Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Drsňák pan Smith žije v podezřelém kutlochu, nosí obnošené oblečení, kamarádí se s prostitutkami a umí neobyčejně dobře střílet. Původně chtěl mít jenom trochu klidu a být sám, jenže pak se stal svědkem situace, kdy před jeho očima zabijáci pronásledují těhotnou ženu. Smith uprostřed přestřelky pomůže přivést dítě na svět, ale život matky nezachrání. Zjišťuje, že o život novorozeně usiluje záhadný pan Herz. Smith se dá dohromady s prostitutkou Donou. Oba pak s nemluvnětem utíkají před houfem zabijáků a snaží se zjistit, proč chtějí všichni získat to dítě. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (922)

Kaka 

všechny recenze uživatele

Tento film geniálně demonstruje současný stav středního komerčního proudu hollywoodské rádoby cool moderní kinematografie. Nebál bych se tvrdit, že je v pěkných sračkách. Samé cool hlášky, akce je ještě akčnější, ten největší drsoň je ještě drsnější a sexbomby jsou ještě více sexy (což jediné by snad až zase tak nevadilo). Takže jestli tenhle paskvil měl ať už přímo parodovat, či napodobovat některé slavné filmové milníky let minulých, nepovedlo se. Větší blbost v kině totiž v letošním roce neuvidíte. Nerozumím těm hvězdným jménům, nerozumím neuvěřitelně nepřehledným a špatným akčních scénám, nerozumím celému tomuto břečkoidnímu rádoby stylovému bijáku. Někdy se člověk i zasměje, ale určitě ne v tom správném smyslu. Gigasračka. ()

Jamal 

všechny recenze uživatele

Film přeplněný akčními scénami - nudit se rozhodně nebudete. Bohužel některé akční scény docházejí tak daleko, že jsou na hranici pochopení zdravým rozumem. K akci máme i jako bonus Paula Giamattiho, který je dobrým záporákem, pro mě bohužel ne moc uvěřitelným a prsatou Monicu Belluci. Film nemůže nezaujmout a nudit snad nikoho. ()

Reklama

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Některé scény jsou dobré, jiné horší, ale celkově to je prostě jen průměrná vykradačka mnohem lepších titulů, kde prostě vím, že James Bond, agent Bourne nebo třeba hrdina z filmu Crank, by danou situaci zvládli ještě lépe, přesvědčivějc. Ani Motorhead burácející Ace of Spades v jedné přestřelce už tomu nepomůžou. Myslím, že na vině je režie, herecký výkony ujdou a scénář také není nejhorší, ačkoliv něco převratného to není ani omylem. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Říká se, že nic se nemá přehánět. A v SEJMI JE VŠECHNY na tohle pořekadlo očividně zapoměli. Michael Davis měl dobré úmysly ale nedokázal z nich vytřískat nic víc než lehký nadprůměr. A to hlavně díky skvělým hercům, podařeným hláškám a novým neokoukaným nápadům. Možná kdyby to podle jeho scénáře natočil někdo jiný. Třeba takový... no já nevím... Míša Bayů? :) ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Nebýt to celé natočené se skutečně obrovskou nadsázkou, byl by z toho jen další stupidní akční film. Ani Clive Owen a jeho charisma by to neuchránil od jedné hvězdičky (míň bych nedala kvůli uhrančivých očí zmíněného herce:-)). Ale ten film je jako knihy J. Kulhánka - hrozný brak, pitomý až na hůru, jenže ohromně zábavný tou neustálou sérií přemrštěné akce kombinované s černočerným humorem. Nebere se to ani v nejmenším vážně, jde prostě o zábavu:-). Bylo to zkrátka jako relax u FPS střílečky, jen mnohem, mnohem větší sranda:-). Klidně si ťukejte na čelo, mně se "Shoot'em up!" líbilo - a to už mám ten věk, kdy jsem hltala akční filmy, pěkných pár roků za sebou... A možná se mi film líbil právě proto, možná bych v 16 letech nepřežila, že si někdo takhle utahuje z mého oblíbeného žánru:-). A chtělo by to za akční/thriller/krimi doplnit to nejdůležitější: komedie. 80% ()

Galerie (56)

Zajímavosti (23)

  • Keď Paulu Giamattimu volá na mobil jeho filmová žena, ozve sa Jazda valkýr z opery Prsteň Nibelungov od Richarda Wagnera, preslávená Coppolovou Apokalypsou. (youtoo18)
  • Postavu Olivera ztvárnila hned tři mimina. (Ouwen)
  • Režisér filmu Michael Davis se scénářem dlouhou dobu obcházel producenty a pokaždé byl odmítnut. Nakonec vytvořil patnáctiminutový animovaný snímek obsahující většinu složitých akčních sekvencích. Tento krátkometrážní film se setkal s kladným ohlasem a projekt byl obratem schválen. (Zeebonk)

Reklama

Reklama