda aspoň u mňa,ale mrkvu si dám. 50%. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Hodně nabušený akční film, u kterého jsem měl ale bohužel pocit, že mu vše ostatní kromě sexy akce chybí. Nápady v těchto akčních scénách jsou ale tak fikaně zpracované a tak neuvěřitelně cool, že konečné hodnocení nemůže být kvůli plochým charakterům, trapným dialogům a dírám ve scénáři nijak výrazně postihnuto. Prostě radost pohledět, ale to je vše (dobře, Owen zase tak hrozný není). ()

Mahalik 

všechny recenze uživatele

Když jsem byl malej prcek a chodil do školky, kámoši se vždycky tasili s tím, že by si nejvíc přáli bejt policajti a nebo aby je unesli mimozemšťani. To já si přál, aby se našel nějaký režisér, který přivede na plátno cool hrdinu, který umí odříkávat hlášky, bude chroupat nějakou zeleninu a navíc bude své nepřátele zneškodňovat ráznými údery. Michael Davis mi tohle přání splnil a pro mě bylo sledování Shoot´Em Up neuvěřitelným zážitkem, který si budu pamatovat do té doby než budu důchodce a budu si s dědkama v parku vyprávět naše dětské sny a já se budu chlubit tím, že ten můj se vyplnil. Jo a víte, že mrkev je jedním z nejlepších zdrojů beta-karotenu, mocného antioxidantu, který omezuje škodlivé působení volných radikálů a ........ : )) ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Akční šílenost, která nejlépe demonstruje fakt, že v určité době fanoušci brali vše v čem se objevil Clive Owen. Objektivně by si dneska musel každý soudný divák odečíst minimálně jednu hvězdičku, protože pumelice jako třeba John Wick je určitě o level výše. Monica Bellucci v roli sexsymbolu je už trošku na hraně. 50% ()

Divočák 

všechny recenze uživatele

Micheal Davis má nápady i talent. Problém je ovšem v jejich vzájemném poměru, kdy naneštěstí první složka hodně zastiňuje tu druhou. Clive Owen běhá, střílí a běhá a střílí a vždy k tomu navíc přidá nějakou tu originální vychytávku, o což všem divákům v první řadě jde. Všude kolem poplivávaná režie a střih sice nedosahují žánrové špičky, ale pokud má člověk už něco nakoukáno, nemůže dát tomuhle filmu s čistým srdcem míň než tři hvězdičky. Problém tak ani neleží v akčních scénách, jako právě v tom zbytku okolo. To, že je příběh stupidní ani tak nevadí, vadí ovšem to, že jím poháněný film prostě nefunguje jako celek. Snad z každé druhé scény na vás dýchá šílená umělost a vykonstruovanost, která se sice snaží působit setsakramantsky cool, ale chybí jí život, který by ze Shoot´em up udělal něco víc než jen sérii na sebe navazujících originálních přestřelek. ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Nebýt to celé natočené se skutečně obrovskou nadsázkou, byl by z toho jen další stupidní akční film. Ani Clive Owen a jeho charisma by to neuchránil od jedné hvězdičky (míň bych nedala kvůli uhrančivých očí zmíněného herce:-)). Ale ten film je jako knihy J. Kulhánka - hrozný brak, pitomý až na hůru, jenže ohromně zábavný tou neustálou sérií přemrštěné akce kombinované s černočerným humorem. Nebere se to ani v nejmenším vážně, jde prostě o zábavu:-). Bylo to zkrátka jako relax u FPS střílečky, jen mnohem, mnohem větší sranda:-). Klidně si ťukejte na čelo, mně se "Shoot'em up!" líbilo - a to už mám ten věk, kdy jsem hltala akční filmy, pěkných pár roků za sebou... A možná se mi film líbil právě proto, možná bych v 16 letech nepřežila, že si někdo takhle utahuje z mého oblíbeného žánru:-). A chtělo by to za akční/thriller/krimi doplnit to nejdůležitější: komedie. 80% ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Do hodiny vyprchalo z hlavy, znovu vidět nechci. Plusy: Paul Giamatti, Monica Belluci a její kozy, krátká stopáž a FUK U TOO. Mínusy: Film založený na WTF momentech akčního žánru nemusí vždy trefit na hlavičku, ale mohl by častěji, než to dělá ten Davisův. Celé je to silně cool a ustřelené jak v detailech, tak i v celku, to každopádně. Jen je škoda, že čtyři z pěti situací působí dojmem "já už nevím co, necháme tam tohle!"... Ve výsledku tak nejde zase o tolik nadupanou záležitost, ani o tolik vtipnou, protože polovinu věcí čekáte a ta druhá zanechává diváka v rozpacích. Opravdu povedených je hodně málo momentů. 5/10 hlavně za to, že film rychle utekl. Mrzí mě, že nemůžu říct "Ty vole, to byl nářez!" nebo "Ty krávo, ti říkam, to je geniální parodie na akční filmy!" Ŕíct můžu maximálně "Chápu, proč to tak někdo natočil, ale to je celý." Mrkev byla trapná. ()

lesumir 

všechny recenze uživatele

Clive Owen potvrzuje, že je tím nejlepším dekadentním hrdinou součastnosti! Shoot 'Em Up je akční lahůdkou pro milovníky tohohle crazy žánru, kde se na jeden zásobník z pistole postřílí celá armáda. Já tohle doslova žeru, a proto je mi jedno, jestli je to reálný a nebo není, a taky proto dávám tak vysoké hodnocení. Opravdová smršť! V některých momentech to asociuje Tarantina. Bellucci vypadá jako správná kurva a ta erotická scéna je famozní. ()

kinej 

všechny recenze uživatele

Shoot ´Em Up byl asi zmaýšlen jako vtipý hodně kační film. Bohužel nejsem na stejné vlně jako režisér Davis a tak mi půvaby tohoto filmu unikají. Hlášky totiž tak úplně nefungují, což má i negativní dopad na kační pasáže, jež se nedaří odlehčit natolik, abych je mohl brát s rezervou. Ve výsledku se mi to jeví jako dobře obsazená silně předimenzovaná akční slátatnina. ()

Jamal 

všechny recenze uživatele

Film přeplněný akčními scénami - nudit se rozhodně nebudete. Bohužel některé akční scény docházejí tak daleko, že jsou na hranici pochopení zdravým rozumem. K akci máme i jako bonus Paula Giamattiho, který je dobrým záporákem, pro mě bohužel ne moc uvěřitelným a prsatou Monicu Belluci. Film nemůže nezaujmout a nudit snad nikoho. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Celkovo nie je na filme nič zvláštne, žiadna hlboká myšlienka, nič provokujúce. Len množstvo ľudí strieľajúcich po sebe so zaujímavo vyzerajúcimi zbraňami. Ak vás baví čierny humor, a nekonečné strieľanie, stačí sa iba pohodlne usadiť a užiť si divokú jazdu. ()

forsberg 

všechny recenze uživatele

Clive Owen v opusu pro mrkvičku, Monicu Bellucci, mimino a mraky záporáků. Stejně jako podobná Tank Girl, zůstane asi Sejmi je všechny nepochopeno a nedoceněno, přesto tohle svižné dílko velice doporučuji, už jen pro scénku, kdy Owen tančí mezi kulkami za zvuku skvostné Lemmyho pecky Aces of Spades. ()

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Brutální akční řežba, která se s ničím nesere a sama ze sebe si dělá prdel! Kurevsky nekompromisní rozkopávač koulí Clive Owen za pomoci šukadelické šlapky v podání Monici Bellucci chrání čerstvé novorozeně s fuseklí na hlavě před tim nejzasranějším hajzlem pod sluncem s dokonale slizkým charismatem Paula Giamattiho! Přesně taková slova se hodí do komentáře na tento film, který od první scény překvapuje tím, jak se s nikým a ničím nemaže! Bravo, zábava přesně vystihující její podstatu! ()

Madsbender 

všechny recenze uživatele

Veľmi zaujímavý počin, v ktorom Clive Owen zjavne odkazuje na Sin City. Možno je to trochu priblblé, no na večernú zábavu to stačí. Pár zaujímavých citátov? "Víš, proč mám radši zbraně jako ženy? Na zbraň můžeš dát tlumič." Tak asi v takomto duchu sa nesie Shoot ´Em Up. Je však vidno, že Clive Owen si sám na špičkovú kvalitu nevystačí, noirová štylizácia, surová brutalita a hviezdne obsadenie Sin City (vrátane režisérov) tu prosto chýba. 78% ()

sheen 

všechny recenze uživatele

Clive Owen jako neohrožený pistolník z divokého západu a desítky mrtvol, tak vypadá tato akční adrenalinová jízda, to jsem ani nečekal jak mě to bude bavit, myslel jsem si, že Crank už asi ve zběsilé jízdě nic nepřekoná ale Owen a jeho zelenina mě dostala. ()

petaspur 

všechny recenze uživatele

Jejda! Co jsem to právě viděl? Úplně přesně nevím, ale kromě pěti minut jsem se válel smíchy celej film. Nevím, jestli to byl záměr a je mi to dost jedno. Dalo by se to hodnotit od odpadu po 5 hvězd a bez problému si každej svoje hodnocení obhájí. Záleží na úhlu jeho pohledu. Pro mě to byl nejlepší film o mrkvi. ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

LOL to je PECKA! drsná akční podívaná, samozřejmě notně přitažená za vlasy, plná černého humoru a mrkví jako random tool Clive Owena pro všechna použití... pro takový film ideálních 86 minut okořeněných šťavnatou Monikou Bellucci balancuje mezi odpad!em a 5*... film není vždy jen o tom, tak tady by asi umřel v realu tenhle nebo ta mrkev by se asi zlomila, než aby projela lebkou; alespoň pro mě takový snímek představuje zábavu a o tom to je. a za humor černý jako etiopský křesťan dávám střelným prachem a rockem ovoněných 80% ()

Reklama

Reklama