Reklama

Reklama

Ako vyšetríte vraždu, keď obeťou ste vy? Nadprirodzený thriller od producentov filmu Šiesty zmysel. Stredoškolák Nick mal život pred sebou, no len do okamihu, keď bol brutálne prepadnutý a jeho telo ukryté v lese v domnení, že je mŕtvy. Uviazol však na pol ceste medzi svetom živých a mŕtvych, ešte nie celkom po smrti, ale neviditeľný pre ostatných živých. Môže len sledovať pátranie svojich blízkych a zúfalo sa snaží kontaktovať ľudí na tejto strane. Netuší, že len hodiny ho delia od definitívneho odchodu na druhý svet... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (89)

Radiq 

všechny recenze uživatele

No tak mysterióznem to zavánělo jak 14 dní starý tvarůžky, ale že by mě to nějak polechtalo bradavku, to zas ne. Taky když už hlavní záporačku hrála holka, tak to nemusela být jadna z nejhezčích koťat, ale spíš měli najít nějakou s drsným ksichtem. Ale aspoň se na ni dobře kouká, když už ten film je takovej nic moc. No a hlavně mě srala použitá hudba dobrá tak akorát pro nějaký teenagery, prostě čiročirej rádiovej shit. ()

Ridick odpad!

všechny recenze uživatele

tak takto ma nepolozil uz dost dlho ziaden film...goyer nech uz vazne radsej ostane pri tych scenaroch, lebo toto sa neda nazvat ani filmom, coby filmom!! ani studnetskym pokusom o film. pocas celeho snimku som bol znervoznovany hereckymi vykonmi, zbytocnostou hlavnej postavy, ktora vsuvala repliky, nikdy nepochopiac, ze ho aj tak nik nepocuje, no co cert nechcel, tak nakoniec sa vsetko dobre konci a zla sa meni na dobru a dufam, ze je aj spasena. ach boze, kam to len tie peniaze utracas mily hollywood??? ()

Reklama

spaceboyCZ 

všechny recenze uživatele

Kdyz uz ten film tak dobre zacal, mel celkem prumerny prubeh, proc tak divne skoncil? Zaver mohl byt zpracovan s mnohem vetsi lehkosti, stacilo mozna primichat nejake to klasicke klise a vypadalo by to mnohem lepe...takto me ten konec dost zklamal a cely film uvedl z roviny "z tech lepsich" do roviny "slabsi prumer" ()

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

Na rozdiel od predchádzajúcich i nasledujúcich Goyerových filmov, tento má dušu, hoci je možno najotrepanejší. Mám pokušenie hodnotiť vyššie, než by si zaslúžila mdlá réžia. Mladosť a smrť, to neprestane fascinovať a hlboko zasahovať, zrejme až dovtedy, kým sa ma prvé neprestane dotýkať a druhé bude smrteľne blízko. Z prirodzenosti, nečiernobielosti, vierohodnosti a ľudskosti postáv PREHLIADANÉHO by sa mohli učiť scenáre, ktoré dokážu totálnu plochosť a primitívnosť zakryť dvojhodinovou smršťou šokujúcich zvratov a prekvapení. ()

Mordenroth 

všechny recenze uživatele

Technicky dobre natočené, no scenáristicky nedotiahnuté. Podobne ako „stav“ hlavného hrdinu (niekde medzi životom a smrťou), aj film sa vlastne nachádza niekde medzi kvalitou a brakom. Okrem toho, moje hodnotenie väčšinou výrazne znižuje aj vekový priemer hlavných postáv (teenagerov a ich osobnostných a vzťahových problémov mám už fakt plné zuby). 50%. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (7)

  • Natáčení probíhalo převážně v okolí Vancouveru. (Terva)
  • Režisér David S. Goyer začal svoji kariéru scénaři ke klasikám jako je Smrtihlav nebo série Blade, ale když v roce 2004 zrežíroval snímek Blade: Trinity, jeho kariéra nabrala strmý směr dolů. (imro)
  • Ve snímku The Invisible byla původně také vedlejší dějová linie s pašeráky drog, ale jejím odstraněním se mohl snížit rating, a tedy i hranice přístupnosti pro diváky. Pro samotný film údajně nebyla až tolik potřebná a díky zásahu do scénáře už děti do sedmnácti let nemuseli chodit do kina s doprovodem dospělé osoby. (imro)

Související novinky

Magneto už má režiséra... bohužel

Magneto už má režiséra... bohužel

01.05.2007

Někdy člověk kroutí hlavou, jací packalové dostávají v Hollywoodu velké příležitosti, zatímco třeba takovému Darrenu Aronofskému producenti akorát tak seškrtávají rozpočty a házejí mu pod nohy… (více)

Neviditelný Mars

Neviditelný Mars

17.01.2007

David Goyer, známý scénárista (Blade, Batman začíná), odložil pero a posadil se již potřetí do vyhřáté režisérské židle. Scénář k novému snímku The Invisible mu napsal Mick Davis (Modigliani). Film… (více)

Reklama

Reklama