Reklama

Reklama

Ako vyšetríte vraždu, keď obeťou ste vy? Nadprirodzený thriller od producentov filmu Šiesty zmysel. Stredoškolák Nick mal život pred sebou, no len do okamihu, keď bol brutálne prepadnutý a jeho telo ukryté v lese v domnení, že je mŕtvy. Uviazol však na pol ceste medzi svetom živých a mŕtvych, ešte nie celkom po smrti, ale neviditeľný pre ostatných živých. Môže len sledovať pátranie svojich blízkych a zúfalo sa snaží kontaktovať ľudí na tejto strane. Netuší, že len hodiny ho delia od definitívneho odchodu na druhý svet... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (89)

spaceboyCZ 

všechny recenze uživatele

Kdyz uz ten film tak dobre zacal, mel celkem prumerny prubeh, proc tak divne skoncil? Zaver mohl byt zpracovan s mnohem vetsi lehkosti, stacilo mozna primichat nejake to klasicke klise a vypadalo by to mnohem lepe...takto me ten konec dost zklamal a cely film uvedl z roviny "z tech lepsich" do roviny "slabsi prumer" ()

Lennnnna 

všechny recenze uživatele

Možná je to trochu moc teen a sem tam pokulhává scénář, ale přesto má The Invisible slušnou atmosféru a řeknu vám, že bych se stokrát raději dívala na podobně laděné snímky než na ty kila teen vyvražďovaček a sladkobolných romancí, které se na nás obvykle chrlí. Docela milé překvapení řekla bych, nehledě na to, že z Justina Chatwina jsem byla u vytržení. Nad kýčovitým koncem jsem sice už trochu úpěla, přesto přimhouřím oko. ()

Reklama

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

Juhů to byla ale píčovina. Jedna holka vyloupí s kamarády obchod jelikož chce odejít s kořistí tak ji jeden člen party udá. Policisté ji propustí (WTF Numero 1) a ona zjišťuji kdo ji udal. Jakýsi komplic jí vykecá že to byl jakýsi borec tak si ho podají a ona ho zabije. On se probudí a nejen že se na ni nezlobí (v reálu by ji asi chtěl zabít) ale že se mu i líbí a chce aby našla jeho tělo (jelikož žije). Prostě píčovina na ntou navíc ta holka je tak drsná že jsem se bál i já (spíše smál ale to nevadí:-) ) ()

predators 

všechny recenze uživatele

Trochu jako duch, ale né tak uplakané a dojemné. Tématika posmrtného života nebo něčeho "mezi" patří k mým oblíbeným a v podání sympatických herců jsem hltal každičkou minutu. Vůbec kamera je dost zajímavá a nabízí několik zajímavých míst a mnoho neokoukaných záběrů. Napětí je zaručeno snahou o záchranu sebe samého coby ztělesněním umírajícího. Možná bych to nakonec víc osladil, ale to už je každého věc a alespoň mám o čem přemýšlet. 73% ()

Marqta 

všechny recenze uživatele

Námět s velkým potenciálem, který ale tvůrci naprosto zmařili. Většinu doby se totiž neděje nic nového a snímek by mohl být klidně desetiminutový a možná by to bylo lepší. Scénář a dialogy jsou jako vystřižené z nějaké teen parodie na cosi a ve výsledku to působí nudně místy až úsměvně. Nejprve jsem chtěla dát dvě hvězdičky, ale vlastně pořádně ani nevím, za co bych je dala. Takže jedna trochu silnější hvězda za námět a mlhavý les v úvodu a na konci. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (7)

  • Natáčení probíhalo převážně v okolí Vancouveru. (Terva)
  • Ve snímku The Invisible byla původně také vedlejší dějová linie s pašeráky drog, ale jejím odstraněním se mohl snížit rating, a tedy i hranice přístupnosti pro diváky. Pro samotný film údajně nebyla až tolik potřebná a díky zásahu do scénáře už děti do sedmnácti let nemuseli chodit do kina s doprovodem dospělé osoby. (imro)
  • Původní švédský snímek Den Osynlige v roce 2002 natočil Joel Bergvall se Simonem Sandquistem. Dvojice debutovala krátkým filmem Victor (1998), za který byli nominováni na Oscara. (imro)

Související novinky

Magneto už má režiséra... bohužel

Magneto už má režiséra... bohužel

01.05.2007

Někdy člověk kroutí hlavou, jací packalové dostávají v Hollywoodu velké příležitosti, zatímco třeba takovému Darrenu Aronofskému producenti akorát tak seškrtávají rozpočty a házejí mu pod nohy… (více)

Neviditelný Mars

Neviditelný Mars

17.01.2007

David Goyer, známý scénárista (Blade, Batman začíná), odložil pero a posadil se již potřetí do vyhřáté režisérské židle. Scénář k novému snímku The Invisible mu napsal Mick Davis (Modigliani). Film… (více)

Reklama

Reklama